tarot kartlarınızı yazın yorumlayalım.

Güzelim rica etsem benimkini de yorumlarmisin

Kupalarin asi
Kupalarin sovalyesi
Asalarin yedilisi (ters)
Sir yikilan kule
Sir savas arabasi
Asalarin asi (ters)
Kupalarin sekizlisi

elinde bir kupayla birisi sana geliyor. fakat sen kupayı fark etmiyorsun bile. çok üzgün ve düşüncelisin. bunun önündeki engel senin kararsızlık çekmen. karar veremiyorsun. şuanki gelişmelerin nedeni güzel bir birlikteliği gösteriyor. geçmişte bir geri çekilme istirahat dönemin olmuş. birşeylere çok üzülmüşsün. yakın gelecekte atının üzerine binmiş ,başarılı birisini görüyorum. bu kişi muhtemelen bu kişi yay burcu bir erkek. yaşça büyük birisi olabilir. senin eline maddi yönden büyük bir fırsat geçecek. gelecekte ilişkin varsa eğer soğuk tartışmalar yaşabilirsin.

Güzelim rica etsem benimkini de yorumlarmisin

Kupalarin asi
Kupalarin sovalyesi
Asalarin yedilisi (ters)
Sir yikilan kule
Sir savas arabasi
Asalarin asi (ters)
Kupalarin sekizlisi

aşk , bolluk bereketin içindesin. herşey senden yana. su grubu bir şovalyen var. bu kişi sana bir teklifle geliyor. barışma teklifi olabilir. yalnız size bir ayrılık gözüküyor. ikinizide üzecek bir ayrlık. mücadele görüyorum. bazı terslikler, gecikmeler yaşayabilirsiniz. senin artık ortamı terk etme isteğin var . fakat bırakıp gidemiyorsun.

tesekkurler canım bende yakınlarda ilişki olacakmı diye merek edıyorum sence oyle bırsey varmı?

Beklemedeyim canım

reddmars banada bakarmısın:)

1.Ters Gelen Kılıç Ası
2.Mahkeme
3.Ters Gelen Kılıç Onlusu
4.Kupa Yedilisi
5.Kupa Üçlüsü
6.Kupa Şovalyesi
7.Kupa Dörtlüsü
8.Ters Gelen Kılıç İkilisi
9.Ters Gelen Güç
10.Ölüm

sorum ise şuu aşk hayatımla ilgli sormak istyrm şuan hayatmda kmse yok

canım su aralarda bi ilişki varmı sence bide kupayla gelen derken ne demek istedin?

canım kupa derken şunu kastediyordum. Sen ya da biri güzel bir söz güzel bir hediye güzel bir şey teklif diyor. O kişi üzüntüsünden gelen güzel şeyi göremiyor. Hatta o gelen güzel şey ne ise onunla ilgilenmiyor bile.

Merhaba. Kaç gündür içimde sıkıntı var bir türlü kurtulamadım. Sorumluluklarım var ama gücüm yok. İkinci kez istiyorum senden yorum, bakarsan çok sevinirim. (Bu arada kartlarım olmadığı için internette seçtim.)

Para Kraliçesi
Ters Gelen Para Kralı
Ters Gelen Kupa Ası
Ters Gelen Para Ası
Ters Gelen Para Dörtlüsü
Ters Gelen Ay
Ters Gelen Kılıç Üçlüsü
Ters Gelen Aziz
Ters Gelen Kılıç Prensi
Ters Gelen Kupa Kralı

Çoğu ters gelmiş anlamı nedir bilemiyorum. Bu arada ben de yakında kart almayı düşünüyorum. Hangi tarot kartlarını tavsiye edersin?

Kader çarkı
Kupa beşlisi
Kupa ası
Değnek yedilisi
Kılıç kralı
Ters gelen yıldız
Yıkılan kule
Ermiş
Ters gelen kılıç dörtlüsü
Ay
Bana da bakabilir misin reddmars...

canım ilişki açılımı yaptım bide senin yorumlamanı istiyorum
1 kılıç 9lu ters
2 mahkeme
3 tılsım prensi
4 kule ters
5 değnek 6lı ters
6 dünya ters
7 kupa 3 ters

1-para yedilisi

2-değnek kraLı

3-ters gelen azize

4-kılıç kralı

5-kupa sekizlisi

6-ters gelen sihirbaz

7-kılıç sekizlisi

8-değnek ikilisi

9-ters gelen para onlusu

10-değnek onlusu..

ben yengeç burcu o oğlak burcu:))

benimkinide yorumlarmısınızzz??:)

Son düzenleme:

bu arada yazmayı unutmuşum burcum yay ve hayatımda birisi yok. okulum ise karmaşa içinde.

Kiliclarin sovalyesi
Kiliclarin asi
Sir asiklar
Tilsimlarin dokuzlusu ters
Sir adalet
Asalarin üclüsü
Asalarin yedilisi

Cok rica etsem banada bakarmisin cok kötüyüm bugün yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…