• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarot bakıyorum.

merhabalar
[Ters gelen] Kılıç ası
[Ters gelen] Asa sekizlisi
Asa üçlüsü
Ters gelen] Tılsım ikilisi
Tılsım onlusu
[Ters gelen] Kılıç üçlüsü
[Ters gelen] Kupa ası
Kılıç şovalye
Ay
[Ters gelen] Mahkeme

22/07/1987 bu sene ev alma planlarımız arasında ve çocuk sahibi olabilecek miyim?
Merhaba kartlarınıza göre işlerinizde planlarınızda aksamalar olduğu görünüyor. İstekleriniz adımlarını bir şekilde engellenmekte. Daha önce ev almaya niyet ettiniz de sorunlar olmuş ve neticelendirememişsiniz. Bir de bir yere gitmek isteyipte gidememişsiniz. Şimdi size bir ortaklık ya da herhangi bir konuda girişim teklif edilmiş. Ama ikilemde kalıp vazgeçilmiş. Bu durum ilk başta güzel görünse de sonrada zarar vereceği düşüncesi ile yapılmak istenmemiş. Bir kaç kartınızda bana kararsız kaldığını söylüyor. Muhtemelen yapmak istediğiniz bir şey var ama kararsıx olduğunuz için yapamıyprsunuz.Siz aileden destek alarak ev sahibi olmak niyetindemisiniz? Yani bir para var aileden gelen o parayla ev almak niyetinde gibisiniz. Ama birisi bu işe yanaşmıyor. Bu yüzden aranız bozulacak diyor kartlarınız. İçinde m harfi olan hava grubu yada etkisinde kumral bir erkek sebebiyle. Bu ev planları suya düşecek. Bu kişi birilerinin etkisinde kalıyor. Kendi duygularını yönlendiremiyor olarak vermiş. Ağırlık olarak maddi konularda çokan kartlarınız bana bu ev mevzusuyla ilgili olumlu şeyler söylememkte. Hep kayıp ve planların ertelenmesi üzerine kartlar gelmiş. Bu nedenle olumsuz yorum yaptım kusura bakmayın. Önümüzdeki süreçte ev konusu gerçekleşmeyecek. Çocukla ilgili bir şey görememekteyim.

Merhaba kartlarınıza göre işlerinizde planlarınızda aksamalar olduğu görünüyor. İstekleriniz adımlarını bir şekilde engellenmekte. Daha önce ev almaya niyet ettiniz de sorunlar olmuş ve neticelendirememişsiniz. Bir de bir yere gitmek isteyipte gidememişsiniz. Şimdi size bir ortaklık ya da herhangi bir konuda girişim teklif edilmiş. Ama ikilemde kalıp vazgeçilmiş. Bu durum ilk başta güzel görünse de sonrada zarar vereceği düşüncesi ile yapılmak istenmemiş. Bir kaç kartınızda bana kararsız kaldığını söylüyor. Muhtemelen yapmak istediğiniz bir şey var ama kararsıx olduğunuz için yapamıyprsunuz.Siz aileden destek alarak ev sahibi olmak niyetindemisiniz? Yani bir para var aileden gelen o parayla ev almak niyetinde gibisiniz. Ama birisi bu işe yanaşmıyor. Bu yüzden aranız bozulacak diyor kartlarınız. İçinde m harfi olan hava grubu yada etkisinde kumral bir erkek sebebiyle. Bu ev planları suya düşecek. Bu kişi birilerinin etkisinde kalıyor. Kendi duygularını yönlendiremiyor olarak vermiş. Ağırlık olarak maddi konularda çokan kartlarınız bana bu ev mevzusuyla ilgili olumlu şeyler söylememkte. Hep kayıp ve planların ertelenmesi üzerine kartlar gelmiş. Bu nedenle olumsuz yorum yaptım kusura bakmayın. Önümüzdeki süreçte ev konusu gerçekleşmeyecek. Çocukla ilgili bir şey görememekteyim.
ağzına sağlık. sanırım kartları çekerken eve çok yoğunlaştım:KK48: bebek için biraz geçsin yine çekerim:KK45:aslında evimiz var ama daha büyük bir eve geçme düşüncesindeyiz kimseden yardım beklentimiz yok zira yardım isteyecek kimsemiz de yok. dediğim gibi sadece düşünce bizimkisi eyleme geçiripte yarı yolda kalmışlığımız yok.bakalım zaman ne gösterecek. teşekkür ederim:KK36:

valla ikinciye bakıyorsanız tekrar baktırmak isterim ben de, 5 gün önce bakmıştınız bana. ben kartları seçip koyayım da size uyuyorsa bakarsınız :) bakmıyorsanız da önceki fal için teşekkürümü edeyim bu mesaj vesilesiyle, yazmamışım o zaman

ben balığım, erkek arkadaşım kova. ayrıyız. siz baktığınızdan beri birkaç gelişme oldu. bu ilişkinin halin tavrın sonuyla ilgili bakmanızı rica edeceğim

