Tarkan konseri faciası.

soyle bir sey var ama, turkiye standartlarinda "standart" bir aile icin 2 kisilik tarkan konseri zaten yarim maasa tekabbul edebiliyor. ben en son 475 tl odemistim kisi basi.

Sephoraa, konsere gitmek istemiyorum demedi bana. Bende herhalde gitmek istiyor ama parasına kıyamıyor tamam ben ısmarlıyorum dedim. Anlayamadım orada herhalde.

İlk başta yarısını sen yarısını ben ver dememin sebebi, ona gereksiz gelir o kadar para vermek 2-3 saat için redd eder. Cazip gelsin diye düşünmüştüm.

Eşim futbolcu belirli bir maaşı yok. Haziran temmuz ayında peşinat alır. Sonrasında takım iyi gittikçe her hafta maç başı ve prim sistemine göre ödeme alırlar. Benim bir ayda kazandığımı o takım iyi gittiğinde bir haftada kazanıyor. Şu an Ligler başlamadığı sıkıntıda sanırsam.

Ben konuyu tekrar okudum en önemli ayrıntıyı atlamışım: eşinizin bir yerlere borcu var. Sadece kira ve mutfak masrafıyla insan sıkıntıya girmez, doğal olarak sizden habersiz bir borca girmiş olabileceğini düşündüm. Acaba birine borç mu verdi yoksa gizlice kredi falan mı çekti? Bu tarz şeyleri son günlerde çok duyduğum için söylüyorum. Evet ayrı hesap güzel ama bence biraz da para nereye gidiyor diye arada kontrol yapın. Acaba neden parası yok? Veya araba, eşya taksidi falan mı ödüyorsunuz?

Super lig basladi. 2. Haftasinda Hangi lig bu ?

Ama bak lig başlamadığı için sıkıntıda olabileceğini biliyorsun. Birikmişini de şu zamana kadar bitirmiş olma ihtimalini de düşünmelisin.

Evli bir kadın olmak böyle bişey. Her şeyi düşünüp ona göre adım atman gerekiyor.

Bütün suç sende diyemem, belli ki cimri bir adamla evlisin. Ama ne bileyim ben olsam konsere gidilecekse yarısını sen ver demem eşime. Şu konser varmış, gider miyiz alayım mı biletleri derim. Sormazsa bilet fiyatını bile söylemem muhtemelen.

Peki neden bana mi verdin parayi, araba satilsin alirsin ne kadar verdiysen deme ihtiyaci hissediyor? Birseye icerlenip mi soyluyor bunu yoksa gercekten kurus kurus senin benim hesabi yapan bir insan mi herseyde?
Yok benimle Alakası yok ailesine bile on yıl önce verdiği parayı söyler. Ablasına 5 yıl önce çeyiz parası vermiş onu bile hala söyler.
Annesine bir ara evde bildiğin kasa defteri tutturmuş. Her gün ne aldıysan yazacaksın ekmek süt vs vs.
Benimde bulduğum çözüm buydu. En azından başım ağrımıyor.

Isin dogrusu ben de bebeginiz olduktan sonra giderleri nasil paylastiracaginizi düşündüm.
Hastane masrafi,bebegin kiyafetleri,bezleri,aylik rutin kontrolleri(ozel hastane oldugunu varsayiyorum),ani olarak cikiveren hastaliklar vs...
Eleştirmek icin değil,cidden merak ettigim icin soruyorum.

Samimi olarak anlatıyım o Zaman sana.

32. Haftaya kadar çalıştığında 4 net maaş alıyorsun sgk dan.

Hastahane doğum parasını 3000 tlsini ben bu paradan vereceğim. Üstü olursa o verecek.

Kalan parayı da tatil rezervasyonu için kullanacağım. Yine yarısını o verecek yarısını ben.

O böyle ona destek olduğumu düşünüyor ve Mutlu oluyor. Bende artık ses çıkartmıyorum. Bebeğe şu anlık ben alıyorum. O Ligler başlayınca verecekmiş toptan alacakmışız. Bebeğin bezi falanda kimde varsa o alır gibi geliyor bana. Dediğim gibi o böyle Mutlu oluyor.

Iyi yapmisin o zamsn ya. Git bence konsere. Adam da cimri bu kadar cimri adam nasil tutturamamis butcesini. Merak etmiyor musun hic sende cok meraksizsin :)

Iyi yapmisin o zamsn ya. Git bence konsere. Adam da cimri bu kadar cimri adam nasil tutturamamis butcesini. Merak etmiyor musun hic sende cok meraksizsin :)
Prenses, o hesabını bilir diye düşünüyorum hep. Dediğim gibi 3 TL nin hesabını yapar. Neden borcu var şu an soramadım. Bu gün öğrendim artık Bayram'da geldiğinde detaylı olarak anlatmasını isterim.

Eşinizi arayıp biletin birini ben alayım birini sen al mı dediniz, direk konsere gidelim mi deseydiniz istiyosa da biletleri alsaydınız yani. Ki adam gitmek istemiyo sanırım

Ayni seyi bende dusundum.arkadas dogumdan sonra calisamiycak.ee bi suru masraf cikacak.bu adam ne diyecek.doğumu yapan sensin parasini sen öde.cocuk ikimizin onun masraflarina ortagiz.o zaman arkadas ilerisini dusunerek en az bi 3 yillik kenara atman gerekiyor.3 yil sonra tekrar calismaya baslarsin

Aynen öyle biliyor musun ? Ondan onda gereksiz gelen bişey istememek için hep kenarda param olmuştur benim. Şu anda bile vardır. Hep biriktiririm..

Siz mutlu musunuz peki böyle?

Kendime Çek'i düzen verilecek bir konu olduğunu gerçekten düşünmüyorum.
Lütfen diğer sayfalarda diğer yaptığım yorumlara göz atmanızı İstiyorum.

Birbirinizi böyle kabul ettiyseniz söylenecek pek bir sey yok.
Ama buradan okuyunca cok yorucu ve kafa karıştırıcı gözüküyor :/
Yani rahat rahat "gelirken 2-3 kilo ceviz al" diyebilmek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…