tarot yada kahve falı bilen arkadaşlarla buradan bakım yapalım

Temizhayalim

gecemin güneşi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2009
117
10
96
arkadaşlar abartmadan soru soran 10 kişiye 3 sorusunu ben yanıtlarım vaktim olduğu kadar ama yardım etmek isteyen fal bakmayı bilen varsa sizlerde yazın yardımcı olalım arkadaşlar

canım merhaba il yazan ben olayım :15: iş bulabilecekmiyim? erkek arkadaşımla gene ayrıldık sık sık ayrılıyoruzda barışacak mıyız? ve hayatında biri varmı? bakarsan sevinirim :16: bakabilirsem bende biraz tarot bakabilirim

arkadaşlar abartmadan soru soran 10 kişiye 3 sorusunu ben yanıtlarım vaktim olduğu kadar ama yardım etmek isteyen fal bakmayı bilen varsa sizlerde yazın yardımcı olalım arkadaşlar

$DSC03823.webp $DSC03811.webp $DSC03812.webp $DSC03813.webp $DSC03814.webp $DSC03815.webp $DSC03816.webp $DSC03817.webp $DSC03818.webp $DSC03819.webp $DSC03820.webp $DSC03821.webp $DSC03822.webp

canım hem kahve hem tarot bakarsan aslında çok süper olur :54:

ilk 10 dayım mutluyum :) canım benim şuan bir ilişkim var.27 yasımdayım o 30.şuan manitayız sadece.2 yıl ilişki 3 yıl ayrı gecen hiç görüşülmeyen yıl.ve 3 yıl sonunda tekrar bir aylık henüz bir ilişkimiz basladı yıne gelen o oldu.gelecekte neler gözüküyor söz nişan düğün vb..olma ihtimali varmı hakkımdaki düşünceleri neler.yorumlarsan sevınırım.:)bnde kahve bakabiliyorum.

canım merhaba il yazan ben olayım :15: iş bulabilecekmiyim? erkek arkadaşımla gene ayrıldık sık sık ayrılıyoruzda barışacak mıyız? ve hayatında biri varmı? bakarsan sevinirim :16: bakabilirsem bende biraz tarot bakabilirim

canım seninde hislerin çok güçlü en başta onu yazayım
iş olumlıu bulursun bu arada resmi bir evrak alacaksın olumlu
ilişki bu kişiyle hayal kırıklığın çok güven sorunun var ben bununla gelecek görmüyorum bu sana sorun göremediğini söyler ama aranızda sorun var burda gördüğüm iletişim sorununuz var sizin karşınıza 7 ay sonra biri çıkar bu arada o zaten dil arsızı konuştuğu insanlar var ama ilişki görmedin...

zorlanmadan bakıyorsan sende bana bakarsan sevinirim..

canım banada bakabilir misin, yakında ilişkim olacak mı sorum bu :)

canım ben senin etrafında t u s l harfleri olan birisini görüyorum 2 harf varsa isim yada soy isim eski kişi olabilir eskisi buysa uzak dur eskiden hayır yok yenni ilişki yakın çıkmış burada 5 vakit çıktı
aymı haftamı bilemem içsel karmaşan var ....

ü ve s harfi var ama eski sevgilim değil şimdiki sevgilim neden uzakdurayım canım başka bişey göremedin mi

canım ben senin etrafında t u s l harfleri olan birisini görüyorum 2 harf varsa isim yada soy isim eski kişi olabilir eskisi buysa uzak dur eskiden hayır yok yenni ilişki yakın çıkmış burada 5 vakit çıktı
aymı haftamı bilemem içsel karmaşan var ....

konuştuğu insanlar mı var hadi ya :2:

canım seninde hislerin çok güçlü en başta onu yazayım
iş olumlıu bulursun bu arada resmi bir evrak alacaksın olumlu
ilişki bu kişiyle hayal kırıklığın çok güven sorunun var ben bununla gelecek görmüyorum bu sana sorun göremediğini söyler ama aranızda sorun var burda gördüğüm iletişim sorununuz var sizin karşınıza 7 ay sonra biri çıkar bu arada o zaten dil arsızı konuştuğu insanlar var ama ilişki görmedin...

ilk 10 dayım mutluyum :) canım benim şuan bir ilişkim var.27 yasımdayım o 30.şuan manitayız sadece.2 yıl ilişki 3 yıl ayrı gecen hiç görüşülmeyen yıl.ve 3 yıl sonunda tekrar bir aylık henüz bir ilişkimiz basladı yıne gelen o oldu.gelecekte neler gözüküyor söz nişan düğün vb..olma ihtimali varmı hakkımdaki düşünceleri neler.yorumlarsan sevınırım.:)bnde kahve bakabiliyorum.

canım sizde sevgi var sen çok üstüne düşüyorsun ilişki başlayınca o uzak durabilir sen konumunu koru çok üsteleme olumlu çıkıyor bu 8 ay gerginliklerle gider ama ciddi ilerliyorsunuz ve arada onun konuştuğu insanlar olmuş
ama evlilik olur...hayırlısı olsun hakkınızda

canım sizde sevgi var sen çok üstüne düşüyorsun ilişki başlayınca o uzak durabilir sen konumunu koru çok üsteleme olumlu çıkıyor bu 8 ay gerginliklerle gider ama ciddi ilerliyorsunuz ve arada onun konuştuğu insanlar olmuş
ama evlilik olur...hayırlısı olsun hakkınızda

haklısın ben bıraz fazla ılgılnıyorum elımde olmadan .oda ılgılı ama calıstıgı ıcın ben 3 msj atıyosam o 1.öyle.daha dıkkat edeyım .ablasıyla tanıstırmak ıstedıgını söyledı.evlılık olur demene cok mutlu oldum inşallah olur cok saol bnde kahve eklersen bakarım sana aksama.

merhaba banada bakarmısın birinci sorum işlerimiz nasıl olacak 2. sorum iileşebilecekmiyim ve beni genel anlamda neler bekliyor sıkıntılarımız bitecekmi yani

Back
X