- 3 Mayıs 2009
- 117
- 10
- 96
- Konu Sahibi Temizhayalim
-
biliyorum canım bende bakıyorum sinirim çok bozuk kusura bakma
tabki bu vakit sene değil hafta yada aydır... dava açman zor çıkmadı burda dava bu harflerden 2 tanesi varsa aynı kişidir evlilik onunla ve iyi isim soy isim olabilir..
arkadaşlar abartmadan soru soran 10 kişiye 3 sorusunu ben yanıtlarım vaktim olduğu kadar ama yardım etmek isteyen fal bakmayı bilen varsa sizlerde yazın yardımcı olalım arkadaşlar
canım sorularını sor ben sana tarotla bakayım 3 soru sor neyse cevapları yazarım
evet senin lisansla alakalı olumlu ama 5 ay zorluklar yaşarsın ondan sonra daha rahatsın ...evet taşınmanda işte var olumlu... canım senin eski erkek arkadaşın da hs varmı bimem ama evleneceğin kişide bu harfler çıktı...fal için bana ten rengi falan gerekmiyor... bu kişiye güvenmiyorsun o yüzden dikkatli ol sen yinede yani eski sevgiline güven duygusu sarsılmış çıkıyor...
merhaba arkadaşlar banada taropt bakarmıs
1) bebeğim olacak mı?
2) evliliğim sıkıntı olacak mı (ayrılık olacak mı)
:18:
3)ev alacak mıyım :26:
merhaba banada bakarmısın 1çocukların eğitimi 2 aile durumumuz 3 eşimin işi ile ilgili
bende size bakayım çocuklarla ilgili sağlık sıkıntısı gözüküyor altı ay gibi bir sürede çözülecek bir sıkıntı ve eşinizin işleri ile ilgili yeni kararlar verme aşamasında gözüküyor . sizin sağlık iyi çok yoğunsunuz biraz kendinize zaman ayırmalısınız herşeyi çok kafanıza takıyorsunuz
rica etsem bana da bakabilir misiniz?
1.)sağlık
2.)eşimle ilgili
3.)oğlumla ilgili
Sedef3534 çok teşekkürler çocuğun sağlıkla alakalı problemi görüyormusun bende sana akşama yazarım bu arada çocuk derken büyüktemi küçüktemi gördün yazarsan memnun olurum teşekkürler şimdidden
arkadaşlar abartmadan soru soran 10 kişiye 3 sorusunu ben yanıtlarım vaktim olduğu kadar ama yardım etmek isteyen fal bakmayı bilen varsa sizlerde yazın yardımcı olalım arkadaşlar
Arkadaşlar fal için doğum tarihi ve isim atın bana özelden o şekilde daha iyi olur
sizde doğum tarihi yer ve saatinizi verirseniz sizede bakayım
doğum tarihim 17.07.1990
doğum yeri edirne
ten rengine falan gerek varmı bilmiyorum ama onuda söyleyim eksik olmasın beyaz tenliyim
şimdiden teşekkürler.
canım sorularını sor ben sana tarotla bakayım 3 soru sor neyse cevapları yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?