Merhabalar.
Falında ilk olarak çıkan bir erkek var. Terazi/ikizler/kova burcu ya da kumral bir erkek.
Bu erkeğin yapısı şöyle "hep bana!hep bana!" Ben vermeyeyim de "chemistcan" versin. Bu ilişkiyi o yönlendirsin. O yapsın. O özveri de bulunsun. Diyor.
Buna rağmen mutlu çıkıyorsunuz. Her ne kadar verici taraf sen olsan da mutlusunuz.
İlginç bir şekilde karşındakinden de süpriz bir adım gerçekleşmiş ki zaten bunun neticesin de aranızda bir düzelme olmuş.
Belki bir yalan söyledi ama sonrasında pişmanlığını dike getirdi belki yaptıklarının farkına vardı da daha özverili biri oldu. Burasını tam bilemiyorum.
Senin sırtında çok fazla yük varmış. Gerçekten taşıyamayacağın kadarını almışsın. İlişkinin her şeyi sana yüklenmiş.
Sen bir ara son noktayı koymak isteyeceksin ya da istemişsin. Rest çektiğin bir dönem var.
Bu rest çektiğin dönemden sonra lehine gelişecek durumlar görünüyor. Kader çarkında olumlu gelişmeler gösteriyor.
İlişkiniz bir adım daha yukarı çıkacak. ( çekmediysen de lafıma bakarak çekeyim deme ne olur ne olmaz

)
Karşılıklı bazı kararlar alınacak daha doğrusu bu kişi sana evlilik sözüyle gelecek.
Sen de kabul edeceksin.
Aranızda çok olumsuz bir durum görünmüyor. Ciddi boyutlara taşınacak bir ilişki var.
Bir sayfa tamamen kapanacak ve yepyeni bir sayfa açılacak.
İlişkin yoksa bile bu kişiyi çok yakında tanıyacaksın.