Tarkan konseri faciası.

Bunu yapıyoruz zaten. Bu normal geliyor bize artık.

walla tebrik ederim ne diyim o zaman, yalniz esiniz ya bu durumdan artik rahatsiz olmaya baslamis, ya da gercekten cok borc icinde ve sizin haberiniz yok. yoksa bir konser icin bu kadar tepki vermezdi diye dusunuyorum.

arkadaşım öncelikle eşinizle aranızdaki maddi bölüşüm kimseyi ilgilendirmez ortada anormal bi durum yok ki, eşi kira+mutfak sen faturalar sonuçta ikinizde çalışıyosunuz şahsen bende çalışsam eşime bir katkım olsun diye bir ucundan tutarım hele ki seninki gibi cimri bir eşim olsa ve yaptıklarının lafını yapsa.. evliliğinde falan hiç bi problem yok bence maşallah herkes yok iletişim kopukluğu yok evlilik diil arkadaşlık zart zurt. ay siz çok biliyosunuz. ben çok insan tanıyorum aldığı bütün maaşını kocasına verip kocasından harçlık alan!
benim tek şaşırdığım konu eşinin cimriliği.. benim eşimde bulgaristan göçmeni ama birazcık parayı elinde tutabilse die söylenip duruyorum 1 soda istesem 5 soda alır gelir abartısız.. sana üzüldüm sadece bukadar hesap yapan biriyle yaşamakta zor olsa gerek

patitis Kitabın ortasından konuşmak tam olarak bu oluyor bence :)

İmece üsülü yaptık.
Ben bütün faturaları ödüyorum.
Birde birikim yapmak için çektiğim bir 5000 tllik kredim var onu ödüyorum.
Ha o birikimimi de ona verdim zaten araba alırken.

O da 1000 tl kira ve mutfak giderlerini karşılıyor.

Geri kalandan da kimse kimseye hesap sormuyor.

Neden bu kadar garipseniyor anlamıyorum.

Dediğin gibi eşimden harçlık alsaydım daha mı hoş olacaktı.
Dünden beri anlayamıyorum ben artık.

Konuyu yatak arkadaşlığına getiren kk üyeleri bile var burada.

canım valla 18.sayfaya kadar dayanabildim milletim yorumlarına. benimde ilk evlendiğimizde 7bin tl lik kredim vardı. eşime söylemedim bile kendim biriktirip ödedim. eşimde beni para konularına pek karıştırmaz sevmez öyle konuşmayı. ama benden de parasını hiç esirgemez bazen kendisinde olduğundan daha fazlasını verir bana.sizin mantığınızda iyi olmuş boşver takma

Patitis, şu yapılan yorumların üstüne cansın diyorum :)

Cocugun masraflarini kim karsilicak fifti fifti mi .... anliyorumki siz istemefiniz bu sistemi degisik bi tip esiniz var cocuk olmadan bi butun olmayi basarmalisinuz bence maddi de manevide...

Ortak bütçe nedir yahu? Zaten harcamalar paylaşılmış, bunlar ortak olmuyor mu? Ne oluyor ortak bütçede bütün para bir hesapta mı toplanıyor?
Bu mudur yani ev arkadaşlığından evliliğe terfi ettiren

Kimin evliliğinde tuhaf olmayan bi şey yok ki. Kınu sahibi takmayın kafaya. Paranızı yönetme şekliniz anormal gelmedi bana. Kartını eşine versen eleştirirler alsan eleştirirler bitmez yani. Sen kendini kullandırtma ki farrkındasın her şeyin. Ailesi ile ilgili dolmuşsun bu evlilikleri yıpratıyor görmez bu adamlar ailelerinin hatalarını. Kendi görseler de bizim görmemize tahammül edemezler. ya bu konularda sanki sorulmuş gibi benim kocam öyle değil hiç yorumları iyice batmaya başladı. Anladık sizin kocanız öyle değil de konuyla alakası ne merak eden mi oldu

Sırf bu yüzden artık sayfa sayfa yorumları okuyorum bakıyım kim nerede ne yorum aynı kişinin yapmış olduğu zıt yorumları arıyorum

Böyle evlilik olmazki. Senin param benim param hesabi yapilmaz evlilikte. Kendinize göre bi aciklama yapmissiniz ama yinede olmaz. Siz paralari ayirirsaniz tabiki üstünü sen tamamla, lafini duyarsiniz.

Peki doğum yapinca napicaksiniz? Çocuğun harcamalari olacak, onudami boluseceksiniz?

İlk mesajiniza göre yorum yapmistim. Simdi digerlerinide okudum, çok saskinim.

Peki bu kadar cimri bir adam ailesine nasil para yediriyor? Faturalarini ödemiş, kardesi sizin 20 bin liranizi yemis vs. Sizden 1 liranin hesabini sorarken bunca parayi nasil verdi onlara? Aklim almiyor.

"O zaman salakmış. " Kendisi öyle diyor. Artık benim sözümü dinleyecekmiş.
Ben ona her seferinde anlatıyorum bak biz artık bir aileyiz böyle şeyler konuşulmaması lazım. Tamam haklısın diyor. Sonraa hooop tekrar en başa dönüyor.

Yani bu da bunun huyu. Böyle böyle yola getireceğim diyorum zamanla.

Bence olmasi gereken şu.
Maaslar alininca herkes ortaya parasini koyar. Faturalar varsa kira alsiveris krediler vs gibi her ihtiyaca para ayrilir. Sonra biriktiriliyorsa yine o parada kenara ayrılır. Geriye kalan parayi iki kisi bölüsur. Oda insanin kişisel ihityaclari olabilir harclik olur cebinde. Oh mis gibi işte daha ne olcak. Ortak yapilan şeylerde de para konusu gecmemeli. Kim planliyorsa o cikarir verir yada esine der benim param azaldı yetmicek şunu yapalim der yani soz konusu olmamali para hic bir zaman.
Ben ailemden boyle gordum. Suan sozlumle aramizda para soz konusu degil asla oyle yapida degiliz ikimizde. Ilerde insallah evlenince bu yöntemi uygulucaz .

İnşallah evlenince de her şey istediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…