ileriye dönük yeni atılımların var. bu büyük ihtimal işle ilgili. sevgilin şuanda ilişkinin ters gittiğini düşünüyor. ters gelen asa ası yanlış başlangıçları gösteriyor. ilişkinde aksamalar olabilir. kılıç sekizlisi gözlerini kapatmışsın doğruyu yanlışı ayırt etmeye çalışıyorsun. kılıç dokuzlusu üzüntünden dolayı uyku problemlerinin olduğunu ve bu durumun düzelmeye başladığını söylüyor. kupa ası her alanda bolluk berekettir. kupa asının ters gelmesi büyük bir fırsatı kaçıracağını gösteriyor.aşkının ters gideceğini söylüyor. toprak grubundan boğa, başak,oğlak grubundan bir erkeğin sana geleceğini söylüyor.
vay be evet ters giden bir şeyler var ama bakalım :)
seni bir atın üzerinde zafer kazanmış bir şekilde görüyorum. nedeni toprak grubundan bir erkek. geçmişte mutlu bir ilişkin varmış. geleceğe dönük düşüncelerin var. yakın gelecekte sabırsız bir kadın görüyorum. ilişkin ters gidecek gibi. azize evlilik düşüncelerini gösterir. kavgalı bir durum var .kavganın düzelmeye başladığını görüyorum. gelecekteki yıldız kartı olumlu gelişmelerin , düzelmelerin olacağını gösteriyor.Değnek Altılısı
Para Kralı
Para Prensi
Para Onlusu
Değnek İkilisi
Ters Gelen Azize
Ters Gelen Kılıç Beşlisi
Ters Gelen Kraliçe
Ters Gelen Para Onlusu
Yıldız
Burcum koç, onun burcu ikizler evlenecek miyiz?
foto makinamda sorun var. net çekmiyor. benim niyetime içip bakar mısın.
olurmiki öylee olmaz yea:26:
aynı mesajı farklı farklı yazmışın
olurmiki öylee olmaz yea:26:
aynı mesajı farklı farklı yazmışın
sevgilinin burcu ne ?
akrep canım :) bende yengeç
İki su grubu burç güzel anlaşırlar :)
Tarot yorumu için teşekkürler..
akrep pek konuşmayı sevmez. çok duygusal oluyorlar. herşeyde bir negatif taraf arar. çok tutkulular. aman dikkat.
akrep pek konuşmayı sevmez. çok duygusal oluyorlar. herşeyde bir negatif taraf arar. çok tutkulular. aman dikkat.
evet öyleler ben ondanda duygusalım ama :)
ben boğa burcu olarak akrepleri hemen eziyorum. sonra bana zehirlerini boşaltıyorlar.benim zıt burcum akrep. müthiş kavgalarımız oluyor.
benim yükselen boğa kendim yengecimbana baskın erkek olarak.Çok iyi anlaşırız ama kavgalarımız feci olur.Acayip trip atarız.Konuları büyütürüz uzun süre küs kalırız.Garip ya ruh halleri değişken anlamakta zorlanıyorum bazen ama ondan eksik yanım yok sadece onun davranışları bazen anlamsız gereksiz tripler oluyor ama o haklı olduğunu düsünür her zaman hiç bir zaman ben haksızım demez tam bir benmerkezci kendini beğenmiş bencil.
Canım onun burclarla alakası yok bunalrı hepsi bencil ya tamam biz de çıarsak kavgayı azcık ustune al demii yok
kendi burcumun erkeklerinide biliyorum mesela yengeç erkekleri acayip romantiktir kızları gibi.Sevdikleri zaman her buluşmaya sevgilisiyle özellikle arası bozuksa gönül almak için bir çikolata çicek bir şey muhakkak götürürler.Normalde her erkek gibi çapkındır onlarda ama sevdiklerinde kadın gibi sadık olurlar.Ben akreplerin böyle olduğuna inanmıyorum yada bana böylesi denk geldi.O kadar kalp kırıyor gönül almayı beceremiyor.Özür dilemek banada saçma geliyo kalp kırdıktan sonra bir etkisi yok ama lugatlarında formaliteden olsa ne olurdu..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?