Eklentiler

• IMG_3092.webp
    IMG_3092.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 83
Merhabalar tekrar...
Maddiyat için bakabilir misiniz? Aile içi maddi sıkıntılarımız ne zaman düzelecek?
22/08/1991 doğum tarihim...

1. kart Adalet
2. kart Şeytan
3. kart Kupa Beşlisi
4. kart Kupa Şövalyesi
5. kart Yıldız
6. kart Asa Prensi
7. kart Asa Dokuzlusu
8. kart Güneş
9. kart Tılsım Üçlüsü
10. kart Kupa Dokuzlusu
Bilemiyorum doğrumudur ama burada adli bir olay çıkmış. Mahkemelik olunan bir durum ve karşı taraf para göz biri olarak görünüyor. Sizi sıkıntıya düşüren durum bu sanırım. Buradaki şeytan kartı aç gözlü bir kişiyi simgeliyor. Evli bir erkek muhtemelen. Bu erkek yüzünden sizin mahkemelik bir olay yada haksızlığa uğramıi olduğunuz bir durum var. Burada ya sarışın ya da su grubu olan bir erkek var. Bu erkeğin bazı planları varmış bu planla hayata geçmiş ama başarısız olmuş kafasıno buna takıyor. Kendisini bu sebeple üzüyor. Bir yatırım durumu var. Önceden yapılmış muhtemelen yada yapılmak üzere. Bununla ilgili bir haber alacaksınız. Maddi olarak sıkıntı olduğunuz kartlarda çıkmış. Plansız,programsız hareket eden biri kendisini iyice sıkıntı sokuyor. Sağı,solu pek dinlemiyor. Kafasına göre hareket ediyor. Üçlü vade var. Tamamlanmamış bir iş görünüyor. O tamamlanacak ve sonrasında feraha ulaşılacak. Son kartınızın anlamına bakarsanız size göreceksniz. Bolluğunuz,bereketiniz size gelmek üzere. Arada canınızı sıkan olaylar yine olacaktır ama atlatılacak. Zaten aile içerisinde maddiyat dışında pekte sorun görünmemekte.

1.kılıç beşlisi
2.azize
3.değnek sekizlisi
4.kupa prensi
5.kılıç prensi
6.imparatoriçe
7.para üçlüsü
8.asılan
9.kupa sekizlisi
10.para ikilisi
Teşekkürler :KK6:

Umarim becerebilmisimdir çok merak ettim :)

Doğum tarihim. 16.08.1986
Sorum: Hayatimda yakin zamanda maddi anlamda rahatlama ve kariyerle ilgili bir gelisme olacak mı?
Simdiden teşekkür ediyorum.

Eklentiler

• 2017-02-16 12.45.38.webp
    2017-02-16 12.45.38.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 63
1.kupa kraliçe
2.kılıç ası
3.aşıklar
4.kılıç sekizlisi
5.tılsım ası
6.yıldız
7.asa prensesi
8.azize
9.kupa yedilisi
10.tılsım altılısı
Hepsi düz geldi
Canım sana zahmet bi daha bakabilir misin ben balık o boğa bana söylemediği bi sorunu var bu sorun neyle alakalı durumumuz ne olacak
Çok teşekkür ediyorum şimdiden :)

