tarot yada kahve falı bilen arkadaşlarla buradan bakım yapalım

tabki bu vakit sene değil hafta yada aydır... dava açman zor çıkmadı burda dava bu harflerden 2 tanesi varsa aynı kişidir evlilik onunla ve iyi isim soy isim olabilir..

gün olsun gün
maddi açıdan sıkıntılı, adalet işte.. hakkımızı ararken bile bizden çıkıyor.. olur inşallah bakalım :)
hmm anladım :) hayırlı olsun inşallah sağolun tekrar :)

arkadaşlar abartmadan soru soran 10 kişiye 3 sorusunu ben yanıtlarım vaktim olduğu kadar ama yardım etmek isteyen fal bakmayı bilen varsa sizlerde yazın yardımcı olalım arkadaşlar

merhaba banada bakarmısın 1çocukların eğitimi 2 aile durumumuz 3 eşimin işi ile ilgili

bende size bakayım çocuklarla ilgili sağlık sıkıntısı gözüküyor altı ay gibi bir sürede çözülecek bir sıkıntı ve eşinizin işleri ile ilgili yeni kararlar verme aşamasında gözüküyor . sizin sağlık iyi çok yoğunsunuz biraz kendinize zaman ayırmalısınız herşeyi çok kafanıza takıyorsunuz

canım sorularını sor ben sana tarotla bakayım 3 soru sor neyse cevapları yazarım

birincisi sevgilimle akıbetimiz ne olacak onu merak ediyorum
ikincisi bu yıl kpss ye gireceğim sonunda atanabilir miyim sevgilimin şehrine onu merak ediyorum
üçüncü olarak da ailem ve sevgilimin ailesi tanışabilecek mi, tanışırlarsa aralarının iyi olup olmayacağını merak ediyorum canım

evet güvenimi kırdı başka kız olayı yoktur çok şükür başka şekilde güvenimi sarstı.beni bekler derken pat diye ayrıldı.sen onunla tekrar konuşma birliktelik görüyo musun canımcım

merhaba arkadaşlar banada taropt bakarmıs

1) bebeğim olacak mı?

2) evliliğim sıkıntı olacak mı (ayrılık olacak mı)
:18:
3)ev alacak mıyım :26:

rica etsem bana da bakabilir misiniz?

1.)sağlık

2.)eşimle ilgili

3.)oğlumla ilgili

Sedef3534 çok teşekkürler çocuğun sağlıkla alakalı problemi görüyormusun bende sana akşama yazarım bu arada çocuk derken büyüktemi küçüktemi gördün yazarsan memnun olurum teşekkürler şimdidden

canım büyükte sağlık sorunu görünüyor ama altı ay gibi bir sürede atlatılacak belki bir operasyon geçirebilir üzülmeyin çabuk ve kolay atlatacağı bir şey gözüküyor.

canım sorularını sor ben sana tarotla bakayım 3 soru sor neyse cevapları yazarım

birincisi sevgilimle akıbetimiz ne olacak onu merak ediyorum
ikincisi bu yıl kpss ye gireceğim sonunda atanabilir miyim sevgilimin şehrine onu merak ediyorum
üçüncü olarak da ailem ve sevgilimin ailesi tanışabilecek mi, tanışırlarsa aralarının iyi olup olmayacağını merak ediyorum canım

doğum tarihi : 10 .07. 1993
doğum yeri kahramanmaraş
doğum saati 14:00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…