Hep böyle maalesef.Genelde tartışmalardaki haliniz bu değilse hamilelik hormonlarındandır.
Çok zor bir durum,karşı taraf konuşarak kendini haklı çıkarırken,benim onları çürütecek cumlelerim varken,susup ağlamak...Hep aynı konuda aynı şeyi aynı kişiye yıllarca anlatmaya çalıştığım dönem bende de oldu.. gayet normaldi çünkü aglanacak halim vardı ve aglanacak bi durum.. dram travma kabus gibi oluyor en basit konuda karşı taraf duvar gibi durunca..
Hassas biriyseniz çok icerliyor olabilirsiniz illa iddia makamı gibi dimdik tartisamiyor insan özel hayatında..
Bazı insanlara konuşarak ulaşamazsiniz bunu kabul edip sakin kalmaya çalışın.. hamilesiniz bir de.. Dünya yansa bosverin..
Çok zor bir durum,karşı taraf konuşarak kendini haklı çıkarırken,benim onları çürütecek cumlelerim varken,susup ağlamak...
Karşı tarafın dediklerini konuşup çürütebilecekken neden susuyor olabilirsin? Küçüklükten kalma bir olay mı var yada ne bileyim tartışmanın büyümemesi için mi acaba?Hep böyle maalesef.
Tartışmak zorunda olduğum kişiler en yakinlarim,annem babam ..Karşı tarafın dediklerini konuşup çürütebilecekken neden susuyor olabilirsin? Küçüklükten kalma bir olay mı var yada ne bileyim tartışmanın büyümemesi için mi acaba?
Aslında bir kez derin nefes alıp konuşmaya başlasan gerisi gelir gibi.
Şayet konuşamıyorum, konuşamam emini diyorsan sorunlu kişilerden uzak durabilme gibi bir şansın varsa özellikle hamilelik döneminden uzak durmanı tavsiye ederim sana.
Ben konuşmaya da çalışıyorum tutamıyorum kendimi ama ne dediğim anlaşılmıyor ağlamaktan kendim bile anlamıyom ne dedimi en son susup iyice agliyomMaalesef bende de var. Daha çok sinirlenince, yapılan/söylenenleri kaldıramayınca falan oluyor. Tutamıyorum kendimi, tutmak için zorladığımda da konuşsam ağlayacağım için konuşamıyorum yine, olmuyor.. Keşke kurtulsak bundan, çok istiyorum.. Çok yanlış, olumsuz bir algı oluşuyor karşı tarafta; "çocuk gibi" ...
Ben konuşmaya da çalışıyorum tutamıyorum kendimi ama ne dediğim anlaşılmıyor ağlamaktan kendim bile anlamıyom ne dedimi en son susup iyice agliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?