Canım, benim adet düzensizliğim yoktu. Ama kürtaj olmuştum ve kürtaj sonrası her iki yumurtalıkta da kist oluştu. Dolayısıyla bir türlü adet olamadım. Adet olamayınca doktor tavsiyesi ile tarlusal kullandım. Sonuç; hamileyim
aaynı durum bendede oldu tarlusal içtim baktım olmuyorum hala adet ve test yaptım hamileyim 5 haftalık :) sanırım bu tarlusal gebeliğin oluşmasını hızlandırıyor:)
selam kızlar, benimde başıma aynı şey geldi. en son 12 martta regl oldum, tekrar 10 nisanda olmam gerekirdi olmayınca doktora gittim yumurtan çatlamamış ve kist oluşturmuş dedi. tarlusal verdi kullan bittikten sonra 1 hafta içinde olursun dedi. 10 gün geçti hala olamayınca aradım doktorumu hamile kalmış olabilirsin bi test yap gel dedi. o kadar kızdım ki doktora böyle saçma şeymi olur diye çünkü hiç duymamıştım böyle bişi daha önce. sırf yaptım demek için yaptım veee ŞOK... o kadar mutlu oldum ki zaten çok istiyordum sitres yaptığım için olmuyordu, olmaz dediğim anda oldu ve RABBİME sonsuz şükürler olsun... şimdi 28 haftalık sağlıklı bir kız çocuğuna hamileyim. ALLAH isteyen herkeze versin.
aynı durum bendede oldu tarlusal içtim baktım olmuyorum hala adet ve test yaptım hamileyim 5 haftalık :) sanırım bu tarlusal gebeliğin oluşmasını hızlandırıyor:)
selam kızlar, benimde başıma aynı şey geldi. en son 12 martta regl oldum, tekrar 10 nisanda olmam gerekirdi olmayınca doktora gittim yumurtan çatlamamış ve kist oluşturmuş dedi. tarlusal verdi kullan bittikten sonra 1 hafta içinde olursun dedi. 10 gün geçti hala olamayınca aradım doktorumu hamile kalmış olabilirsin bi test yap gel dedi. o kadar kızdım ki doktora böyle saçma şeymi olur diye çünkü hiç duymamıştım böyle bişi daha önce. sırf yaptım demek için yaptım veee ŞOK... o kadar mutlu oldum ki zaten çok istiyordum sitres yaptığım için olmuyordu, olmaz dediğim anda oldu ve RABBİME sonsuz şükürler olsun... şimdi 28 haftalık sağlıklı bir kız çocuğuna hamileyim. ALLAH isteyen herkeze versin.
Tarlusal kullanip hamile oldugunu ogrenen arkadaslar ilac bittikten nekadar zaman sonra ogrendiniz hamile oldugunuzu solermisiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sonuç olarak ne oldu bebeğiniz de bir sıkıntı var mıMerhaba bayanlar,
Ben pko hastası bir bayanım. Son adet tarihim 1 şubattı. 16 martta adet olamıyorum diye doktora gittim. Doktor ultrasonla alttan baktı ve rahim temiz diyerek tarlusal adlı adet söktürücüyü verdi. Bir kutu-12 hap- kullandım ve 10 gün geçmesine rağmen hasta olmadım. 5 nisanda başka bir doktora gittim ve 6 haftalık hamilesin dedi. ben bebek çok istiyordum ama şok oldum. çünkü ilaç kullanmıştım. bir kaç doktora danıştım, çoğu bir şey olamz dedi ama kesin konuşmadılar. Aranızda,çevrenizde böyle bir durum yaşayan var mı? bebekte herhangi bir soruna yol açar mı?
Sonuç olarak ne oldu bebeğiniz de bir sıkıntı var mı !?Ben bu konuyu açığımı bile unutmuştum.
Şu an 35. haftam bitmek üzere. Artık son aya girdik. Doğumdan sonra da yazarım.
Sizlerin de hamileliği hayırlı olsun. Hamile kalmayı isteyenler de Allah nasip etsin inşallah.
Sonuç olarak ne oldu bebeğiniz de bir sıkıntı var mı !?canım ben daha doğurmadım. son haftalardayım. cinsiyetin de problem nasıl oluyormuş ilk defa duydum. ben de çok dr. gittim. dr. çoğu hiç bir şey olmaz dedi. çoğunlukla kontrolleri yaptırdım. testlere göre bir şey yok. ama doğurunca mutlaka yazarım. dua edin bir sorun çıkmasın. son iki haftadayım.
Sonuç olarak ne oldu bebeğiniz de bir sıkıntı var mı !?yok bende hıc leke olmamıstı ama olanlar varmıs kac tane ıctınız en az 10 gün sonra hasta olursunuz ama bn hamıle kalmısım bebekde anomalı oluyomus bazen
Sonuç olarak ne oldu bebeğiniz de bir sıkıntı var mı !?Canım bu hap için rısk var demıyorlar ama dıger hapları bılmıyorum ama korkma ya bırsey olmaz ferah ol
Sonuç olarak ne oldu bebeğiniz de bir sıkıntı var mı !?Canım sıkıntı yapma sakın bende doktoruma ısrarla sordum ve sıkıntı olmaz dedi bu hap adet olmaktan zıyade rahmi besliyormus ben o hapı kullanıp hamile kaldım vee sende onun sayesınde hamile kaldın ve ayrıca kımse hamile olmadıgını bılmeden ne agır ilaclar kullanıyorlar hepsıne mi bırsey oluyor sonucta bebek ilk olustugunda kımse bebegın varlıgından haberdar olmuyor o yuzden once bır sakın ol ve sonra doktor kontrolu altına gır canım stres yapma surekli haberleselim senle aynı durumdayız ama benim için rahat sende rahat ol
Sonuç olarak ne oldu bebeğiniz de bir sıkıntı var mı !?Az kaldı canım benımde pazartesi keseye bakılacak ikimizde aynı gunu beklıyrz hakkımızda hayırlısı
Sonuç olarak ne oldu bebeğiniz de bir sıkıntı var mı !?çok sevindim cnm. stress mahvetti benide ..yarın ikili testim var .sonuçları yazarım.sende yaz bol bol:) her detayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?