:) Evet onu atlamışım yiyecek giderleri onda. Haftalık alıyorum. Pazar market giderleri için.Buzdolabını ortak mı kullanıyorsunuz ?
:) Evet onu atlamışım yiyecek giderleri onda. Haftalık alıyorum. Pazar market giderleri için.
İlk teklif falso zaten .
Yarısını sen , yarısını ben kısmı .
Para konuşulan insan ilişkilerini sevmem zaten arkadaşlıklarda bile ... kaldı ki evlilikte .
İşin para kısmında sisteminiz yanlış .
Eşim ilk tanıştığımız günden bu güne para konusunu sürekli yapınca, bende böyle bir çare buldum. Evlendikten sonra aldığı gelinliği " sana gelinlik aldım ben" diyen bir insan.İlk teklif falso zaten .
Yarısını sen , yarısını ben kısmı .
Para konuşulan insan ilişkilerini sevmem zaten arkadaşlıklarda bile ... kaldı ki evlilikte .
İşin para kısmında sisteminiz yanlış .
Hayır değiliz ama eşim Bulgaristan göçmeni :) Bazen restauranta gittiğimizde 2-3 TL para üstü getirdiğinde garson derim bahşiş bırak ilgilendiler. Ben 3 tlye 3 tane ekmek alırım neden bırakacakmışım maaş almıyor mu der.Alman falan mısınız, bu tip bütçeyi almanlarda görüp şoke olmuştum.
Hayır değiliz ama eşim Bulgaristan göçmeni :) Bazen restauranta gittiğimizde 2-3 TL para üstü getirdiğinde garson derim bahşiş bırak ilgilendiler. Ben 3 tlye 3 tane ekmek alırım neden bırakacakmışım maaş almıyor mu der.
İlk Zaman'larda banada tuhaf gelmişti ama alıştım artık.
Evet doğru söylüyorsun ben savunmuyorum bunu. Araba aldık birikimimi koydum üstüne.Ama Ada'm hala bana mı verdin parayı araba satılsın alırsın ne kadar verdiysen diyor. Bende diyorum ki bak biz artık bir aileyiz böyle şeyler düşünmeye gerek yok. Benim param senin paran yok. Hak veriyor onaylıyor. Sonra başka Bi konu olduğunda tekrar en başta buluyorum onu. .. Bu örnekler uzayıp gidiyor.Bu ekonomik kopukluklar zamanla duygusal kopukluklara da sebep olur.
Üzüntü, mutluluk gibi duygular, ruh halimiz bile ekonomiden etkileniyor.
Adam borçları nasıl öderim derdinde, siz konser derdinde.
Çok yanlış bir sistem.
Eşim ilk tanıştığımız günden bu güne para konusunu sürekli yapınca, bende böyle bir çare buldum. Evlendikten sonra aldığı gelinliği " sana gelinlik aldım ben" diyen bir insan.
Ne yapabilirdim ki Ausencia ? İçinde olduğum durum böyle çözüm bulmama neden oldu. Şimdi daha iyiyiz ikimizde sorumluluk üstlendik. Yerine getirdikten sonra Geri kalan para için kimse kimseye hesap sormuyor.
Ohooo o zaman bu adam yarın çocuk olunca iki dakika bebeğe baksa bakıcı parası falan ister.Evet doğru söylüyorsun ben savunmuyorum bunu. Araba aldık birikimimi koydum üstüne.Ama Ada'm hala bana mı verdin parayı araba satılsın alırsın ne kadar verdiysen diyor. Bende diyorum ki bak biz artık bir aileyiz böyle şeyler düşünmeye gerek yok. Benim param senin paran yok. Hak veriyor onaylıyor. Sonra başka Bi konu olduğunda tekrar en başta buluyorum onu. .. Bu örnekler uzayıp gidiyor.
Peki neden bana mi verdin parayi, araba satilsin alirsin ne kadar verdiysen deme ihtiyaci hissediyor? Birseye icerlenip mi soyluyor bunu yoksa gercekten kurus kurus senin benim hesabi yapan bir insan mi herseyde?Evet doğru söylüyorsun ben savunmuyorum bunu. Araba aldık birikimimi koydum üstüne.Ama Ada'm hala bana mı verdin parayı araba satılsın alırsın ne kadar verdiysen diyor. Bende diyorum ki bak biz artık bir aileyiz böyle şeyler düşünmeye gerek yok. Benim param senin paran yok. Hak veriyor onaylıyor. Sonra başka Bi konu olduğunda tekrar en başta buluyorum onu. .. Bu örnekler uzayıp gidiyor.
Hayır değiliz ama eşim Bulgaristan göçmeni :) Bazen restauranta gittiğimizde 2-3 TL para üstü getirdiğinde garson derim bahşiş bırak ilgilendiler. Ben 3 tlye 3 tane ekmek alırım neden bırakacakmışım maaş almıyor mu der.
İlk Zaman'larda banada tuhaf gelmişti ama alıştım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?