Kendinin en iyi arkadaşı olacağın bir dönemdesin canım.Aşırı hassasiyetin çevredekiler için dayanılmaz bir hal almış. Bu duygusal zayıflık hayatını da yaşanması zor ve kırgınlıklarla dolu hale getiriyo.Geçmişteki kötü deneyimleri unutabilecek kadar güçlü görünmüyosun.Dolayısıyla da yaşadığın her neyse kalbinden önce mantığını dinlemeli ve duygusal çalkantılardan kurtulmalısın.yeni başlangıçlar var sanki.Yeni bi hayat ve farklı bir yaşam tarzı başlıycak. Eski olaylar seni artık üzmeyecek, duygusallığından kurtulcaksın. yani şöyle, ciddi tartışmalar ve anlaşmazlıkların sona ereceği bir dönemdesini. Bu bitiş ise yeni başlangıçların ilk adımı durumunda. içinden çıkmakta zorlandığın sorunlarla çevrelendiğini veya ciddi bir baskı altında olduğunu görüyorum.Ancak burada tüm bu baskı ve sorunları yaratanın kişinin kendin olabileceğini de düşünmen gerekir. bu kadar
banada bakar mısın canım.eski sevigilimle barışabiliecek miyim diye acaba ben akrep burcuyum o ikizler doğum tarihide lazım mı?
canım beni atladın 5. sayfada kaldım aralarda
yanı bu btıs ayrlık barısma gözükmüyor :'(
sürekli çıkmazda görünüyosun sanki. sürekli problemler yaşıyosun. ama yaşadığın tüm zorlukların üstesinden gelcen. evlilik eğer düşünmüyosan da iş gözüküyo. Yaşadığın sıkıntıları geride bırakıyorsun.Fakat bir düşmanın var. Bu düşman sana yakın birisi. Yaptıklarını, yaşadıklarını kıskanıyo ve seni hasetle izliyo. Ona karşı çok dikkatli ve temkinli olmalısın.Karanlıktan gün ışığına çıkacaksın.Karşındaki bi kişiyle bi konu yüzünden şiddetli bir tartışma yaşamışsın.Fakat durum iyiye doğru gidiyo. Tam anlamıyla düzelmesi için eskinin tamamen bitip yeninin başlaması gerekli.Bir süre önce aşk hayatında bir üzüntü yaşamışsın.Gerçekleşmesini istediğin bir hayalin var ve bunun için özellikle kendinle başbaşa kaldığınızda dua ediyorsun.Sende bulunan gurur, ego ve bencillik duyguları, kendi dışındakilerin bakış açılarını görmeniz engelliyo. bu kadar
canım beni atladın 5. sayfada kaldım aralarda
canım başından büyük işlere kalkışıyosun. Her şeyi kendi başına halledip yoluna koyacağını zannediyosun. Kabuğundan sıyrılıp, dışa yöneldiğin huzurlu bir döneme başlıyorsun. Himayeden kurtulup, hayata atılmayı göze alacaksın.Hayatta aktif bi rol üstleneceksin. Bu evle, meslekle ya da sağlıkla ilgili olabilir. Her halükarda hedeflerine ulaşacaksın.hayatında gerçekleştirmek istediklerinde, zaman ihtiyacın var. Gerçekleri duygularla ertelememeni öneriyorum. bi ilişkin varsa eğer ilişkini senin veya birlikte olduğun kişinin ailesinden birisi takip ediyo. Gözü sürekli sizin üzerinizde aslında bu ilişkiyi pek tasvip etmiyo ve bir hata yapmanı bekliyo.bu dönemde seni maddi anlamda bi sıkıntı bekliyo.Çok içine kapanmışsın ve sadece yitirdiklerine bakıyosun.Elindeki işe tüm gücün ve enerjinle bağlanacaksın.Ayrıca yaratıcı gücün çok kuvvetli canım bunun bilincine varıp, doğru yönde kullanmalısın. bu kadar
banada bakabilirmisin lütfennn? erkek arkadaşımla ilerisi ne olacak ben balık o koç doğum tarihinede gerek varmı
banada bakabilirmisin lütfennn? erkek arkadaşımla ilerisi ne olacak ben balık o koç doğum tarihinede gerek varmı
Bende istiyorum lütfen müsait olduğunuzda bana da bakın okulum bitti sınavlara hazırlanıyorum bir işe girebilecek miyim, hayatıma biri girecek mi 15 haziran ikizler burcuyum.
şimdi sana bakıyom canım bekle
Bende istiyorum lütfen müsait olduğunuzda bana da bakın okulum bitti sınavlara hazırlanıyorum bir işe girebilecek miyim, hayatıma biri girecek mi 15 haziran ikizler burcuyum.
wuuuuuuu çok doğru peki evlilik varmı bize?nezamana? ağzına sağlık allah gönlüne göre versin
Yolculuk, bir yerden başka bir yere taşınma gibi olayların yaşanmıycak , zorluklarla mücadelenin devam ettiği bir sürec var önünde. İçinde bulunduğun durumun bir süre daha devam edeceğini söyleyebilirim.Maddi açıdan durumun iyi. Kazanmayı ve harcamayı iyi biliyosun. Doğayı ve toprağı seviyosun. Gözünle görmediğin şeylere genelde şüpheyle yaklaşıyosun. geleneklerine bağlı bi insansın. bi isteğin var sanırım ama malesef hayal kırıklığı gözüküyo. Eğitimde problemler yaşanabilir. Öğrenme sorunu, öğretmen-öğrenci uyuşmazlığı, okul değişimi gerçekleşebilir.Merhametsiz, ön yargılı biriyle karşılaşma olasılığın yüksek. bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?