gayet güzel bakıyorsun çok tşk ederim :)tamam yolla sorunu:)
kesinlikle olacak. bu kadar güzel kartlar çıkmasaydı bu kadar net bir şekilde konuşmazdım ama 1, en geç 2 ay içinde olacağı görünüyor.bende istiyorum inşallah enerjimiz uyuyordur.cocuğum yok istiyorum bulunduğum merkezde tedavi süreci sonucu olacak mı ?(emin olamadım)
Banada bakar mısın ? Anne olabilecek miyim ki?kesinlikle olacak. bu kadar güzel kartlar çıkmasaydı bu kadar net bir şekilde konuşmazdım ama 1, en geç 2 ay içinde olacağı görünüyor.
ev konusunda şunu söyleyeyim önce. evi beraber tutmayı düşündüğün biri varsa şu anda, o kişiyle beraber eve çıkma derim ben. zaten eğer öyle biri varsa senin de için o kişiyle beraber eve çıkmak konusunda çok rahat değil. güvenilmez bir yanı olduğunu hissediyorsun. ama bu işi oldu bittiye getirip beraber eve çıkmanızı sağlayabilir bu kişi. dikkatli ol o konuda bence. bir kere daha düşün.mumkunse bende istiyorum.is konusuyla ilgili ve ev tutmak istiyorum.bakabilirsen memnun olurum.
maddi problemler çözülmek üzereymiş ama nedense bir gecikme olmuş sanırım. ama gecikmeli de olsa çözülecek. gelen bir fırsat, bir para, bir yardım, bir şey var bu konunun çözülmesini sağlayacak.Benim duygu durumum, depresif hallerim ne olacak acaba?
Bir de genel olarak maddi problemlerim çabuk çözülecek mi? diye sorsam..
Enerjimiz uyarsa mutlu olurum :)
Şimdiden teşekkürler..
maddi problemler çözülmek üzereymiş ama nedense bir gecikme olmuş sanırım. ama gecikmeli de olsa çözülecek. gelen bir fırsat, bir para, bir yardım, bir şey var bu konunun çözülmesini sağlayacak.
ruh halinle alakalı sanki bi inzivaya çekiliyorsun, yeni bir şeye başlıyorsun. yani yeni bir şeye başlıyorsun ama bu ruhsal bir şey. o sebepten de inzivaya çekilme gerektiriyor. yoga gibi bir şey olabilir mesela. ama yogadan daha ruhsal. çok güzel bir içe dönüş dönemin görünüyor. tam bu aralar senin aklına bu ruhsal inzivayı sokacak bir olayla ya da bir insanla karşılaşabilirsin.
önümüzdeki 1 ay içinde maneviyatında çok ciddi bir güçlenme oluyor. maneviyat dediğim ruhsal durumun. psikolojin. bir aydınlanma dönemi gibi. sonraki ayda iyice iç dünyana dönüyorsun. bu içsel aydınlanma iyice derinleşiyor. bir sonraki ayda yeniden doğmuş gibi tekrar dış dünyaya dönüyorsun. depresyondan falan eser kalmamış olarak. özgüvenin, yaşama sevincin, mutluluğun, neşen,hepsi tavan yapmış olarak.
hatta bir de seni çok çok mutlu eden bir kutlaman olacak. yılbaşı civarlarında. belki yılbaşında olabilir ya da 14 şubatla ilgili de olabilir. o zaman gelsin tekrar bakarız ona:)
hayatına biri girecek mi, tabi ki girecek yani neden girmesin:) benim gördüğüm şöyle olacak, tam bu aralar biriyle tanışacaksın ve ilerleyen zamanlarda bu kişiyle sevgili olacaksınız ama bu sevgililik hemen olmayacak, birkaç ayı var. İlk olarak arkadaşlığınız sağlamlaşacak, birbirinize güveneceksiniz karşılıklı, baya hem de. Sonra yavaş yavaş flörtleşmeler başlayacak. Sarışın-kumral, beyaz tenli biri olacak büyük ihtimalle. bu arada başka kişilerin ilgisini de hissedebilirsin, onlardan da teklifler olabilir ama dikkate almayacaksın onlarıSelam Sunny :)
Hayatıma biri girecek mi bunu merak ediyorum ve iş hayatım nasıl olacak bununla ilgili bakarsan çok mesut olurum teşekkürler
Ağzın bal yesinhayatına biri girecek mi, tabi ki girecek yani neden girmesin:) benim gördüğüm şöyle olacak, tam bu aralar biriyle tanışacaksın ve ilerleyen zamanlarda bu kişiyle sevgili olacaksınız ama bu sevgililik hemen olmayacak, birkaç ayı var. İlk olarak arkadaşlığınız sağlamlaşacak, birbirinize güveneceksiniz karşılıklı, baya hem de. Sonra yavaş yavaş flörtleşmeler başlayacak. Sarışın-kumral, beyaz tenli biri olacak büyük ihtimalle. bu arada başka kişilerin ilgisini de hissedebilirsin, onlardan da teklifler olabilir ama dikkate almayacaksın onları
iş hayatında bir değişim var. büyük bir değişim. yeni bir başlangıç
ve zafer. yani olmasını istediğin, kafana koyduğun şeyler varsa onlar oluyor. köklü bir değişimle beraber.