Bilemiyorum doğrumudur ama burada adli bir olay çıkmış. Mahkemelik olunan bir durum ve karşı taraf para göz biri olarak görünüyor. Sizi sıkıntıya düşüren durum bu sanırım. Buradaki şeytan kartı aç gözlü bir kişiyi simgeliyor. Evli bir erkek muhtemelen. Bu erkek yüzünden sizin mahkemelik bir olay yada haksızlığa uğramıi olduğunuz bir durum var. Burada ya sarışın ya da su grubu olan bir erkek var. Bu erkeğin bazı planları varmış bu planla hayata geçmiş ama başarısız olmuş kafasıno buna takıyor. Kendisini bu sebeple üzüyor. Bir yatırım durumu var. Önceden yapılmış muhtemelen yada yapılmak üzere. Bununla ilgili bir haber alacaksınız. Maddi olarak sıkıntı olduğunuz kartlarda çıkmış. Plansız,programsız hareket eden biri kendisini iyice sıkıntı sokuyor. Sağı,solu pek dinlemiyor. Kafasına göre hareket ediyor. Üçlü vade var. Tamamlanmamış bir iş görünüyor. O tamamlanacak ve sonrasında feraha ulaşılacak. Son kartınızın anlamına bakarsanız size göreceksniz. Bolluğunuz,bereketiniz size gelmek üzere. Arada canınızı sıkan olaylar yine olacaktır ama atlatılacak. Zaten aile içerisinde maddiyat dışında pekte sorun görünmemekte.

Henüz adli bir durum yok ama miras olayları var, beklemede.. Tamamlanacak iş de o olsa gerek. Banka borcumuz var asıl.
Ama şahsi olarak eski iş yerimden biraz alacağım var, vermiyorlar.
Sarışın/su grubu birini bilemedim..
Akrabalar içinde plansız programsız hareket eden biri olabilir evet.. Maddi bir bağlantımız var çünkü eğer oysa.
Evet maddiyat tek sorun ama can sıkıcı oluyor aile içinde maalesef...
En azından ben iş bulsam biraz daha iyi oluyor.
Çok teşekkürler :) İnşallah...

Henüz adli bir durum yok ama miras olayları var, beklemede.. Tamamlanacak iş de o olsa gerek. Banka borcumuz var asıl.
Ama şahsi olarak eski iş yerimden biraz alacağım var, vermiyorlar.
Sarışın/su grubu birini bilemedim..
Akrabalar içinde plansız programsız hareket eden biri olabilir evet.. Maddi bir bağlantımız var çünkü eğer oysa.
Evet maddiyat tek sorun ama can sıkıcı oluyor aile içinde maalesef...
En azından ben iş bulsam biraz daha iyi oluyor.
Çok teşekkürler :) İnşallah...
Oğlak burcu bir erkek var mı peki. Bir de bu sarışın/su grubu olan aşk hayatında olabilir. Çünkü pişman görünüyor falda. Üzgün. Yapılanlar yada yaptığı şey yüzünden. Bir de sen bir yere başvuru yaptın mı? Eğer yaptıysan olumlu sonuç alabilirsin. Ya da bir sınava da girebilirsin. O da muhtemelen olumlu olacak. Öyle görünüyor.

Oğlak burcu bir erkek var mı peki. Bir de bu sarışın/su grubu olan aşk hayatında olabilir. Çünkü pişman görünüyor falda. Üzgün. Yapılanlar yada yaptığı şey yüzünden. Bir de sen bir yere başvuru yaptın mı? Eğer yaptıysan olumlu sonuç alabilirsin. Ya da bir sınava da girebilirsin. O da muhtemelen olumlu olacak. Öyle görünüyor.

Ailede var evet oğlak erkeği.. Sarışın/su grubu erkeği yok anımsayamıyorum bir türlü vardır belki ama:KK64:
Kafamda soru işaretleri var iş anlamında, okuduğum bölümleri sevmiyorum ilgim yok maalesef özellikle lisans bölümümden pişmanlık duyuyorum. Bir de enerjisi çok düşük biriyim maalesef, etkiliyor ama zorluyorum.. Memur alımlarını takip ediyorum daha çok sözleşmeli veya kadrolu farketmez ama başvuru yapmadım henüz. Sabitlenebileceğim bir meslek istiyorum ama pek kolay durmuyor tabi...
İnşallah bir fırsat çıkar ve olumlu olur :)

