kupa kralicesi
kupa dörtlüsü
tılsım ikilisi
dünya
asa üçlüsü
kılıç dörtlüsü
asa altılısı
asa kralı
tılsım ası
asılan adam
kılıç prensi umarım olmustur tesekkur edrım şimdiden
elinde bir kupayla birisi sana geliyor. fakat sen kupayı fark etmiyorsun bile. çok üzgün ve düşüncelisin. bunun önündeki engel senin kararsızlık çekmen. karar veremiyorsun. şuanki gelişmelerin nedeni güzel bir birlikteliği gösteriyor. geçmişte bir geri çekilme istirahat dönemin olmuş. birşeylere çok üzülmüşsün. yakın gelecekte atının üzerine binmiş ,başarılı birisini görüyorum. bu kişi muhtemelen bu kişi yay burcu bir erkek. yaşça büyük birisi olabilir. senin eline maddi yönden büyük bir fırsat geçecek. gelecekte ilişkin varsa eğer soğuk tartışmalar yaşabilirsin.kupa kralicesi
kupa dörtlüsü
tılsım ikilisi
dünya
asa üçlüsü
kılıç dörtlüsü
asa altılısı
asa kralı
tılsım ası
asılan adam
kılıç prensi
benimkileri hala yorumlamamıssın canım bi bakarmısın
Güzelim rica etsem benimkini de yorumlarmisin
Kupalarin asi
Kupalarin sovalyesi
Asalarin yedilisi (ters)
Sir yikilan kule
Sir savas arabasi
Asalarin asi (ters)
Kupalarin sekizlisi
Bana da bakar mısın? Ama nereden seçeceğimi bilmiyorum kartları.
elinde bir kupayla birisi sana geliyor. fakat sen kupayı fark etmiyorsun bile. çok üzgün ve düşüncelisin. bunun önündeki engel senin kararsızlık çekmen. karar veremiyorsun. şuanki gelişmelerin nedeni güzel bir birlikteliği gösteriyor. geçmişte bir geri çekilme istirahat dönemin olmuş. birşeylere çok üzülmüşsün. yakın gelecekte atının üzerine binmiş ,başarılı birisini görüyorum. bu kişi muhtemelen bu kişi yay burcu bir erkek. yaşça büyük birisi olabilir. senin eline maddi yönden büyük bir fırsat geçecek. gelecekte ilişkin varsa eğer soğuk tartışmalar yaşabilirsin.
Teşekkürler :)canım kartları yazarsan bakarım. nerden çekiyorlar bilmiyorum.
Beklemedeyim canımcanım yine ben,daha önce tekrar bakarım demiştin diye tekrar geldimEvi satmaya karar vermiştim hatırlarsan,şimdi yeni bir emlakçıyla çalışmaya başladım,iyi olacak mı satabilecek miyi bakabilirsen çok mutlu olurum,,Adım Arzu,burcum boğa bunlarda kartlarım,aslında senin çekmeni çok isterdim,mümkün mü Şimdiden teşekkür ederim...
KuLE
ÖLÜM KARTI
DÜNYA
KRAL
YILDIZ
KADER ÇARKI
KRALİÇE
SAVAŞ ARABASI
ASILMIŞ ADAM
ERMİŞ
Beklemedeyim canım
tesekkurler canım bende yakınlarda ilişki olacakmı diye merek edıyorum sence oyle bırsey varmı?
canım su aralarda bi ilişki varmı sence bide kupayla gelen derken ne demek istedin?
tarot kartlarınızı yazın yorumlayalım. kızlar çok iddialı değilim. yeni yeni öğreniyorum. kelt açılımını yorumluyorum. lütfen burcunuzu , kartlara hangi soruyu sorduğunuzu yazmayı unutmayın. :)
Merhaba. Kaç gündür içimde sıkıntı var bir türlü kurtulamadım. Sorumluluklarım var ama gücüm yok. İkinci kez istiyorum senden yorum, bakarsan çok sevinirim. (Bu arada kartlarım olmadığı için internette seçtim.)
Para Kraliçesi
Ters Gelen Para Kralı
Ters Gelen Kupa Ası
Ters Gelen Para Ası
Ters Gelen Para Dörtlüsü
Ters Gelen Ay
Ters Gelen Kılıç Üçlüsü
Ters Gelen Aziz
Ters Gelen Kılıç Prensi
Ters Gelen Kupa Kralı
Çoğu ters gelmiş anlamı nedir bilemiyorum. Bu arada ben de yakında kart almayı düşünüyorum. Hangi tarot kartlarını tavsiye edersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?