- 3 Mayıs 2009
- 117
- 10
- 96
- Konu Sahibi Temizhayalim
-
merhaba banada bakarmısın birinci sorum işlerimiz nasıl olacak 2. sorum iileşebilecekmiyim ve beni genel anlamda neler bekliyor sıkıntılarımız bitecekmi yani
canım seninde hislerin çok güçlü en başta onu yazayım
iş olumlıu bulursun bu arada resmi bir evrak alacaksın olumlu
ilişki bu kişiyle hayal kırıklığın çok güven sorunun var ben bununla gelecek görmüyorum bu sana sorun göremediğini söyler ama aranızda sorun var burda gördüğüm iletişim sorununuz var sizin karşınıza 7 ay sonra biri çıkar bu arada o zaten dil arsızı konuştuğu insanlar var ama ilişki görmedin...
işerle alakalı sıkıntınız daha var hemen geçecek görmüyorum 3 ay sonra iş daha iyi ama borçlar gibi ödeme görünmüş o skıkntılı o süreç 9 ayı bulur isminde mht harfleri olan biri destek olacak
iyileşme olur sağlıkla alakalı ama kısa süreli tedavi görmüyorum sonuç iyi işle ilgili hs harfli birisinin sorunu olur...
arkadaşlar abartmadan soru soran 10 kişiye 3 sorusunu ben yanıtlarım vaktim olduğu kadar ama yardım etmek isteyen fal bakmayı bilen varsa sizlerde yazın yardımcı olalım arkadaşlar
canım maddi sorunlar yaşayan işinde belki çalışıyor belki iş bulamıyor sıkıntı çeken genç bir erkek var yakınında sen bu kişiyi düşünüyorsun.daha cesaretli olmalı kendisi belki bir hastalıktan dolayı işle ilgili sıkıntı yaşıyordur.cnım senin sıkıntıların olsada bir şekilde bunlarla mücadele ediyorsun hayatını dengede tutabiliyorsun.sorunların üstesinden gelebilecek güçtesin.kendini yeterince geliştiremediğini mi düşünüyorsun bu konuda biri sana belki bir erkek yardım etmek istemiş ama geri çevirmişsin.canım senin stresten belki sinirin bozuk olduğundan bugünlerde bir konu hakkında yanlış tercih yapmışsın yada bir fırsatı kaçırmışsın yani biraz psikolojik sorunlardan olaya odaklanıp doğru karar verememişsin.canım eşinle ilgili sorunların varmı?belki psikolojik sorunların bu yüzden kaynaklanıyordur.canım eşinle yakında aranızda özel bir konuda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.sen kendine güvenen hislerine güvenen birisin hislerine güvendiğinden hislerine göre hareket ediyorsun çoğu zaman yine öyle yapacaksın.canım sen çalışıyormusun eğer çalışmıyorsanda meşgul olduğun konuda başarılı olacaksın.ilişkinde güven sorunu yaşayabilirsin.canım sen eşinle berabermisin ? etrafındakiler senin hırslı biri olduğunu düşünüyorlar.birşeyi başarıyorsun hemen yeni başka şeylerin peşine düşüyorsun.ilerde hayatını gözden geçirmen gerektiğini anlayacaksın.bir miktar para kaybı yaşayabilirsin.
bana bakarmısınız bana bu yıl iş var mı bir de kpss sınavına gircem olucak mı bir yerlere atanacak mıyım birde erkek arkadaşımla ne olcak fal bakabilrim bu arada
tarot olsun :)
çalışmıyorum, ne zaman güzel bir işim olacak? nasıl bir iş..
eski iş yerimden hakkımı almaya çalışıyorum, alabilecek miyim?
bir de aşk olsun (ne zaman, nasıl bir ilişki, nasıl biri) :) (sevgilim yok)
evet canım eşim işlerle alakalı sorunlar yaşadı ama aramız maşallah çok iyi hastalık evet çocuğumda sıkıntı var ama çok şükür tedavisi olan bir şey allah kimseye çözümü olmayan dert vermesin.. işimle alakalı maşallah çok iyiyim zaten işim fal ben bu bunu profosyonel olarak yapıyorum ... eşimle alakalı sorunun varmı demişsin yok o konuda çok ta rahatım.. piskolojik sorunlar falan hiç olmadı çok şükür... sağol falın için doğru noktalar bulmuşsun ağzına sağlık ...
kahve falı olsun bana da bakar mısınız :) bugün fal diye öldüm
bende ilk 10a girdim galiba:)) sorularımı soruyorum
1.yüksek lisansa başvurdum kendi okulumda kabul edildim ama dil şartı var ders alma konusunda hoş kimse dili sağlayamadı.sence dersleri alabilicek miyim? eğer öyleyse o şehre taşınıcam tekrar iş falan bakıcam
2.eski sevgilimde şu an mezun olduğum okulumda.onunla bi gelişme olucak mı canım.ben hala seviyorumda
akrep burcuyum 23 yaşındayım beyaz tenli kızıl saçlıyım başka ne lazım?
Anam ben bu topigi nasil gormemisim banada bakabilir misin? Sorularim sunlar;
1) Ne zaman evlenicem artik evlenmek istiyorum hayirlisiyla
2) Gorucu usuluyle mi evlenicem severek mi?
3) Babam emekli olduktan na kadar zaman sonra eskisehire donecegiz?
Yasim dolu dolu 19 yay burcuyum 172 boy bakir rengi saclarim var. Simdiden tesekkur ederim :)
canım 3 vakit çıkıyor işinle alakalı yeni başlangıç...eski işinden hakkını parça parça sen peşine düşersen alırsın ama bu sana çok yaramaz yarım yamalak verirler...iş masa var ama koşturmalı çıkıyor ilişki isminde tcsn isim soy isimde 2 harf olan birisidir boyu çok uzun olmayan esmer bir erkek zayıf .. ama evliliğe daha 2 buçuk senen var ... düzgün ilişki 4 aydan sonra çıkacak ....
canım falıma bakarmısın
teşekkürler :) 3 vakit kısadır inşallah :) dava açmak istedim ama engeller var maalesef..
t-c-s-n harfleri mi olacak isim ve soyisminde? 2 harf derken tam anlamadım.. bu kişi 4 ay sonra çıkacak ve 2.5 sene o kişiyle evlenicem yani :)
ben senin falına dün baktım tarot hergün aynı şekilde soru sormak için değildir tatlım ciddi şeyler için bile en az 3 gün beklenmeli ...acele etme birşeyler değişsin öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?