Ya bu gün 14 Şubat belki bu güne bir mucize olur :))))) ben kart çektim yaa
Olay şöyle bazı tesadüfler oluyor ve yine karşıma çıkıyor okadar yalana rağmen affedebilirmiyim bilmiyorum ama bir şey beni ona doğru itiyor doğru düşündüğüm şeyi yapmak istiyorum durumumuz nasıl gözüküyor? Bu diğeri ile aynı kişi değil
Eki Görüntüle 1953702
Tekrar merhaba canım. İlk bir kadın çıkıyor falda. Bu sen misin başkası mu bilemiyorum. Ateş grubu kadın ya da sarışın bir kadın. Erkek bu kadın için yada bu kadın yüzünden uğraşmış. Savaş vermiş. Ama istediğini tam olarak alamıyor ve düşünüyor. Daha ne yapabilirim diye. Kadın "ne ekersen onu biçersin" diyor. Ve hani birliktelik olsun istiyorlar ama zor görünüyor. Hem nefret hem sevgi var bu ilişki de. Ama erkek sabırlı. Uğraşmaya devam edecek. Aziz kartı gelmiş. Bu kart boğa burcu erkeği de temsil eder. Niyeti ciddi bir erkeğide temsil eder. Ya bu bahsettiğin kişi evli de olabilir ama bunu destekleyen başka bir kart yok o yüzden emin değilim. O yüzden ciddi düşündüğünü varsayıyorum. Sen kendini dengede tutuyorsun. Yani bu kişiyle uyumlu olarak çıkıyorsunuz. Keza kartlarında toprak grubu erkeği de var. Siz bununla bir kez daha denemek isteyeceksiniz. Bu sefer ipler senin elinde olacak olarak çıkıyor. Bir şans daha vereceğini söyleyebilirim sana.

Tılsım ası
[Ters gelen] Tılsım ası
Kılıç sekizli
[Ters gelen] Kupa onlusu
[Ters gelen] Asa altılısı
[Ters gelen] Denge
[Ters gelen] Joker
Asa beşlisi
[Ters gelen] Kılıç ikilisi
[Ters gelen] Mahkeme

bu sefer sadece bebek için çektim yorumlarsan sevinirim canım. 22/07/1987

Değnek kraliçesi düz
Kupa altilisi düz
Kupa prensi ters
Kılıç yedilisi düz
Kupa yedilisi düz
Büyücü düz
Asilmiş adam düz
Kılıç ikilisi ters
Benim doğum tarihim 04.08.1990
Karşımdaki adam 26.06.1988
Bu adam iletisime geçti bana karşı hissi var mı birseyler olacak mı aramızda cevaplarsan çok sevinirim.

Tekrar merhaba canım. İlk bir kadın çıkıyor falda. Bu sen misin başkası mu bilemiyorum. Ateş grubu kadın ya da sarışın bir kadın. Erkek bu kadın için yada bu kadın yüzünden uğraşmış. Savaş vermiş. Ama istediğini tam olarak alamıyor ve düşünüyor. Daha ne yapabilirim diye. Kadın "ne ekersen onu biçersin" diyor. Ve hani birliktelik olsun istiyorlar ama zor görünüyor. Hem nefret hem sevgi var bu ilişki de. Ama erkek sabırlı. Uğraşmaya devam edecek. Aziz kartı gelmiş. Bu kart boğa burcu erkeği de temsil eder. Niyeti ciddi bir erkeğide temsil eder. Ya bu bahsettiğin kişi evli de olabilir ama bunu destekleyen başka bir kart yok o yüzden emin değilim. O yüzden ciddi düşündüğünü varsayıyorum. Sen kendini dengede tutuyorsun. Yani bu kişiyle uyumlu olarak çıkıyorsunuz. Keza kartlarında toprak grubu erkeği de var. Siz bununla bir kez daha denemek isteyeceksiniz. Bu sefer ipler senin elinde olacak olarak çıkıyor. Bir şans daha vereceğini söyleyebilirim sana.
Bu kadın o zaman diğeri ile ilgili olabilir....ortada evlilik olduğunu sanmıyorum bu evlilik çıkan kartın başka bir yorumu olabilir mi acaba? Diğeri ile doğru yani ikimiz toprak grubuyuz bakalım neler olucak :))))
Yorum için çok teşekkür ederim canım....:KK19:

Merhabalar, bana da bakabilir misiniz lütfen :) Çok minnettar olurum...

Kartlar şöyle;

- kupa kralı
- kılıç beşlisi
- ermiş
- (ters gelen) tılsım dokuzlusu
- mahkeme
- (ters gelen) kılıç yedilisi
- kupa üçlüsü
- (ters gelen) aziz
- tılsım ası
- asa ası

Doğum tarihim 08.08.1991
Hayatıma girmesi muhtemel kişi kova burcu

Şimdiden çok teşekkürler :)

Çekip koyabilirsin. Sırası gelince bakabilirim.

Çok teşekkür ediyorum.

Balık burcuyum, Mart doğumluyum, 29 yaşındayım. İş için baktırmak istiyorum, yeni iş fırsatı peşindeyim.

Eklentiler

• Screenshot from 2017-02-16 14:19:20.webp
    Screenshot from 2017-02-16 14:19:20.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Back
X