- 3 Mayıs 2009
- 117
- 10
- 96
- Konu Sahibi Temizhayalim
-
arkadaşlar abartmadan soru soran 10 kişiye 3 sorusunu ben yanıtlarım vaktim olduğu kadar ama yardım etmek isteyen fal bakmayı bilen varsa sizlerde yazın yardımcı olalım arkadaşlar
arkadaşlar abartmadan soru soran 10 kişiye 3 sorusunu ben yanıtlarım vaktim olduğu kadar ama yardım etmek isteyen fal bakmayı bilen varsa sizlerde yazın yardımcı olalım arkadaşlar
canım merhaba il yazan ben olayımiş bulabilecekmiyim? erkek arkadaşımla gene ayrıldık sık sık ayrılıyoruzda barışacak mıyız? ve hayatında biri varmı? bakarsan sevinirim bakabilirsem bende biraz tarot bakabilirim
canım merhaba il yazan ben olayımiş bulabilecekmiyim? erkek arkadaşımla gene ayrıldık sık sık ayrılıyoruzda barışacak mıyız? ve hayatında biri varmı? bakarsan sevinirim bakabilirsem bende biraz tarot bakabilirim
canım banada bakabilir misin, yakında ilişkim olacak mı sorum bu :)
canım ben senin etrafında t u s l harfleri olan birisini görüyorum 2 harf varsa isim yada soy isim eski kişi olabilir eskisi buysa uzak dur eskiden hayır yok yenni ilişki yakın çıkmış burada 5 vakit çıktı
aymı haftamı bilemem içsel karmaşan var ....
Eki Görüntüle 810429 Eki Görüntüle 810430 Eki Görüntüle 810431 Eki Görüntüle 810432 Eki Görüntüle 810433 Eki Görüntüle 810435 Eki Görüntüle 810436 Eki Görüntüle 810437 Eki Görüntüle 810438 Eki Görüntüle 810439 Eki Görüntüle 810441 Eki Görüntüle 810442 Eki Görüntüle 810443
canım hem kahve hem tarot bakarsan aslında çok süper olur
canım seninde hislerin çok güçlü en başta onu yazayım
iş olumlıu bulursun bu arada resmi bir evrak alacaksın olumlu
ilişki bu kişiyle hayal kırıklığın çok güven sorunun var ben bununla gelecek görmüyorum bu sana sorun göremediğini söyler ama aranızda sorun var burda gördüğüm iletişim sorununuz var sizin karşınıza 7 ay sonra biri çıkar bu arada o zaten dil arsızı konuştuğu insanlar var ama ilişki görmedin...
canım banada bakabilir misin, yakında ilişkim olacak mı sorum bu :)
ü ve s harfi var ama eski sevgilim değil şimdiki sevgilim neden uzakdurayım canım başka bişey göremedin mi
zorlanmadan bakıyorsan sende bana bakarsan sevinirim..
canım ben senin etrafında t u s l harfleri olan birisini görüyorum 2 harf varsa isim yada soy isim eski kişi olabilir eskisi buysa uzak dur eskiden hayır yok yenni ilişki yakın çıkmış burada 5 vakit çıktı
aymı haftamı bilemem içsel karmaşan var ....
canım o mesajı sana yazmamıştım iyi oku alıntı diğer kullanıcının ladyindream için yazdım sen harflere takılma
selam canım rica etsem iskambil falıma bakarmısın :2:
ilk 10 dayım mutluyum :) canım benim şuan bir ilişkim var.27 yasımdayım o 30.şuan manitayız sadece.2 yıl ilişki 3 yıl ayrı gecen hiç görüşülmeyen yıl.ve 3 yıl sonunda tekrar bir aylık henüz bir ilişkimiz basladı yıne gelen o oldu.gelecekte neler gözüküyor söz nişan düğün vb..olma ihtimali varmı hakkımdaki düşünceleri neler.yorumlarsan sevınırım.:)bnde kahve bakabiliyorum.
canım sizde sevgi var sen çok üstüne düşüyorsun ilişki başlayınca o uzak durabilir sen konumunu koru çok üsteleme olumlu çıkıyor bu 8 ay gerginliklerle gider ama ciddi ilerliyorsunuz ve arada onun konuştuğu insanlar olmuş
ama evlilik olur...hayırlısı olsun hakkınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?