Çok güzel anlatmissiniz,bir gün bunları yapabilmem umuduyla...Ağlayın ağlamayın diyemem ama ben ağlamayı doğru bulmuyorum .
Ne kadar güçsüz durursanız tartışmanın yükselmesi ve kaybeden taraf olmanız o kadar ihtimal .
Dimdik durup kendinden emin taraflarınızı ortaya çıkaracaksınız
Sonra karşınızdakinin cümlelerinden bazı kısımları cımbızla çekip alaya alacaksınız . ( mümkünse soru sorarak )
Hem karşısındakinin konusunu ve aklını dağıtmış olursunuz hem de olayı kale almamış gibi yaptığınız için sinirlenir ve saçmalar .
Üstüne bir de değil mili sorularla kendinizi akladınız mı iş tamam .
Ama ağlamak , sinir olduğunu göstermemek . Maça hiç çıkmadan mağlup olmakla eş değer .
Ağlayın ağlamayın diyemem ama ben ağlamayı doğru bulmuyorum .
Ne kadar güçsüz durursanız tartışmanın yükselmesi ve kaybeden taraf olmanız o kadar ihtimal .
Dimdik durup kendinden emin taraflarınızı ortaya çıkaracaksınız
Sonra karşınızdakinin cümlelerinden bazı kısımları cımbızla çekip alaya alacaksınız . ( mümkünse soru sorarak )
Hem karşısındakinin konusunu ve aklını dağıtmış olursunuz hem de olayı kale almamış gibi yaptığınız için sinirlenir ve saçmalar .
Üstüne bir de değil mili sorularla kendinizi akladınız mı iş tamam .
Ama ağlamak , sinir olduğunu göstermemek . Maça hiç çıkmadan mağlup olmakla eş değer .
Çok güzel anlatmissiniz,bir gün bunları yapabilmem umuduyla...
Vivid sizin için de alıntı yapamadım :)
Münazara ile ilgili kitap okursanız ve münazara videoları izlerseniz baya gelişirsiniz aslında .
Ben bir kitapta okumuştum romantik bir kitaptı . Adam avukat kız avukat adayı
Adam üstünü değiştirirken kız arkasını dönüyor . Adam kıza gıcıklık olsun diye istersen bak sorun değil muhabbeti yapıyor .
Kız cevap olarak senin kaslarından banane deyince avukat cevap olarak demek kaslarımı gördün diyor :) Sonuç sinir olan stajyer kızımız . Bazen çok küçük ayrıntılar kazandırır
Ben haksızlığa uğradığımı hissettiğim zaman sinirden ağlarım. Durduramıyorum. Yoksa eşimle tartışırken falan ağlamam. Durduramamanızı anlıyorum, nasıl olacak ben de bilmiyorum.Yoksa bir tek bende mı var bu sorun.
Nedeni nedir merak ediyorum.
Bu aralar hayatım baya karışık ailemle sürekli çatışma halindeyim..
Kendimi savunmam gerek,laflarim var söyleyecek soyleyemeden gözlerim doluyor ağlamaklı oluyorum,sesim tuhaf çıkıyor bu sefer. Neden aglamadan, dim dik durarak konuşamıyor, tartisamiyorum ki !
Sinir oluyorum kendime..
Bende sinirlenince ve haksızlığa uğradığımda ağlıyorum bide başak burcuyum ben hiç sebep yokken bile aglayabiliyorum bu huyumdan nefret ediyorum bendeYoksa bir tek bende mı var bu sorun.
Kendimi savunmam gerek,laflarim var söyleyecek soyleyemeden gözlerim doluyor ağlamaklı oluyorum,sesim tuhaf çıkıyor bu sefer. Neden aglamadan, dim dik durarak konuşamıyor, tartisamiyorum ki !
Sinir oluyorum kendime..
Ben de ağlarım ama susup kalmam söyleyeceğimi söylerimÇok zor bir durum,karşı taraf konuşarak kendini haklı çıkarırken,benim onları çürütecek cumlelerim varken,susup ağlamak...
Yoksa bir tek bende mı var bu sorun.
Sinir oluyorum kendime..
Yoksa bir tek bende mı var bu sorun.
Sinir oluyorum kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?