Canım tamamını okumadım ama konuyu kavradım.Unutulmaz sanıyorsun ama bir gün başka birisi unutturuyor.Ben de 15 yaşımda birisini sevmiştim bu ay sevgilim olduğu halde yine kafam karışıktı o buluşmak isteyince gidip buluştum.İyi ki buluşmuşum hiç bir şey yokmuş meğer içimde ona karşı.Ben yıllardır kendimi kandırmışım.Onu değil onunla olan anıları sevmişim.Sen de unutucaksın alışıcaksın inşallah kavuşursun ama kendini paralama bence.
Şöyle düşün hep karşına çıkan her insanın bir görevi vardır,sana bir şey katmıştır katıcaktır.O görevi tamamlamışsa gider.O seni daha mutlu olacağın başka birisi için hazırlamıştır aslında.Gidenlerin arkasından üzülmeyin bu yüzden.Pişman olmayın iyiki tanımışım deyin güzel bir yerde saklayın o kişiyi.Acın en kısa sürede biter umarım.
Aklında başkası varsa yorma kendini onun için seni de daha iyileri bulur mutlaka.O bir gün dönüp bakınca pişman olucak asıl.Aklındaki kız onu hiç umursamazken sen ona gereğinden fazla sevgi vermişsin.İlerde anlıcak değerini ama sen başka birisiyle daha mutlu olursun emin ol