Tarkan konseri faciası.

Herkesin ortak hesap kullanması gerekmiyor ki. Mesela bizim de bütçemiz tamamen ortak sayılmaz. Bence eşiniz olmadan gidin konsere..
Frank, her sene birileri ile gidiyorum. Bu sene onunla gitmek istedim. E malum Bebek falan olacak E tarihlerde uyuyor. Tek başına zevki çıkmaz bizde hep iç geçirirdik birlikte gidemediğimiz için. Ama olay sarpa sardı bu gün.

Sizinki gibi iliskisi olan bir yakinimiz var.
Adam medya sektorune girme derdinde kendince cevre yapmaya calisiyor.
Surekli birilerini bir yerlere davet edip yedirip icirme pesinde. Tabi lüks yerler.
Sahneye vs cikiyor arada. Günlük hayatinda asla kullanamayacagi mor bir pantolon kirmizi bir pantolon askisina dünyanın parasini oduyor. Kadin da bütçeyi ayirmakta bulmuş careyi saniyorum ki.
Bizim bildigimiz 300bin kadar borcu var. Tum bankalarla sorunlu.
Ama karisi kendisine dogum hediyesi olarak sifir jip aldi. Boyle enteresan bir durum.
Yalniz esinin bunca borcu oldugundan haberi yok.
Geçenlerde tatile goturdu adam karisini, gayet luks bir otele. Her sey dahil sistemi disinda kalan masrafları kapatamadigi icin 300 lira gibi komik bir rakami esimden borc olarak istedi. Boyle boyle ucan kusa borcu var.
Bence siz de esinizi kollayin biraz. Isin aslini astarini ogrenin.
Yukarda bahsettigim insanlar aylik 3000 gelire sahip kisiler (ayri ayri ) dolayisiyka bahsi gecen meblalari odemek imkansiz gibi gorunuyor.
Dikkat edin de esiniz boyle bir seye bulaşmasın.

Arkadaşlar herkes böyle evlilik mi olur demiş ama burda ne konular gürdük maaşına eşi el koyan kadınlar, karısının kendi kazandığı paraya hesap soran eşler.. o zaman yine aynı kişiler eşine paranı verme, ne kadar paran olduğunu söyleme demedi mi? Ne güzel işte en başta ilerde sıkıntı olmasın diye anlaşmışlar. Konu sahibi parasını düzgün harcamış cebinde parası kalmış. Adam parasını bitirmiş parasız kalmış. Birbirlerine hesap sormadıkları için sıkıntılı durumdan haberi olmaması normal.. ama konu sahibinin derdi bu değil. .
Eşin bence bahane arıyor. Gelmek istemiyorsa gelmesin. Ama bağırıp çağırıp küfür etmeye hakkı yok. Sen en iyisi yine arkadaşlarınla git konsere..
Son olarak başlığı okuyunca ne yapmışki Tarkan? dedim. Adamın bi suçu yokmuş. Başlığı değiştirin.

Bu benimde çözümlendiremediğim bir durum.
Konu yorumlarının gidişatına göre yorumların arkası geliyor.

Arkadaşlarla mi gitsem yine :) Ayrıca beni güldürdünüz teşekkür ederim :)

Ortak hesabının olmamasına kızan arkadaşlar. Sanırım sizin kocanız hiç ortak hesabınızdan kendi ailesine yağdırıp sizin aldığınız bi rujun hesabını sormadı. Üstelik siz daha çok kazanırken. Üstelik 1600 tl maaş alıp 300 lira kira verip 20 gun idare edemeyen bittanecük erkek kardeşine her ay harçlık vermedi sanırım. Ya da sizin ailenizin yanında cebine akrep koyup kendi anasının önüne lokantaları kıyafetleri sermedi di mi. Kimsenin yaşamını şartlarını bilemeyiz. O halde niye kınarız hemen bilmiyorum.

Yarısını sen yarısını ben'i görünce kaldım yani. Burdan kaybediyorsunuz bence siz bir ailesiniz sen ben kavramı nasıl olabilir. Eşimin her zaman ne kadar parası kalmış bilirim onun bozuğu yoktur benden al derim. Hatta dun bana sana yirmi lira borcum var dedi gülerek nasıl kızdım ona. Senin benimi aşmalısınız.

Svartbabe, diğer Yorumları okuyabilirseniz eğer, neden böyle olduğumuzu açık açık anlattıımm.

Ay bende tarkan konserinde olay falan çıktı sandım başlıktan.magazini çok severimde nasıl kaçırdım bu haberi dedim içimden :)

Bu

Evlilikte ismarlamak, bazen o oduyor, bazen ben oduyorum muhabbetlerini hic anlamiyorum. Bizde para, para kutusundadir. Ben calisiyorkende oyleydi calismiyorkende. Kimsenin ayri parasi olmadi hic. Ihtiyaci olan o para kutusundan alır. Size adam paramiz yok diyor sikintilarini anlatiyor. Siz benim var diyip ismarlamaktan bahsediyorsunuz. Ilginc, belki sinir bozucu

Madem butceniz ayri, ayri butcelerde kim davet ediyorsa o ismarlar. Biletleri bastan siz almaliydiniz.

Bir tane üye bu konuda dertliydi. Bebeğe ne alınacaksa hepsini kendi maaşıyla alıp parasız kalıyordu. Eşide maaşını ailesine yediriyordu. O da üzülüyordu bebeği sahiplenmiyor, benim cebimde 20 tl kalmıyor diye..

Ben ilk okuduğumda gitmek istemiyor, bunun için bahane buluyor gibi anlamıştım ve bu yorumu yapmıştım. Her sene gitmek için iç geçiriyorsa, gerçekten borcu var demektir ve diğer yazdığım yoruma geliyor yine: bu adamın nereye borcu var ki 2 yıldır istediği bi şeyden mahrum kalıyor? Bence asıl soru bu. Belki o an üstüne gittiğiniz için bu tepkiyi de vermiş olabilir ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…