- 22 Ekim 2025
- 372
- 231
- 18
Ahaha oyüzden mi gemn damlıyorsunuz burayaİnsanları yokluğunla tehdit etme lütfen. Bu çok ağır bir baskı oluşturuyor üzerimizde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha oyüzden mi gemn damlıyorsunuz burayaİnsanları yokluğunla tehdit etme lütfen. Bu çok ağır bir baskı oluşturuyor üzerimizde.
Tmm sorun yok hanfendiİnsanları yokluğunla tehdit etme lütfen. Bu çok ağır bir baskı oluşturuyor üzerimizde.
Kadınmış adam değilHanımefendi ben sizde bir dert görmedim, elin evli adamı ile arakadaş olmuşsunuz, bunuda arkadaşınız kıskanmış, 16 yaş büyük evli arkadaşınızı arkadaşınız kıskanması gibi bir anlamsız derdiniz var !!!! Yorum yapanlarda ilginç şekillerde cevap veriyorsunuz. Allah size başka dert vermesin zira bura neler okuduk.
Damlamak mı? Rica ederim benimle kaba konuşmayın, ben size kötü bir şey demedim ki. Buralardan gitmekle ilgili cumleniz üzerine yaptım yorumumu.Ahaha oyüzden mi gemn damlıyorsunuz buraya
Zoruma gitmedi neden zoruma gitsin? Türkçeyi düzgün kullanın ki derdinizi daha iyi anlayabilelim. Beni göz doktoruna sevk edecek kadar engin bilgiye sahipseniz güzel Türkçemizide güzel kullanabileceğinizi düşündüm. Bakın arkadaşınızın kadın olduğunu bile alt yorumunuzda gördüm.Bu site beni delirtecek oyüzden çok girmiycem
Niye zorunuza gitti hanfendi gayet açık yazmıştım halbuki Türkçe'yi senden öğrenecek degilim
Ee tmm ben erkek diye birşey yazmadım siz kendiniz dediniz erkek diye yalnamı söylüycem yaniZoruma gitmedi neden zoruma gitsin? Türkçeyi düzgün kullanın ki derdinizi daha iyi anlayabilelim. Beni göz doktoruna sevk edecek kadar engin bilgiye sahipseniz güzel Türkçemizide güzel kullanabileceğinizi düşündüm. Bakın arkadaşınızın kadın olduğunu bile alt yorumunuzda gördüm.Mune ye şikayet etmişsiniz ancak size sataşmadım. Derdinizin ne olduğunu hala da anlamış değilim. Yine söylüyorum Türkçeyi düzgün kullanın.
Konudaki kişi evli bir erkek değilse neden sizinle arkadaş olmasindan rahatsız oldunuz.
Gerçekten ben sizin yazdıklarınızı cok anlayamıyorum. İşin aslı nedir
O sizle arkadaş olmak istiyor ,siz istemiyorsaniz ilgilenmeyin mesafeli davranın
Kaba konuşmadımki benzetme yaptıöDamlamak mı? Rica ederim benimle kaba konuşmayın, ben size kötü bir şey demedim ki. Buralardan gitmekle ilgili cumleniz üzerine yaptım yorumumu.
Konu sahibi afedersiniz ben bi halt yedim ve size yorum yaptım. Rabbim size selamet versin iyi günlerEe tmm ben erkek diye birşey yazmadım siz kendiniz dediniz erkek diye yalnamı söylüycem yani
TeşekkürlerKonu sahibi afedersiniz ben bi halt yedim ve size yorum yaptım. Rabbim size selamet versin iyi günler![]()
BoşverYa ben kaba konusutnuz vs demiyorum. Konuyu açmışsıniz ya ne demek istiyorsunuz
Konuyu yazarken cinsiyet belirtmemişsiniz. 16 yaş ve büyük olduğu yazıyor.Kadın diyom ilk önce göz doktora gidn hanfendi sonra bana cvp yazmayı deneyin abuk subuk da yazmayın
Benzetmeniz yanlış olmuş. Bana damlıyorsunuz dediniz. Katı cisimler damlamaz ki. Bu beni incitti.Kaba konuşmadımki benzetme yaptıö
Laftan anlamıyolar kii illa kötü konuşmamı istiyorlar zorla
Bu site beni delirtecek oyüzden çok girmiycem bıraya
Bu site beni delirtecek oyüzden çok girmiycem
Niye zorunuza gitti hanfendi gayet açık yazmıştım halbuki Türkçe'yi senden öğrenecek degilim
E girme kimse seni tanımıyor kiBu site beni delirtecek oyüzden çok girmiycem
Niye zorunuza gitti hanfendi gayet açık yazmıştım halbuki türk
Mune hanım bunlar apaçık bana sataşıyor bakın kendi gözünüzle görün lümpen suçlu burda gayet normal şekilde yazıyorum ama onlar anlamakta inat ediyor. Kimseye zararım yok. Ayrıca ben erkek diye belirtmedim neden erkek anlıyorlar
Mune hanım bunlar apaçık bana sataşıyor bakın kendi gözünüzle görün lümpen suçlu burda gayet normal şekilde yazıyorum ama onlar anlamakta inat ediyor. Kimseye zararım yok. Ayrıca ben erkek diye belirtmedim neden erkek anlıyorlar
TeşekkürlerHanımlar,
üyenin konuyu “Hiçbir Başlığa Uymayan Konular” bölümüne açmış, bu bölümde bir konu açıp günlük gibi yazabilir, duvarını ve yazdıklarını görmemek için Göz Ardı Et butonuna basarsınız, akışta görmezsiniz.
