bnde bende istiom yaa 1991 2 eylül dogumlluyumm esimle durumuz beni seviomu cididi ciddi nasil ask hayatimiz bi bakasan
açıyorum canım bekle sen
açıyorum canım bekle sen
tmmm cnm oturudum bekliom
Bana da bakabilir misiniz?Aşk hayatı,ileride ki iş hayatı ve kardeşimin okul ve iş durumu?Şimdiden teşekkürlerr :)
Adım yasemin 01.12.91 doğumluyum
ayy cnm agzina saglik hayirlisi hadiiş, yetenek, eğitim ve parasal konulardaki gelişme olcak.bu eşinde galiba terfi, tanınma, ün, derece ve sertifika gibi seçilen bir alanda başarı gözüküyo. evliliğinde aşk var ayrıca duygusal, ruhsal, psikolojik, zihinsel ve ekonomik açıdan güçlü bi anne olcaksın. sorumluluklarının bilincindesin. yolculuk var gezmeye gitcen.Zor bi durumdan ya da sorunlarından kurtulmak amacıyla fikirler ve davranışlarında gerçekleştirdiğin değişiklikler, seni olumlu bir seviyeye doğru götürmekte. Kendinde yaptığın veya yapacağın değişiklikler yanında çevrenden aldığın yardımlar da bunda etkili olmuş olabilir. Tüm yaşananlara rağmen umut ışığı hala yanıyo
son olarak da sana bakıyom canım çok yoruldum çünkü bekle.
Bana da bakabilir misiniz?Aşk hayatı,ileride ki iş hayatı ve kardeşimin okul ve iş durumu?Şimdiden teşekkürlerr :)
Adım yasemin 01.12.91 doğumluyum
son 1 kezde bana bak çok istemiştimmm yarına kdr nsl sabredicmmm
Etrafındaki birini incitebilirsin canım.Birini incittiğinde aslında kendini inciteceğini aklında bulundurmalısın. canım elde etmeyi istediğin şeylere ulaşma ve bunu yaparken biraz hile kullanabilme durumun var sanki. veya bi başkasının seni yönlendirmesiyle olcak böyle bişey.Parasal kazanç, güven artışı, kararlılık, kendine güven ve bağımsızlık duygusu var sende.Almayı düşündüğün riskler ya da herhangi bir durumla ilgili yepyeni hedeflerin varsa, bazı sorunlarla karşılaşabilir veya bu kararları ertelemek zorunda kalabilirsin.Uzun süredir zihnini meşgul eden düşünceler ve kararsızlık durumu artık netliğe kavuşacak . taşınma gibi bişiy olabilir evde. veya Evinize alacağınız yeni eşyalar olabilir . biraz da zaaflarına yenil düşüyosun bazen sanki ama geleceğin temiz gözüküyo
peki canım kıramıycam valla. bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?