Tarot Falına Bakanlar

Bana da bakabilir misiniz?Aşk hayatı,ileride ki iş hayatı ve kardeşimin okul ve iş durumu?Şimdiden teşekkürlerr :)
Adım yasemin 01.12.91 doğumluyum

Son düzenleme:
tmmm cnm oturudum bekliom

iş, yetenek, eğitim ve parasal konulardaki gelişme olcak.bu eşinde galiba terfi, tanınma, ün, derece ve sertifika gibi seçilen bir alanda başarı gözüküyo. evliliğinde aşk var ayrıca duygusal, ruhsal, psikolojik, zihinsel ve ekonomik açıdan güçlü bi anne olcaksın. sorumluluklarının bilincindesin. yolculuk var gezmeye gitcen.Zor bi durumdan ya da sorunlarından kurtulmak amacıyla fikirler ve davranışlarında gerçekleştirdiğin değişiklikler, seni olumlu bir seviyeye doğru götürmekte. Kendinde yaptığın veya yapacağın değişiklikler yanında çevrenden aldığın yardımlar da bunda etkili olmuş olabilir. Tüm yaşananlara rağmen umut ışığı hala yanıyo

ayy cnm agzina saglik hayirlisi hadi

ay bende istiyorum yaaa musait olduğun bir zamanda baksan nasıl olur ?

ya ama eroltugba ' dan sonra sira bendeydi

gypsy ya banada bakarmisn...ben terazi askim ikizler sonumuz ne olcak ayrilik mi var yoksa evlilik mi ufff butun hafta kafa yordum sanki problem cozuyorum gorudugm fal topiklerine hemen hemen aktuel olan hepsine yazdim:) bu son olur herhalde bidaha baktirmam kimseye uzuuuuuun bi sure :) yarindan itibaren NO FAL:) ins sira bana gelince yorulmus olmazsin cnm simdiden tskler:)

Bana da bakabilir misiniz?Aşk hayatı,ileride ki iş hayatı ve kardeşimin okul ve iş durumu?Şimdiden teşekkürlerr :)
Adım yasemin 01.12.91 doğumluyum

Etrafındaki birini incitebilirsin canım.Birini incittiğinde aslında kendini inciteceğini aklında bulundurmalısın. canım elde etmeyi istediğin şeylere ulaşma ve bunu yaparken biraz hile kullanabilme durumun var sanki. veya bi başkasının seni yönlendirmesiyle olcak böyle bişey.Parasal kazanç, güven artışı, kararlılık, kendine güven ve bağımsızlık duygusu var sende.Almayı düşündüğün riskler ya da herhangi bir durumla ilgili yepyeni hedeflerin varsa, bazı sorunlarla karşılaşabilir veya bu kararları ertelemek zorunda kalabilirsin.Uzun süredir zihnini meşgul eden düşünceler ve kararsızlık durumu artık netliğe kavuşacak . taşınma gibi bişiy olabilir evde. veya Evinize alacağınız yeni eşyalar olabilir . biraz da zaaflarına yenil düşüyosun bazen sanki ama geleceğin temiz gözüküyo

ben nasıl kaçırmışım bu topiği yaaaaaaaa valla suan böyle heycan bastı beni bilgi olarak ne veriyoruz canım bende veriiyimde banada bakıversen

Çok teşekkür ederim canım yordum seni gece gece de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…