isme gerek yok ama en azından hangi konuda bakacağımı bilsem iyi olur:)
tamam, soruyu alayım:)
Taşınmak ıstoyorumisme gerek yok ama en azından hangi konuda bakacağımı bilsem iyi olur:)
tamam, soruyu alayım:)
Bana bakabilir misin,26 yaşındayım devlet işine girebilecek miyim ?☺ simdiden teşekkürlerBugün biraz tarot bakma havamdayım, alıştırma olsun diye birilerine de bakmak istiyorum ama herkese değil, enerjimizin uyduğunu hissettiğim kişilere. Bu başlık altında ya da mesaj atarak sorunuzu yazarsanız soruya uygun açılım yapacağım ya da kart çekeceğim.
kesinlikle evet. yeni yılda. hatta bahçesinde ay çiçekleri ve böyle yeşil çelenk yaprakları olur ya, öyle yapraklarla dolu dekorasyonu olan bir yer olabilir. nerenin amblemiydi o aslında vardı öyle bir yer ziraat bankası mıydı? Böyle ambleminde, bahçesinde ya da bir şekilde o kurumun adıyla bütünleşmiş bir şekilde çelenk figürü olan bir yer.Bana bakabilir misin,26 yaşındayım devlet işine girebilecek miyim ?☺ simdiden teşekkürler
Ben bir yil once ayrildigim ve ara sira tesadufen gormeme ragmen neden ayrildigimizi ve biraraya gelemedigimizi bile konusamadigimiz kisiyle ilgili olumlu bir gelisme olup olmayacagini ogrenebilir miyim
taşınma işi kesin oluyor. hatta şu ara taşınmak istediğin yerlere göz atmaya başlamışsın bile sanırım. ve gözüne kestirdiğin bir yer var, oraya doğru yolculuk var. oluyor yani.Taşınmak ıstoyorum
Esım bır sınava gırecek bır kaç aya kazanacakmı
Teşekkür ederım canımtaşınma işi kesin oluyor. hatta şu ara taşınmak istediğin yerlere göz atmaya başlamışsın bile sanırım. ve gözüne kestirdiğin bir yer var, oraya doğru yolculuk var. oluyor yani.
eşinin sınavı kazanması için sıkı çalışması lazım. bir süredir o sıkı çalışmayı yapmamış ama şu an sorumluluklarını farketmiş ve çalışmaya başlamış sıkı bir şekilde. sınav neyle ilgili bilmiyorum tabi ama bu çalışma sürecinde yardımını ve desteğini alması gereken birkaç kişi var. bir de bu süreçte, bulunduğu ortam her neresi ise, oradaki kişilerle çatışmaya, tartışmaya ya da rekabete girmemesi daha iyi olur.
Supersin...neden ayrılmışsınız önce ona bakıyorum. biraz toplum baskısı yüzünden olmuş gibi göründü. yani mesela çocuğun ailesi çocuğun senle olmasını istememiş olabilir. hatta çocuğa senle değil de başka biriyle beraber olması için baya ısrarcı da olmuş olabilirler. bu aile değil de arkadaş etkisi falan da olabilir ama bana daha ziyade aile gibi geldi.
ve bu durumu senle açık açık konuşamamış. aranıza zamanla gerginlik girmiş, sebebini tam anlayamadığın. sebebi, çocuğun üzerinde bu baskıymış. ama ikiniz de açık açık konuşamamışsınız. daha doğrusu şöyle diyeyim.ikiniz de konuşmaya çalışmışsınız ama yeterince olgun davranamamışsınız ve konuşmalarınız hemen tartışmalara dönmüş, böyle olunca da karşılıklı olarak gerçek fikir ve duygularınızı tam olarak ifade edememişsiniz.
çocuk seni hala düşünüyor ama şu an çevresindeki baskılara karşı koyup sana tekrar geri dönecek cesareti bulamıyor. dönem dönem bu cesaret geliyor aslında ama adım atmaya cesaret edememiş.
ciddi bi çevre, aile baskısı var üstünde.
valla çok fena bir aile. ve acayip bir baskı. ama sen bu durumla ilgili bir haber alacaksın ondan. seninle bu durumu konuşacak. karşına çıkacak, böyle böyle, bu yüzden ayrıldık diye anlatacak. hemen değil ama, biraz vakti var. yaklaşık 2 ay kadar. ama bu konuşmadan sonra siz tekrar yeni bir şeye başlayacaksınız. sıfırdan. çok da sağlam ilerleyece bu ilişki bu sefer. o seninle konuşmaya geldiğinde onun yanında olduğunu hissettirmen ve cesaret vermen lazım ona sadece.
Bana da bakar mısıııınBugün biraz tarot bakma havamdayım, alıştırma olsun diye birilerine de bakmak istiyorum ama herkese değil, enerjimizin uyduğunu hissettiğim kişilere. Bu başlık altında ya da mesaj atarak sorunuzu yazarsanız soruya uygun açılım yapacağım ya da kart çekeceğim.
Ağzina sağlik canim ya insallah çikar tarotun :) 1.5 yasinda bir oglum var onun şansina inş. Ptt ye raziyimkesinlikle evet. yeni yılda. hatta bahçesinde ay çiçekleri ve böyle yeşil çelenk yaprakları olur ya, öyle yapraklarla dolu dekorasyonu olan bir yer olabilir. nerenin amblemiydi o aslında vardı öyle bir yer ziraat bankası mıydı? Böyle ambleminde, bahçesinde ya da bir şekilde o kurumun adıyla bütünleşmiş bir şekilde çelenk figürü olan bir yer.
sorumu ornek olarak gosterdigin icin cok mutlu oldum ihya ettin beni cok naziksin. Soruma verdigin yanit karsisinda şu an agliyorum. Hayatimda hic bu kadar guzel anlatimli bir cevapla karsilasmadim. Tek kelimeyle supersin. Bu tarot işinin ustune git bence gayet başarilisin insani resmen kavriyorsun bir garip oldum acikcasi tebrik ediyorum seni e tabiki cok tesekkur ediyorum tum kalbimle Allah ne muradin varsa versin 1 numarasin vallahibu soruyu örnek olarak göstermek istiyorum:)
genel bak, iş hayatım ne olacak, aşk hayatım ne olacak diye sorular biraz havada kalıyor. yani ben yine kart çekiyorum ama hele genel bak dedikleri zaman çok da net şeyler söylemek zor.
yani böyle üstünkörü bir soru yeterli, çok detay verilmesine gerek yok ama en azından gelen kartı hangi konu için yorumlayacağımı bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?