- 3 Mayıs 2009
- 117
- 10
- 96
- Konu Sahibi Temizhayalim
-
merhaba banada bakarmısın 1çocukların eğitimi 2 aile durumumuz 3 eşimin işi ile ilgili
bende size bakayım çocuklarla ilgili sağlık sıkıntısı gözüküyor altı ay gibi bir sürede çözülecek bir sıkıntı ve eşinizin işleri ile ilgili yeni kararlar verme aşamasında gözüküyor . sizin sağlık iyi çok yoğunsunuz biraz kendinize zaman ayırmalısınız herşeyi çok kafanıza takıyorsunuz
ten rengine gerek yok doğum saatinizi yazarsanız
evet güvenimi kırdı başka kız olayı yoktur çok şükür başka şekilde güvenimi sarstı.beni bekler derken pat diye ayrıldı.sen onunla tekrar konuşma birliktelik görüyo musun canımcım
Banada tarot bakarmısınız suan moralım cok cok bozukk cok ıhtıyacım var
birincisi sevgilimle akıbetimiz ne olacak onu merak ediyorum
ikincisi bu yıl kpss ye gireceğim sonunda atanabilir miyim sevgilimin şehrine onu merak ediyorum
üçüncü olarak da ailem ve sevgilimin ailesi tanışabilecek mi, tanışırlarsa aralarının iyi olup olmayacağını merak ediyorum canım
yetişme farkı var senin taşınman da var siz seviyorsunuz birbirinizi ama arada farlılıklar var bir tarafın ailesinden istemeyen olacak tanışma olur 7 ay içinde ciddiye gider ilişki senin atanman var yer değişiminde var...
canım bebişin olacak ama sıkıntılı geçer gebeliğin yada sıkıntı başta gebe kalamama olabilir ama sana çocuk görünüyor evliliğin de istemeyen çok sorun çok duyarsın boş ver eşin seni seviyor ev ve gebelik birbirine yakın zamanda 7 ayla 1 sene içinde olur...merhaba arkadaşlar banada taropt bakarmıs
1) bebeğim olacak mı?
2) evliliğim sıkıntı olacak mı (ayrılık olacak mı)
:18:
3)ev alacak mıyım :26:
rica etsem bana da bakabilir misiniz?
1.)sağlık
2.)eşimle ilgili
3.)oğlumla ilgili
tesekkurler
1saglik 2kariyere bakabilcek biri var mi.
arkadaşlar abartmadan soru soran 10 kişiye 3 sorusunu ben yanıtlarım vaktim olduğu kadar ama yardım etmek isteyen fal bakmayı bilen varsa sizlerde yazın yardımcı olalım arkadaşlar
Banada bakarmisin Rica etsem suan hayatimda kimse yok yeni bi iliski varmi yakinlarda..., bi de okul nasil olacak... Ve cok merak ettigim anne olabilecekmiyim aceba ilerde
canım senin gebelikle alakalı zor sürecin olur ama allahın iznyle sağlıklı çocuğun olur ama sen sağlığına dikkat et dinlenmen gerekecek sorun var ama olumlu gelenecek dr u ihmal etme eşinle aranızda yetişme farkları var ama seviyorsunuz senin 2 çocuğun olur...sevgiyle kal...
canım sağlıkla ilgilı göbek bölgesinde sorun un var dikkat et hassassın .eşinle daha önce sorun yaşamışsın ve artık aranız daha iyi yer değişimi yapma var ailenden uzak kalacağın bir dönem yaşarsın aile derken baba evi..oğlunun geleceğinde başarı var ama istediğini elde etmeyi çok seviyor sizi çekip çeviren çocuk olur 1 oğlun daha olacak hayırlısıyla ...
Eki Görüntüle 811607 Eki Görüntüle 811608 Eki Görüntüle 811609 Eki Görüntüle 811610 buda benim falım tatlım adım sevda yaşım 35.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?