EyiAszs ,
herhangi bir durumu yazarken kendinizi ifade edemiyorsunuz, Türkiye’de yaşıyorsunuz burada doğdunuz büyüdünüz, burada eğitim aldınız, ki eğitim durumunuzda önlisans yazıyor, ilkokuldan itibaren Türkçe dersi almışsınızdır, noktalama işaretlerini kullanmıyorsunuz, kelimeleri de ya eksik ya yanlış yazıyorsunuz.
Alıntıladığım mesajınızdan örnek vereyim “bakın kendi gözünüzle görün lümpen suçlu burda normal şekilde yazıyorum”
lümpen derken lütfen mi demek istediniz? Zira lümpen görgüsüzlükleri, bilgisizlikleri sebebiyle toplumda belli bir sınıfa giremeyen kişilere denir, başka bir anlamı da ayak takımıdır, sefil manasında da kullanılır.
“bakın kendi gözünüzle görün lümpen suçlu burda normal şekilde yazıyorum” cümlesindeki lümpen sözlük anlamıyla kullanılmışsa görgüsüzler suçlu burada, ayak takımı suçlu burada anlamı çıkar ki bu üslupsuz bir cümle olur.
Lütfen demek istediyseniz o zaman da “bakın kendi gözünüzle görün lümpen suçlu burda normal şekilde yazıyorum”
Anlam bütünlüğü olmayan bir cümle kurmuş oluyorsunuz.
Evet üyeler sataşmamalı ama Türkçeyi düzgün kullanır kendinizi doğru ifade ederseniz tam olarak ne dediğiniz anlaşılır, sizin de kendini ifade edememe sıkıntınız var maalesef.
Lütfen demek istedim başım ağrıyor du işten dolayı hızlı yazdığım için oldu. Kusura bakmayın nolur.Hanımlar,
üyenin konuyu “Hiçbir Başlığa Uymayan Konular” bölümüne açmış, bu bölümde bir konu açıp günlük gibi yazabilir, duvarını ve yazdıklarını görmemek için Göz Ardı Et butonuna basarsınız, akışta görmezsiniz.
EyiAszs ,
herhangi bir durumu yazarken kendinizi ifade edemiyorsunuz, Türkiye’de yaşıyorsunuz burada doğdunuz büyüdünüz, burada eğitim aldınız, ki eğitim durumunuzda önlisans yazıyor, ilkokuldan itibaren Türkçe dersi almışsınızdır, noktalama işaretlerini kullanmıyorsunuz, kelimeleri de ya eksik ya yanlış yazıyorsunuz.
Alıntıladığım mesajınızdan örnek vereyim “bakın kendi gözünüzle görün lümpen suçlu burda normal şekilde yazıyorum”
lümpen derken lütfen mi demek istediniz? Zira lümpen görgüsüzlükleri, bilgisizlikleri sebebiyle toplumda belli bir sınıfa giremeyen kişilere denir, başka bir anlamı da ayak takımıdır, sefil manasında da kullanılır.
“bakın kendi gözünüzle görün lümpen suçlu burda normal şekilde yazıyorum” cümlesindeki lümpen sözlük anlamıyla kullanılmışsa görgüsüzler suçlu burada, ayak takımı suçlu burada anlamı çıkar ki bu üslupsuz bir cümle olur.
Lütfen demek istediyseniz o zaman da “bakın kendi gözünüzle görün lümpen suçlu burda normal şekilde yazıyorum”
Anlam bütünlüğü olmayan bir cümle kurmuş oluyorsunuz.
Evet üyeler sataşmamalı ama Türkçeyi düzgün kullanır kendinizi doğru ifade ederseniz tam olarak ne dediğiniz anlaşılır, sizin de kendini ifade edememe sıkıntınız var maalesef.