Tarihe gün gün gömülen bir aşkın hikayesi.. yardım edin nolur..

cnm üzgünm ama bu çocuk seni sewmio wede sewsed istemezler ayarıca yapacağn şu hemen o mahalleden mümkünse uzaklaşmak arkadaşlarnla eğlenmek waktini dolu geçirip onu düşünmemek senin ilk aşkın olduğu için bu kadar etkisinde kalmştr ilk aşklar özeldr ama adı üzerinde ilk son değil yani yeni insanlara o gözle bakmaya çalış gözden uzak olan gönüldende irak olr cnm....

işe falan gireceğim zaten gidiyoruz buralardan sanırım :26:

hah taşının.
işine gücüne bak.
derslerin varsa ona çalış, çalışıyorsan işine sarıl.
elin ekmek tutsun kendi ayakların üzerinden durmaya başla ondan sonra sevgilide olurr kocada.
tertemiz bir sayfa aç kendine.
geçmiş bırak geçmişte kalsın.

uzak dur o çocuktan başını çok fena derde sokarsın sonra iş işten geçmiş olur.uzaklaşın ordan taşının veya şehir dışına git üniversiteye gideceksen bırak oçocugu yoksa senin hayatını mahvedicek lütfen arama onu birdaha çok üzülürsün yapma etme.abla tavsyesi sana aklını başına al bu adam seni kullanır bırakır yine o kızı karı yapar kendine.

bana karsı ne hissediyosun diye sordum acık acık söyle dedim..
dediki benım en uzun ılıskım 2, 3 ay sürdü en fazla dedi.. bu kadar yıllarca süren olmadı sana cok alıstım.. özlüyorum.. aramak görmek istiyorum dedi..
Ne ilişkisi kızım ya adam başkalarıyla her naneyi yiyor ayrılınca sana geliyor yenisini bulunca yine finişşş alesi arza çocuk arza ilişkiniz arza.Kaç yıllık eşim bana cinselliği bu şekilde ifade edecek midem bulanır, başkasına mı gidiyim diyecek kolundan tuttuğum gibi atarım yüzüne tükürürüm.Bunlar şu anda ergen psikolojisi göremiyorsun çirkinlikleri aşk mı aşk sadakattır güvendir saygıdır romantizmdir..Hangisiini sağladıda sana bunun adı aşk oldu.Adam baksana tam bir kütük

haklısınız kızlar ben onu büyütüp dağ yapmışım gözümde :31:

Canım tamamını okumadım ama konuyu kavradım.Unutulmaz sanıyorsun ama bir gün başka birisi unutturuyor.Ben de 15 yaşımda birisini sevmiştim bu ay sevgilim olduğu halde yine kafam karışıktı o buluşmak isteyince gidip buluştum.İyi ki buluşmuşum hiç bir şey yokmuş meğer içimde ona karşı.Ben yıllardır kendimi kandırmışım.Onu değil onunla olan anıları sevmişim.Sen de unutucaksın alışıcaksın inşallah kavuşursun ama kendini paralama bence.

Şöyle düşün hep karşına çıkan her insanın bir görevi vardır,sana bir şey katmıştır katıcaktır.O görevi tamamlamışsa gider.O seni daha mutlu olacağın başka birisi için hazırlamıştır aslında.Gidenlerin arkasından üzülmeyin bu yüzden.Pişman olmayın iyiki tanımışım deyin güzel bir yerde saklayın o kişiyi.Acın en kısa sürede biter umarım.

Aklında başkası varsa yorma kendini onun için seni de daha iyileri bulur mutlaka.O bir gün dönüp bakınca pişman olucak asıl.Aklındaki kız onu hiç umursamazken sen ona gereğinden fazla sevgi vermişsin.İlerde anlıcak değerini ama sen başka birisiyle daha mutlu olursun emin ol

Son düzenleme:
Canım tamamını okumadım ama konuyu kavradım.Unutulmaz sanıyorsun ama bir gün başka birisi unutturuyor.Ben de 15 yaşımda birisini sevmiştim bu ay sevgilim olduğu halde yine kafam karışıktı o buluşmak isteyince gidip buluştum.İyi ki buluşmuşum hiç bir şey yokmuş meğer içimde ona karşı.Ben yıllardır kendimi kandırmışım.Onu değil onunla olan anıları sevmişim.Sen de unutucaksın alışıcaksın inşallah kavuşursun ama kendini paralama bence.

Şöyle düşün hep karşına çıkan her insanın bir görevi vardır,sana bir şey katmıştır katıcaktır.O görevi tamamlamışsa gider.O seni daha mutlu olacağın başka birisi için hazırlamıştır aslında.Gidenlerin arkasından üzülmeyin bu yüzden.Pişman olmayın iyiki tanımışım deyin güzel bir yerde saklayın o kişiyi.Acın en kısa sürede biter umarım.

Aklında başkası varsa yorma kendini onun için seni de daha iyileri bulur mutlaka.O bir gün dönüp bakınca pişman olucak asıl.Aklındaki kız onu hiç umursamazken sen ona gereğinden fazla sevgi vermişsin.İlerde anlıcak değerini ama sen başka birisiyle daha mutlu olursun emin ol

inş dediğin gibi olur da unuturum:31:

Hep söylerim, iki kadın bir adam,aşk çekilir aradan.

Daha çoook küçüksün.Bu adamı da kendine saplantı haline getirmişsin.

Aşık-tın ama şimdi içinde diğer kızla alakalı hırs var,yazık etme kendine diyeceğim ama yine bildiğini okuyacaksın.

diğer konuyu da burda gördüğün söze göre açtın galiba

ne aşkmış bee yeter artık bence mücerred bırak şunu yaa

Back
X