Tarihe gün gün gömülen bir aşkın hikayesi.. yardım edin nolur..

içimde yinede bir umut var.. kaç senedir de geçmedi neden bilmiyorum.. birgün düzelecek, bizde normal olacağız.. benim onu gerçekten cok ama cok sevdigimi anlayacak diye bir umudum var.. onu nasıl söndürebilirim..

açıkçası başlığı görünce güzel bi aşk hikayesi okuyup önemsiz bi sorun-inat vs bişeyle karşılaşacağımı sanmıştım.. ama alakası yokmuş..

canım öncelikle hiç bi umut bekleme böyle bi adamdan.. ömrün boyunca bu karakterde bi insanla nasıl yaşayacaksın..düzelse bile bugüne kadar yaptıklarını unutup ona güvenebilecekmisin ?
şu an şu yazdıklarından çıkan sonuç adam seni kullanmaya çalışıyor...belki sende hoşuna giden tarafların vardır ama sana asala eşim-sevdiğim gözüyle bakmıyor.. yaşın çok genç gözünü seveyim kullandırtma kendini.. inan şu an anlamıyorsun ama hem manen hemde dinen hata yapıyorsun.. boşyere günaha giriyorsun...

ki ben senin de aşık olduğuna inanmıyorum.. şu an hissettiklerin sadece yaşının getirdiği ruh halinden kaynaklanıyor.. mesela kendimden örnek vereyim.. senin yaşlarında deli gibi sevdiğimi sandığım biri vardı.. kendi kendime ölüp bitiyordum ama bi türlü de bunu ona söylemiyordum.. belki söylesem o da beni kullanmaya kalkardı..ama ben belli bile etmemiştim. şu an düşünüyorum da gülüyorum sadece.. ne aşkı ne sevgidi ya ne salakmışım diyorum kendime..

bi an önce aklını başına topla ve uzaklaş o adamadan..

Son düzenleme:

pekı unutsam bıle bı sekılde arada aklıma gelırmı :/

onun karakterini ve bana asık olmadıgı bılıyorum..
ama kendım ıcın bırsey dıyemem.. cunku bana zaten derler siirlerin,yasam tarzın falan 18 lik değilde 28lik gibi..
beni hiç görmemiş, sadece şiirlerimi okumak için ekleyen dünya insan var.. fotograf falan olmadıgı ıcın herkes yasımı en az 25 tahmin ediyo.. onu sevdım.. bide herkesin yapısı farklıdır.. kimi 14ünde asık olur gercek asktır kimi 30unda ancak gerçek aşkı bulur.. öyle değilmi.. biliyorum ama haklısın ondan bana yar olmaz

yalaaaaaannn... laf yapıyo sana değer veriyomuş gibi görünmeye çalışıyo inanma.
şiir yazdıysan yazdın kitap haline getirirsin para kazanırsın olur biter. bi sürü şiir yazdım aşkımı haykırdım diye bağlı mı kalıcaksın buna çekilirmi yani akıl var mantık var. bu aşk bana bu kitabı kazandırdı dersin yada şiir yazma yeteneğimi keşfettirdi diye bak olaya, yani senin duyduğun aşk ayrı o ayrı. o olmasaydı yine başka birini böyle tutkulu sevecektin.
biraz geniş bak gözünü aç
hem yaşın küçükmüş o zamanlar şimdi de küçüksün ilk böyle hissettiğin için kolay kapılmışsın. bundan sonrakiler daha güzel olacak ve daha dikkatli olacaksın isteğin aşkı ara bu onda değil

pekı unutsam bıle bı sekılde arada aklıma gelırmı :/

gelir ama pismanlıkla gelir keske boyle bir insan icin kendimi harab etmeseydim dersin sen bencede onu sevmiyorsun sadece alıskanlık olmus bir icki bagımlısını dusun kendine zarar verdiginibile bile bırakamazya onun gibi ama gunden gunede eritir dunyanın diger guzelliklerini gormesini engeller ama ne zaman bırakmak isterse ozaman bırakır istemen lazım seninde bu kotu alıskanlıgından kurtulmayı.. heleki karsına hoslancagın biride cıkarsa hic aklına gelmez emin ol bak internette bu tarz seylerle basa cıkmanın yolları yazıyor psikologlar tarafından onları oku senin durumunu yasamıs bir cok kız var hepsi umitsizce bir askın pesinden gitseydi simdiye kimse evlenip mutlu bir hayat suremezdi demekki unutuluyor ve baska birine asık olunabiliyor

en çok neyi kendime yediremiyorum biliyomusunuz.. beni eleştiren adam öyle giyin saçını böyle şöyle yap diyen adam gitti yüzüne bile bakılmayan kara kuru birine aşık oldu... kız yüz vermiyo oda 2 senedir içinden atamadı.. ben hayatta bi defa asık olanlardanım kızım o kız hic icimden cıkmayacak demıstı bana.. neden o kız... ben o kadar fedakarlık yaparken..

