• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlada arkadaş buldum yaşça büyük

Kendime buğün yeni biri geldi hemn sabh arkadaş olduk görür görmez eski arkadsımda kuskandı. Biraz konuşmaya çalıştı benle. Biraz üzüldüm aslında ama bilmiyorum ya neyse hemn yeni arkadaş buldu kendi ne demiş bnm hakkımdda napcam bilmiyorum ya buda iyi bir arkadaş 16 yaş büyük evli beni çok sevdi
Yazım hatalarını düzeltmeye kılavuzu;
1-Bugün
2-Hemen
3-Sabah
4-Eski
5-Arkadaşımla
6-Kıskandı
7-Hemen
8-Benim
9-Hakkımda
10-Ne yapacağım
11-Bu da

Tüm cümlelerde devrik.

Vatan hainlerinin bunu bilerek yaptığını duymuştum.

Bende ayni fikir deyim
Neden uzun süreli ban yemedi anlamıyorum. Buraya dalga geçmeye geliyor. Faaliyetleri çok şüpheli. Türkçe yazarken zaten bu site yanlış imla kullanımının altını çiziyor konus sahibi asla önem vermiyor dilimize. Hangi dili kullanıyorsa gitsin çeviri aracıyla yazsın. Zaten insanların duygularına ve düşüncelerine değer vermeyen bir patalojik psikolojiye sahip olduğu apaçık ortada. Bizde onun duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğiz.

Son düzenleme:
Du ayrı yazılımaz. Bilgisiz ve beceriks

Bende ayni fikir deyim
Mune hanım bunlar beceriksiz ve bilgisiz olarak beni düşünü
Bende ayni fikir deyim
Türkçe yi çok iyi biliyorsanız kurs açın hanfendi
Buraya üye olup 1 gün sonra akışta adet oldum diye duyuru yapmanıza anlam veremedim
Ne alaka şimdi beni yakından takip etmenize gerek yoktu

Mune hanım bunlar beceriksiz ve bilgisiz olarak beni düşünü

Türkçe yi çok iyi biliyorsanız kurs açın hanfendi

Ne alaka şimdi beni yakından takip etmenize gerek yoktu
Sen aleni olarak dilimizle dalga geçiyorsun. Dilimizi dezarforme edip kendi seviyende beyanlarda bulunuyorsun. Aynı zamanda kadınlarla ve kadınlarla da dalga geçiyorsun. Adet oldum diye yazıyorsun ama erkeksin sırf tahrik olmak için buradasın. Sen sapık kavramına giren birisin. Hormonları düzgün çalışan erkekler böyle yapmazlar. Gerekli merciilere seni bildirirsek telefonunda bulunacak sapkın şeylerin tamamen hiçbir zaman silemeyeceğini bilmeni isterim.

Son düzenleme:
Back
X