kızlar ya bugün sevgilimle beraber kahvaltı yapıp ders çalışacaktık akşama sınavımız var...ama gittim yarım saat önce pcsi açıktı..geçmişe baktım ben gelmeden hemen önce en yakın arkadaşımın profiline bakmış..arkadalım korede evli..neden sabah sabah bu kıza baktın başka bişey yokmu bakacak dedim ya ne var bunda dedi duvarda profil resmini değiştridi yazıo bende bakıyorum bazı resimlerde koreyi göyüroyoz giibi şeyler dedi.. bende sabah sabah nerden aklına geldi amacın ne diye bağırdım o da bana bağırdı ne amacım olcak düzgünce sölüyom ne demek istiyon sen dedi
bende çıktım yanından sanki abartmışım gibi geliyor şuan
kızlar ya bugün sevgilimle beraber kahvaltı yapıp ders çalışacaktık akşama sınavımız var...ama gittim yarım saat önce pcsi açıktı..geçmişe baktım ben gelmeden hemen önce en yakın arkadaşımın profiline bakmış..arkadalım korede evli..neden sabah sabah bu kıza baktın başka bişey yokmu bakacak dedim ya ne var bunda dedi duvarda profil resmini değiştridi yazıo bende bakıyorum bazı resimlerde koreyi göyüroyoz giibi şeyler dedi.. bende sabah sabah nerden aklına geldi amacın ne diye bağırdım o da bana bağırdı ne amacım olcak düzgünce sölüyom ne demek istiyon sen dedi
bende çıktım yanından sanki abartmışım gibi geliyor şuan
günaydın
evet aslında biraz abartmışsın
bukadar güvenmiyorsan arkadaşlarında tanıştırmaman lazım
evet profil resmi değiştirdi deyince insanın bi bakası geliyor sana olmuyor mu??
git özür dile bence :)))
günaydın
evet aslında biraz abartmışsın
bukadar güvenmiyorsan arkadaşlarında tanıştırmaman lazım
evet profil resmi değiştirdi deyince insanın bi bakası geliyor sana olmuyor mu??
git özür dile bence :)))
dikkatini cekmiş demekki bu kadar takılcak bişey yok canım
tamam ufak tefek kısknclıklar olur ama abartmamak lazım hem evli diyorsun kız da.
o zaman o kızı sil gitsin canım :))))
Eger sevgilinin sana guvensizlik duymani saglayacak bir yanlisi yoksa bence de abartmissin.
Sonucta kiz korede ve evliymis.
Bence senin canini baska birsey SIKMIS ve sen acisini ondan cikartiyorsun bana kalirsa...
neyse cok buyuk sorun olusturacak bir durum degil, gonlunu alirsin barisirsiniz.