tarot yada kahve falı bilen arkadaşlarla buradan bakım yapalım

canım fal için teşekkürler doğru yorumlarda bulunmuşsun gerçekten sendemi falla uğraşıyorsun mesleğin sanırım ben senin sorularını yanıtlayayım canım sana 2 çocuk görüyorum çocukların sana çok bağlılar aile ortamın maşallah iyi ancak eşinin ailesinden bir bayan si dikkat et küçük çocuğun çok sinirli ve hassas yapıda ama ikiside çok başarılı olacaklar ... büyüyğü arkadaşlara dikkat etsin aile durumun da eşin büyük bir değişim yaşamış son 2 yıldır ve eve masraf görüyorum hayırlı eşin eskiye göre çok olumlu ama sevgisi var eşinin iş durumu olumlu canım 3 ay içinde daha iyi olacak çok çalışkan ... sevgiyle kal..

evet güvenimi kırdı başka kız olayı yoktur çok şükür başka şekilde güvenimi sarstı.beni bekler derken pat diye ayrıldı.sen onunla tekrar konuşma birliktelik görüyo musun canımcım

canım yok ben geleceğini onunla görmüyorum ... ama senin geleceğin çok güzel ve yakın zaman evraktan olumlu haber sonucun var... :)

Banada tarot bakarmısınız suan moralım cok cok bozukk cok ıhtıyacım var

canım senin gebelikle alakalı zor sürecin olur ama allahın iznyle sağlıklı çocuğun olur ama sen sağlığına dikkat et dinlenmen gerekecek sorun var ama olumlu gelenecek dr u ihmal etme eşinle aranızda yetişme farkları var ama seviyorsunuz senin 2 çocuğun olur...sevgiyle kal...

yetişme farkı var senin taşınman da var siz seviyorsunuz birbirinizi ama arada farlılıklar var bir tarafın ailesinden istemeyen olacak tanışma olur 7 ay içinde ciddiye gider ilişki senin atanman var yer değişiminde var...

yetişme farkı var senin taşınman da var siz seviyorsunuz birbirinizi ama arada farlılıklar var bir tarafın ailesinden istemeyen olacak tanışma olur 7 ay içinde ciddiye gider ilişki senin atanman var yer değişiminde var...

merhaba arkadaşlar banada taropt bakarmıs

1) bebeğim olacak mı?

2) evliliğim sıkıntı olacak mı (ayrılık olacak mı)
:18:
3)ev alacak mıyım :26:

canım bebişin olacak ama sıkıntılı geçer gebeliğin yada sıkıntı başta gebe kalamama olabilir ama sana çocuk görünüyor evliliğin de istemeyen çok sorun çok duyarsın boş ver eşin seni seviyor ev ve gebelik birbirine yakın zamanda 7 ayla 1 sene içinde olur...

rica etsem bana da bakabilir misiniz?

1.)sağlık

2.)eşimle ilgili

3.)oğlumla ilgili

canım sağlıkla ilgilı göbek bölgesinde sorun un var dikkat et hassassın .eşinle daha önce sorun yaşamışsın ve artık aranız daha iyi yer değişimi yapma var ailenden uzak kalacağın bir dönem yaşarsın aile derken baba evi..oğlunun geleceğinde başarı var ama istediğini elde etmeyi çok seviyor sizi çekip çeviren çocuk olur 1 oğlun daha olacak hayırlısıyla ...

1saglik 2kariyere bakabilcek biri var mi.

yardımcı olayım sana sağlıkta sorun görünüyor hatta bir tedavi süreci olur kısa değil ama sonuç olumlu savaşmaktan bazı konularda yorulmuşsun ama herşeye mantıklı bakıyorsun çok çabuk sinirleniyorsun isminde mt bir erkekten destek alacaksın... kariyerde istediğin konuma zaman var tam istediğn konum 3 yıl sonra rahatsın ama 3 ay sonra senin için yine iyi...sevgiler..

Banada bakarmisin Rica etsem suan hayatimda kimse yok yeni bi iliski varmi yakinlarda..., bi de okul nasil olacak... Ve cok merak ettigim anne olabilecekmiyim aceba ilerde

Canım cok cok teşekkür ederimmm

öncelikle teşekkürler

göbekle ilgili şuana kadar hiçbir sorunum olmadı ne gibi sorunlar gözüküyor acaba:26:
oğlum daha bir yaşında ama bizi parmağanda oynattığı doğru çok inatçı bir çoçuk istediğini zorla yaptırıyor ilerde yandık o zaman
1 oğlan çoçuğu daha gözüktü demek hayırlısı

canım çocuğun var mı senin yoksa olma durumu var gibi de.ince uzun uzun etekli aileden kim varsa bu iyi biri değil.seni sürekli takip eden napsam da üzsem diye kollayan dedikodunu yapan biri bu.uzaktan çekmişsin resimlerini ama falını sıkıntılı görmedim.çok koşturma içindesin yakın zamanda da bi kısmetin var büyükçe bi kısmet bu.parada olabilir.koşarak bi yere gidiceksin bu güzel bi yer merak etme kötü bi habere gitmiyosun yani ama orda noluyo göremedim onu.bu kadar canım sana bakamadım ya daha yakından çek bidahakine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…