Tarot Falına Bakanlar

yanı bu btıs ayrlık barısma gözükmüyor :'(

banada bakar mısın canım.eski sevigilimle barışabiliecek miyim diye acaba ben akrep burcuyum o ikizler doğum tarihide lazım mı?

sürekli çıkmazda görünüyosun sanki. sürekli problemler yaşıyosun. ama yaşadığın tüm zorlukların üstesinden gelcen. evlilik eğer düşünmüyosan da iş gözüküyo. Yaşadığın sıkıntıları geride bırakıyorsun.Fakat bir düşmanın var. Bu düşman sana yakın birisi. Yaptıklarını, yaşadıklarını kıskanıyo ve seni hasetle izliyo. Ona karşı çok dikkatli ve temkinli olmalısın.Karanlıktan gün ışığına çıkacaksın.Karşındaki bi kişiyle bi konu yüzünden şiddetli bir tartışma yaşamışsın.Fakat durum iyiye doğru gidiyo. Tam anlamıyla düzelmesi için eskinin tamamen bitip yeninin başlaması gerekli.Bir süre önce aşk hayatında bir üzüntü yaşamışsın.Gerçekleşmesini istediğin bir hayalin var ve bunun için özellikle kendinle başbaşa kaldığınızda dua ediyorsun.Sende bulunan gurur, ego ve bencillik duyguları, kendi dışındakilerin bakış açılarını görmeniz engelliyo. bu kadar

canım kardeşim tarık 1986 doğumlu hem iş hem özel hayatına bakabilir misin? çok teşekkür ederim şimdiden

teşekkür ederim canım.evet doğru ama çok sıkıntılarım var bu aralar yine :/

canım beni atladın 5. sayfada kaldım aralarda

canım başından büyük işlere kalkışıyosun. Her şeyi kendi başına halledip yoluna koyacağını zannediyosun. Kabuğundan sıyrılıp, dışa yöneldiğin huzurlu bir döneme başlıyorsun. Himayeden kurtulup, hayata atılmayı göze alacaksın.Hayatta aktif bi rol üstleneceksin. Bu evle, meslekle ya da sağlıkla ilgili olabilir. Her halükarda hedeflerine ulaşacaksın.hayatında gerçekleştirmek istediklerinde, zaman ihtiyacın var. Gerçekleri duygularla ertelememeni öneriyorum. bi ilişkin varsa eğer ilişkini senin veya birlikte olduğun kişinin ailesinden birisi takip ediyo. Gözü sürekli sizin üzerinizde aslında bu ilişkiyi pek tasvip etmiyo ve bir hata yapmanı bekliyo.bu dönemde seni maddi anlamda bi sıkıntı bekliyo.Çok içine kapanmışsın ve sadece yitirdiklerine bakıyosun.Elindeki işe tüm gücün ve enerjinle bağlanacaksın.Ayrıca yaratıcı gücün çok kuvvetli canım bunun bilincine varıp, doğru yönde kullanmalısın. bu kadar

çok teşekkür ederimm

gypsy ya banada bakarmisn...ben terazi askim ikizler sonumuz ne olcak ayrilik mi var yoksa evlilik mi ufff butun hafta kafa yordum sanki problem cozuyorum gorudugm fal topiklerine hemen hemen aktuel olan hepsine yazdim:) bu son olur herhalde bidaha baktirmam kimseye uzuuuuuun bi sure :) yarindan itibaren NO FAL:) ins sira bana gelince yorulmus olmazsin cnm simdiden tskler:)

banada bakabilirmisin lütfennn? erkek arkadaşımla ilerisi ne olacak ben balık o koç doğum tarihinede gerek varmı

canım bu ne hırs erkek arkadaşını çok hırslı gördüm sen de en az o kadar hırslı ve kendine güvenen birisin. canım bişey sorcam modayla veya serbest bi işle mi uğraşıyosun sen veya böyle bi düşüncen mi var? sanki öyle bişiyler çıkmış. huzur ve mutluluk veren, cezbeden ve karşılıklı olan bi aşkınız var. Daha önce alınan riskler, gelişme olarak geri dönmekte sana. sana başarı, gelişim, olumlu sonuçlar var. şuan hayatında bazı problemler var ufak tefek şeyler ama onlar da kısa zamanda rayına oturcak merak etme. ilişkinde çok da olumsuz bişey gözükmüyo canım

wuuuuuuu çok doğru peki evlilik varmı bize?nezamana? ağzına sağlık allah gönlüne göre versin

Bende istiyorum lütfen müsait olduğunuzda bana da bakın okulum bitti sınavlara hazırlanıyorum bir işe girebilecek miyim, hayatıma biri girecek mi 15 haziran ikizler burcuyum.

Yolculuk, bir yerden başka bir yere taşınma gibi olayların yaşanmıycak , zorluklarla mücadelenin devam ettiği bir sürec var önünde. İçinde bulunduğun durumun bir süre daha devam edeceğini söyleyebilirim.Maddi açıdan durumun iyi. Kazanmayı ve harcamayı iyi biliyosun. Doğayı ve toprağı seviyosun. Gözünle görmediğin şeylere genelde şüpheyle yaklaşıyosun. geleneklerine bağlı bi insansın. bi isteğin var sanırım ama malesef hayal kırıklığı gözüküyo. Eğitimde problemler yaşanabilir. Öğrenme sorunu, öğretmen-öğrenci uyuşmazlığı, okul değişimi gerçekleşebilir.Merhametsiz, ön yargılı biriyle karşılaşma olasılığın yüksek. bu kadar

ağzına sağlık öncelikle hepsi doğru neredeyse, anlaşılan üzere bir süre daha işssizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…