Frank, her sene birileri ile gidiyorum. Bu sene onunla gitmek istedim. E malum Bebek falan olacak E tarihlerde uyuyor. Tek başına zevki çıkmaz bizde hep iç geçirirdik birlikte gidemediğimiz için. Ama olay sarpa sardı bu gün.Herkesin ortak hesap kullanması gerekmiyor ki. Mesela bizim de bütçemiz tamamen ortak sayılmaz. Bence eşiniz olmadan gidin konsere..
Hayatta almaz. 4 tane soda al desem 3 tane alır 4 E böler.Birbirinizi böyle kabul ettiyseniz söylenecek pek bir sey yok.
Ama buradan okuyunca cok yorucu ve kafa karıştırıcı gözüküyor :/
Yani rahat rahat "gelirken 2-3 kilo ceviz al" diyebilmek lazim.
Bu benimde çözümlendiremediğim bir durum.Arkadaşlar herkes böyle evlilik mi olur demiş ama burda ne konular gürdük maaşına eşi el koyan kadınlar, karısının kendi kazandığı paraya hesap soran eşler.. o zaman yine aynı kişiler eşine paranı verme, ne kadar paran olduğunu söyleme demedi mi? Ne güzel işte en başta ilerde sıkıntı olmasın diye anlaşmışlar. Konu sahibi parasını düzgün harcamış cebinde parası kalmış. Adam parasını bitirmiş parasız kalmış. Birbirlerine hesap sormadıkları için sıkıntılı durumdan haberi olmaması normal.. ama konu sahibinin derdi bu değil. .
Eşin bence bahane arıyor. Gelmek istemiyorsa gelmesin. Ama bağırıp çağırıp küfür etmeye hakkı yok. Sen en iyisi yine arkadaşlarınla git konsere..
Son olarak başlığı okuyunca ne yapmışki Tarkan? dedim. Adamın bi suçu yokmuş. Başlığı değiştirin.
Way baboo. Allah yardimcin olsun kardeş.Hayatta almaz. 4 tane soda al desem 3 tane alır 4 E böler.
Gerçekten mi ? Size göre öyle olabilir mi ?Sıstemınız cok sacma.
Way baboo. Allah yardimcin olsun kardeş.
Ne iş yapiyosan sıkı sıkı tutun.
Svartbabe, diğer Yorumları okuyabilirseniz eğer, neden böyle olduğumuzu açık açık anlattıımm.Yarısını sen yarısını ben'i görünce kaldım yani. Burdan kaybediyorsunuz bence siz bir ailesiniz sen ben kavramı nasıl olabilir. Eşimin her zaman ne kadar parası kalmış bilirim onun bozuğu yoktur benden al derim. Hatta dun bana sana yirmi lira borcum var dedi gülerek nasıl kızdım ona. Senin benimi aşmalısınız.
Ortak hesabının olmamasına kızan arkadaşlar. Sanırım sizin kocanız hiç ortak hesabınızdan kendi ailesine yağdırıp sizin aldığınız bi rujun hesabını sormadı. Üstelik siz daha çok kazanırken. Üstelik 1600 tl maaş alıp 300 lira kira verip 20 gun idare edemeyen bittanecük erkek kardeşine her ay harçlık vermedi sanırım. Ya da sizin ailenizin yanında cebine akrep koyup kendi anasının önüne lokantaları kıyafetleri sermedi di mi. Kimsenin yaşamını şartlarını bilemeyiz. O halde niye kınarız hemen bilmiyorum.
Bir tane üye bu konuda dertliydi. Bebeğe ne alınacaksa hepsini kendi maaşıyla alıp parasız kalıyordu. Eşide maaşını ailesine yediriyordu. O da üzülüyordu bebeği sahiplenmiyor, benim cebimde 20 tl kalmıyor diye..Isin dogrusu ben de bebeginiz olduktan sonra giderleri nasil paylastiracaginizi düşündüm.
Hastane masrafi,bebegin kiyafetleri,bezleri,aylik rutin kontrolleri(ozel hastane oldugunu varsayiyorum),ani olarak cikiveren hastaliklar vs...
Eleştirmek icin değil,cidden merak ettigim icin soruyorum.
Ben ilk okuduğumda gitmek istemiyor, bunun için bahane buluyor gibi anlamıştım ve bu yorumu yapmıştım. Her sene gitmek için iç geçiriyorsa, gerçekten borcu var demektir ve diğer yazdığım yoruma geliyor yine: bu adamın nereye borcu var ki 2 yıldır istediği bi şeyden mahrum kalıyor? Bence asıl soru bu. Belki o an üstüne gittiğiniz için bu tepkiyi de vermiş olabilir ama.Frank, her sene birileri ile gidiyorum. Bu sene onunla gitmek istedim. E malum Bebek falan olacak E tarihlerde uyuyor. Tek başına zevki çıkmaz bizde hep iç geçirirdik birlikte gidemediğimiz için. Ama olay sarpa sardı bu gün.
Yok Tarkan seviyor. Her sene denk gelmediği için yada parasına kiyamadığı için gidemiyorduk. Hatta hep iç geçirirdik şunun konserine bir birlikte gidemedik diye. Ama bu gün olay farklı bir yere geldi.Belki tarkan sevmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?