inanın o kızda kafayı bozdum.. hemde hiç dikkat çekmeyen pasif kızlardan gibi.. onların mahalledendi.. şimdi okumaya gitti Çanakkaleye.. o kızda benden 1 yaş büyük.. 19 oda.. o kızı başka bi hesap açtım ekledim.. numarasını buldum kötü birşey asla söylemem yapmam ama ondan bi eksiğim yokki hatta Allah yaratmış ama yüzüne bakılmıyo.. şahsen bütün çıktıkları o kızdan güzeldi yani... kız yüzde vermiyo.. ya 1 hafta cıkıp ayrıldılar yada hic cıkmadılar bilmiyorum.. ama o kızı atamadı içinden eminim

içimde yinede bir umut var.. kaç senedir de geçmedi neden bilmiyorum.. birgün düzelecek, bizde normal olacağız.. benim onu gerçekten cok ama cok sevdigimi anlayacak diye bir umudum var.. onu nasıl söndürebilirim..

şu an ne demek istediğimizi anlamıyorsun canım.. sana yaşın küçük aşık olamasın demiyorum. bu yaşlarda aşık olduğunu zannedersin ama zamanla tüm düşüncelerin ve hislerin değişir diyorum.. şiir yazıyor olman, olmayacak duaya amin demeni ve acı çekmeni gerektirmiyor..inşallah ömrün boyunca şiirlerinde hüzünden çok mutluluk olur... bence bi an önce bırak ve kendine göre senin değerini bilecek birini bul kendine..
allah yolunu açık etsin..

inan baskasına asık olmayı o kdr istiyorum ki ama olmuyo

amin.. inş dediğin gibi olur

ÜZgünüm ama "sevdiğini zannettiğin" adamın niyeti bariz... sadece diyeceğim şu ki kendini KULLANdırma! ve KALBİNİN GÖZÜNÜ aç lütfeen...

şahıs bellı denge yok..
karakter yokk..
duşunce yok..
bınbır surat gıbı bırşey..
kac sen..en ıyısımı kac..
burada sana olumlu hıcbırşey yazacaklarını sanmıyorum..
o halde ne tellerıne cık nede karşısına..
o senın duşmanın..

arayınca acmayacagım dıyorum, ama duramıyorum

aşkın tarifi bu değil, olamazda. bu yazdıklarınızda aşk yok, 2 taraflı saplantı var. o başkasına siz ona...

o kara kuru dediğiniz kıza bukadar bağlanma sebebi belkide kızın hiç taviz vermeyişidir, kaçan kovalanır misali.

ama siz her aradığında koşarak gtimişsiniz ona, parklarda uyarı alacak kadar yakın temas kurmuşsunuz, kendinizi bir nevi yoluna adamışsınız. hiçbir çekiciliğiniz kalmamamış onun gözünde, ki kalmasında zaten.

kaçın kurtarın kendinizi, ilerde bu yaşadıklarınızdan bile okadar çok pişman olacaksınız ki, bu aşk sandığınız şey için yaptıklarınızı düşündükçe kendi kendinize çok kızacaksınız.

geçtiğin yollardan 16 yaşımda geçtiğim için yazıyorum bunu ne kadar boş yere olduğunu anlayacaksın ilerde, kendine ve diğer insanlara şans ver . ilerde çok güleceksin bu haline hatta ben kendi adıma konuşayım o kadar utanıyorum ki kendimden. nasıl böyle şeyler düşünebildim babamla aramın açılmasına sebep olabildim diye . her şey geçecek hiç bir şey yapma üzülmek istiyorsan üzül ağlamak istiyorsan ağla kendine zaman tanı.

Burda sana tavsiyelerde bulunan kişilere lütfen kulak ver canım olur mu, çoğumuz senden yaşça büyüğüz. Daha çocuk denecek kadar küçüksün, ilerde bi gün bu yaşadıklarını hatırlamayacaksın bile inan bana, hatırlasan bile belli belirsiz hatırlayıp gülüp geçeceksin. Sakın bir hata yapma, onun niyeti belli. Yoksa çok pişman olursun. Daha kimler çıkacak karşına kimler, sen sadece şu anda okuluna, ailene, arkadaşlarına odaklanarak yaşının gereklerini yaşa lütfen. Madem buraya konu açtın, fikir sordun, o zaman bunca yazan ablalarının sözlerine kulak ver olur mu, duygularına kapılma lütfen. Mantıklı ol, seven adam gecenin bi körü telefon açıp bu cümleleri kurmaz, aman diyim sakın ha, bi yanlış yapma.. Uzaklaş ondan, bi ha ararsa net ve sinirli bi şekilde tepkini ortaya koy ve bidaha aramamasını söyle. Bence numaranı değiştirirsen daha iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…