ya bak şimdi ebn sevgilimde akrep çok güzel gönül alır kırarda ama .. Ama çok ugraşır benimle kalbımle de nazımlada çok kazmadır ama bazen gecenın bı vaktı şiir yollar telime.. sabahalrı çiçeklerle uyandırır kalakr kahvaltı hazırlarÖnce konuşur yalana vurursam bagırır çıkışır.. önce ağzına mıçar sonra Ayaklarımı öper
siz birde beraber yaşıyorsunuz hani daha iyi tanıyorsunuz birbirinizi.Biz sürekli görüşemiyoruz ayda 1 kere yada 2 kere anca görüşüyorduk.Belki sürekli yanyana olsak oda benim gönlümü hemen alır.Ama uzak kaldığımız için küslüğümüz uzun sürebiliyo bilmiyorum bu gidişle neler olur :)))
:)
Sevgili akrep burcu sevgilisi ya da eşi olan bayanlar geçen hafta satürn akrep burcuna geçiş yaptı. Akrep burcu sevgileleriniz ya da eşleriniz önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte yani satürn akrep burcundan çıkncaya kadar daha zor affeden, daha eli sıkı ya da öğretmen gibi davranabilirler size yani biraz akrep biraz oğlak erkeği gibi olabilirler şaşırmayın derim bu güneşleriyle kavuşum yapan ya da yada bu 2,5 yıllık sürede yapacaK OLAN SATÜRN sebebi ile olacaktır.. ama geçici bir süreçtir 2.5 yıl kadar :)
:)
Sevgili akrep burcu sevgilisi ya da eşi olan bayanlar geçen hafta satürn akrep burcuna geçiş yaptı. Akrep burcu sevgileleriniz ya da eşleriniz önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte yani satürn akrep burcundan çıkncaya kadar daha zor affeden, daha eli sıkı ya da öğretmen gibi davranabilirler size yani biraz akrep biraz oğlak erkeği gibi olabilirler şaşırmayın derim bu güneşleriyle kavuşum yapan ya da yada bu 2,5 yıllık sürede yapacaK OLAN SATÜRN sebebi ile olacaktır.. ama geçici bir süreçtir 2.5 yıl kadar :)
benim MC akrepte beni nasıl etkileyecek. ben boğa burcuyum. benim burcuma etkisi nedir ?
redmars sayfa 3 te kartlarım vardı, beni atlamışsın, görmemişsin galiba
öncekilere bakmıyor musun artık:18:
canım kartlarını tekrar çek. onların miladı dolmuştur.
Paraların ikilisi
Paraların dörtlüsü
Paraların altılısı
Kupaların kızı
Kılıçların üçlüsü
Kılıçların beşlisi
Kılıçların kralı
Araba
Ilıklılık
Ay
canım kartlarımı tekrardan çektim, bana yorumlarsan çok sevinirim. hayatımla ilgili genel durum için (aşk-iş için) çektim.
merhaba canım banada bakar mısıın
ben yay burcuyum sevgilim akrep, internetten çektim
asa yedilisi
yıldız
kılıç ikilisi
tılsım dörtlüsü
kupa dörtlüsü
imparatoriçe
tılsım onlusu
kupa şovalyesi
kılıç onlusu
kader çarkı
şimdiden teşekkürleeer
redmars mesaj kutunu boşaltırmısın canım
Reddmars ben de senden tarot kart seçmeni rica etsem olur mu bir kere baktırdım sana ama ben internetten seçmiştim o zaman zaten kötü sonuç çıkmıştı.Ben de anladığım kadarıyla ssana kahve falı yüklersen yorumlayabilirim.Eğer tarot bakarsan ben yengeç o boğa burcu.İkimzde beyaz tenliyiz o benden daha beyaz tenli.
canım ben kart çekmiyorum. başkasına odaklanamıyorum. eğer sen kartları çekersen yorum yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?