Selam lutfen ben de rica ediyorum. 3ay once birine aşik oldum ilk goruste sanirim oda benden etkilendi gibi oldu ama hala aramadi. Arayacakmi ve ne zaman cook tesekkurler
bu da başka bir örnek güzel soru. başı sonu belli:)ben de baktırmak isteriim…
2,5 ay önce sevgilimden ayrıldım, işim gücüm bu oldu zatenonunla iletişimim, bir geleceğim var mı bunu merak ediyorum
bakarsanız sevinirim
önce birkaç başarısız deneme olabilir ama sonrasında olacak. 3 başarısız deneme olabilir ama moralini bozma, umudunu da kaybetme çünkü sonrasında olacak.Banada bakar mısın ? Anne olabilecek miyim ki?
Teşekkür ederim..önce birkaç başarısız deneme olabilir ama sonrasında olacak. 3 başarısız deneme olabilir ama moralini bozma, umudunu da kaybetme çünkü sonrasında olacak.
yazı diliniz o kadar tatlı ki olumsuz bir şeyler deseniz bile üzülmezdim :)bu da başka bir örnek güzel soru. başı sonu belli:)
ayrıldığınızdan beri aklından çıkmamışsın bu kişinin. fakat geri dönmeye de çekiniyor çünkü aklını kurcalayan, onda güvensizlik yaratmış şeyler var. geri dönüşü var ama. o kesin. geri geliyor. hatta tam bu aralar bi iletişiminiz olmuş olabilir. oldu mu? ondan gelen bir adımla? eğer direkt seninle bir iletişim kurmadıysa bile senle ilgili bir şeyler konuşmuş birileriyle. ve sana nasıl tekrar ulaşabileceğinin, lafa nasıl girebileceğinin planlarını yapmaya başlamış. valla ben ondan ekim bitmeden bir hamle görüyorum sana karşı. büyük ihtimalle sen bu geçtiğimiz günlerde onla ilgili bi haber almışsın birinden, dolaylı olarak. şimdi hemen bunun ardından direkt ondan haber alacaksın, hemen bugünlerde.
bu ilişkiye karşı biraz umutsuz aslında çünkü haksızlığa uğradığını ve senin, onun yaptıklarını takdir etmediğini, onun değerini bilmediğini hissetmiş. yani aslında hissetmek ve görmek istediği şey, senin ona ne kadar değer verdiğin ve onu bir insan olarak takdir ettiğin. kendini değersiz hissetmiş bu ilişkide. o yüzden uzak durmaya çalışıyor ama duramayacak çünkü duyguları ağır basacak ve tekrar gelecek.
bu bahsettiğim yakın zamandaki konuşmayı ya da bilgi alışverişini (sizin ilişkinizle ilgili olan) yaşça büyük bir kadınla yapmış olabilir. hatta bu konuda oturup annesiyle dertleşmiş, akıl almış olabilir. öyle bir yaşça büyük, akıl veren kadın figürü çıktı çünkü.yazı diliniz o kadar tatlı ki olumsuz bir şeyler deseniz bile üzülmezdim :)
ne ben ondan haber aldım ne de o bana ulaştı şimdilik ama hadi bakalım… inşallah gerçekleşir söyledikleriniz :)
çook teşekkür ederim
şu an hamilelik testi falan yaptın mı ya da yaptırdın mı? şu an bile bir hamilelik durumu olabilir gibi gözüküyor ya da oldu olacak. Temmuzda doğum gördüm.
teşekkür ederim şimdilik bir gebelik yok ovulasyon donemindeyim nasip bakalım teşekkür ederim.miras umarım beklediğim gibi sonuçlanır.şu an hamilelik testi falan yaptın mı ya da yaptırdın mı? şu an bile bir hamilelik durumu olabilir gibi gözüküyor ya da oldu olacak. Temmuzda doğum gördüm.
Ooo miras mahkemesinden de çok güzel sonuçlar geliyor. Hatta iki farklı yerden gelen iki farklı haber ve kazanç var, bilmiyorum neden. Birisi maddi bir haber, sonuç, kazanç. Diğeri daha duygusal doyum getiren bir haber. İki farklı koldan geliyorlar.
isme gerek yok ama en azından hangi konuda bakacağımı bilsem iyi olur:)Özellikle bir soru mü sormam lazım.. hicbirsey sormasam da ismime bakabilir misiniz :)
tamam, soruyu alayım:)Banada bakarmısın sunny lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?