tarot kartlarınızı yazın yorumlayalım.

siz birde beraber yaşıyorsunuz hani daha iyi tanıyorsunuz birbirinizi.Biz sürekli görüşemiyoruz ayda 1 kere yada 2 kere anca görüşüyorduk.Belki sürekli yanyana olsak oda benim gönlümü hemen alır.Ama uzak kaldığımız için küslüğümüz uzun sürebiliyo bilmiyorum bu gidişle neler olur :)))

:)

Sevgili akrep burcu sevgilisi ya da eşi olan bayanlar geçen hafta satürn akrep burcuna geçiş yaptı. Akrep burcu sevgileleriniz ya da eşleriniz önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte yani satürn akrep burcundan çıkncaya kadar daha zor affeden, daha eli sıkı ya da öğretmen gibi davranabilirler size yani biraz akrep biraz oğlak erkeği gibi olabilirler şaşırmayın derim bu güneşleriyle kavuşum yapan ya da yada bu 2,5 yıllık sürede yapacaK OLAN SATÜRN sebebi ile olacaktır.. ama geçici bir süreçtir 2.5 yıl kadar :)

Son düzenleme:

2.5 yıl kadarmı :)) off off şuan hatalı olan ben değilim affedip affetmemek benim elimde hatalı olsam neyse...Gerçi ona göre ben hatalıyımda allahımm sen sabırr verrrr :)

benim MC akrepte beni nasıl etkileyecek. ben boğa burcuyum. benim burcuma etkisi nedir ?

ay evet yengeç burcuna nasıl etki edecek acaba

benim MC akrepte beni nasıl etkileyecek. ben boğa burcuyum. benim burcuma etkisi nedir ?

Mc Akrepte ise 10. evin yani kariyer evin demektir burası . Haritanın tam tepesinde bu transiti yaşıyorsun bu süreç içerisinde başarı görülmeyebilir, kariyer alanında daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir, daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir... Yani kariyer evinizin sınanacağı bu alanda sabrınızın sınanacağı bir döneme giriyorsunuz demektir. Kısıtlar, daraltır, zorlaştırır ama sonunda disipline eder. Çok çalışmayla, emek vermekle zorlukları aşmak gerekir. Gerçeklerle yüzleşmek, sorumluluk almak, çaba östermek gerekir..

redmars sayfa 3 te kartlarım vardı, beni atlamışsın, görmemişsin galiba
öncekilere bakmıyor musun artık:18:

canım kartlarını tekrar çek. onların miladı dolmuştur.

Paraların ikilisi
Paraların dörtlüsü
Paraların altılısı
Kupaların kızı
Kılıçların üçlüsü
Kılıçların beşlisi
Kılıçların kralı
Araba
Ilıklılık
Ay

canım kartlarımı tekrardan çektim, bana yorumlarsan çok sevinirim. hayatımla ilgili genel durum için (aşk-iş için) çektim.

şuanda bir karar aşamasındasın. ne yapmam gerekiyor diye düünüyorsun. bu düşüncenin önündeki engel kaybetme korkun. kaybetmekten korkuyorsun. şuanki düşüncelerinin nedeni su grubu bir kadın. balık ,yengeç,akrep burcundan bir kadın. tahminimce sen bu burçlardan birisin ya da sugrubundan büyük bir etki alıyorsun. kalbine 3 kılıç saptanmış. kılıç 3 lüsü aşk üçgenlerini gösterir. bir kadının neden olduğu ayrılık gözüküyor. bu nedenle yakın zamanda sevdiğin kişiyle kavga edeceksin. ikizler, kova, terazi burcundan bir erkek sevgilin sanırım. yada şuanda bu etkiye sahip. kinci bir erkeğe benziyor. iş ile ilgili yeni bir atılım görüyorum. araba kartı bunu söylüyor.. senin şuandaki umut ettiğin ilişkinin yeniden dengeye oturması. yeniden düzelmesini umut ediyorsun. yalnız kartlar uyarıyor seni. gelecek kartı dikkatli ol diyor. bahsettiğim bu erkek gizli bir düşmanlık güdebilir diyor. ay kartı gizli düşmanları, sinsi kişileri gösterir. bilinç altına inip iyice düşünüp karar vermelisin. gözlerin açık olsun. kimseye çok güvenme.
bu kartları büyük ihtimalle internetten çekmişsin. gerçek kartla enerjiler farklı olabilir. yinede dikkatli ol derim.

Son düzenleme:
canım sen benim için kart seçebilirmisin ben internetten çekmek istemiyorum eğer yapabilirsen burçları söyleyeyim soruyuda.Ben yengeç burcuyum sevgilim akrep.İlişkimizin sonu ne olacak ve ben radyo tv okuyabilcekmiyim böyle bir soru sorarsan sevinirim bakalım ne diyecek tarot

Reddmars ben de senden tarot kart seçmeni rica etsem olur mu bir kere baktırdım sana ama ben internetten seçmiştim o zaman zaten kötü sonuç çıkmıştı.Ben de anladığım kadarıyla ssana kahve falı yüklersen yorumlayabilirim.Eğer tarot bakarsan ben yengeç o boğa burcu.İkimzde beyaz tenliyiz o benden daha beyaz tenli.

canım yine ben,daha önce tekrar bakarım demiştin diye tekrar geldimEvi satmaya karar vermiştim hatırlarsan,şimdi yeni bir emlakçıyla çalışmaya başladım,iyi olacak mı satabilecek miyi bakabilirsen çok mutlu olurum,,Adım Arzu,burcum boğa bunlarda kartlarım,aslında senin çekmeni çok isterdim,mümkün müŞimdiden teşekkür ederim...
KuLE
ÖLÜM KARTI
DÜNYA
KRAL
YILDIZ
KADER ÇARKI
KRALİÇE
SAVAŞ ARABASI
ASILMIŞ ADAM
ERMİŞ

canım ben kart çekmiyorum. başkasına odaklanamıyorum. eğer sen kartları çekersen yorum yaparım.

canım ben kart çekmiyorum. başkasına odaklanamıyorum. eğer sen kartları çekersen yorum yaparım.

tamam canım oluyorsa diye sorayım dmeiştim teşekkür ederim :) ben o zaman çekeym yine de sana söyleyim.

1)kılıç yedilisi
2)tılsım ikilisi
3)ay
4)kupa dörtlüsü
5)kılıç dörtlüsü
6)kupa onlusu
7)kılıç kralı
8)asa uşağı
9)güç
10)imparatoriçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…