• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartışıyoruz...

öyle arkadaşlarım var ki şundan tartıştık diyo gülesim geliyo. ha bizde de öyle tartışmalar olabiliyo bazen ama insanın ruh hali değişiyo işte bazen hiç takılmicak şeyleri takabiliyoruz. eminim herkeste vardır.
birde asker ya o arayacakta öyle konuşucaz al işte ben konuşmak istiyorum yok :) sabret arayana kadar

anacım benımkıde asker,
arı vir vir vir,dir dir dir...
Artık kampanya sloganım belli
Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin

aksi düşünürsen kendin yıpranıyon arkadaş:20:

anacım benımkıde asker,
arı vir vir vir,dir dir dir...
Artık kampanya sloganım belli
Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin

aksi düşünürsen kendin yıpranıyon arkadaş:20:

ben tartışmaları sorun etmiyorum elbet olur diye düşünüyorum da onun da mantığı ben sinirlendiriyo.
biz hep tartışıyoruz, hiç tartışmayalım demiyo mu. ilişkimiz kötü gidiyo demiyo mu.
kötü giden biriyle mi gelecek hayelleri kuruyosun sen. dediğim gibi o kadar güzel günler geçiriyoruz bi kere tartışıyoruz hepsi hooop gidiyo sanki gözünde... yani düşüncesi değişmiyodur da, o günler aklına gelmiyo o an tartıştık kötü olduk tamam

ben tartışmaları sorun etmiyorum elbet olur diye düşünüyorum da onun da mantığı ben sinirlendiriyo.
biz hep tartışıyoruz, hiç tartışmayalım demiyo mu. ilişkimiz kötü gidiyo demiyo mu.
kötü giden biriyle mi gelecek hayelleri kuruyosun sen. dediğim gibi o kadar güzel günler geçiriyoruz bi kere tartışıyoruz hepsi hooop gidiyo sanki gözünde... yani düşüncesi değişmiyodur da, o günler aklına gelmiyo o an tartıştık kötü olduk tamam

anı genelliyo sevgilin,bardağın boş tarafına bakıyor.Haliyle sen gak desen kavga guk desen kavga olarak anlaşılıyo,konuşarak bunun kavga olmadıgını fıkır farklılıklarından doğan çatışmalar oldugunu kabul ettırmen lazım

anı genelliyo sevgilin,bardağın boş tarafına bakıyor.Haliyle sen gak desen kavga guk desen kavga olarak anlaşılıyo,konuşarak bunun kavga olmadıgını fıkır farklılıklarından doğan çatışmalar oldugunu kabul ettırmen lazım

ay aynen bişey diyorum "hah gene buldun bişey" diyo. oysaki 2 cümle bişey dese hiç sorun yok...
kendimi kötü hissediyorum ya acaba sorun bende mi anlamadım...
belki o da benim gibi düşünse daha iyi olur herşey
ama dediğim gibi onun o mantıkta olması kötüyüz demesi üzüyo beni
ben daha sakin olmaya bakıyim bari

ay aynen bişey diyorum "hah gene buldun bişey" diyo. oysaki 2 cümle bişey dese hiç sorun yok...
kendimi kötü hissediyorum ya acaba sorun bende mi anlamadım...
belki o da benim gibi düşünse daha iyi olur herşey
ama dediğim gibi onun o mantıkta olması kötüyüz demesi üzüyo beni
ben daha sakin olmaya bakıyim bari

bizdede vardı aynı sorun.dedim bi etrafına bak, seni doğuran kadınla tartısmıyormusun?Aynı rahmi paylaştıgın kardeşinle tartısmıyormusun?ben el kızıyım ve benımle de tartısman cok normal.Sana anormal gelıyorsa git aynadaki siluetin ile tartış eminim çok iyi anlaşacaksın dedım...
:20:.
kmtüyüz kötüyüz derse bir zaman sonra sende bilinçaltında kendini bu fikre abapte edersin ve ilişki iyice cıkmaza girer

bizdede vardı aynı sorun.dedim bi etrafına bak, seni doğuran kadınla tartısmıyormusun?Aynı rahmi paylaştıgın kardeşinle tartısmıyormusun?ben el kızıyım ve benımle de tartısman cok normal.Sana anormal gelıyorsa git aynadaki siluetin ile tartış eminim çok iyi anlaşacaksın dedım...
:20:.
kmtüyüz kötüyüz derse bir zaman sonra sende bilinçaltında kendini bu fikre abapte edersin ve ilişki iyice cıkmaza girer

dur ben bunları bi ona söyliyim bakıyim.. :)

her iliskide tartismalar olur, su dünyada tartismiyan insan yoktur. hata tuzu biberidir iliskilerin

hep tartisiyoruz kelimesini

bunu hep erkekler diyor nedense.. rahatlatmak icin söylüyorumki bunu 1 bucuk ay önce benim sevgilimde diyordu " bak görüyormusun hep tartisiyoruz, hep hep hep HEP" derdi.. ve bende derdim sacmalama nerde hep tartisiyoruz.. herkez tartisir derdim , hayir kimse tartismiyor bi biz tartisiyoruz derdi :20: erkekler sIkIlinca böyle hemen kacis yolu ariyorlar iste..

kücük sacma konularda olsa sen altan al tartismamaya calis, ve ona ispatla hep tartismadiginizi.. biz cok sükür 1 bucuk aydir hic tartismiyoruz :) :nazar: nazarlardan saklasin allahim:nazar: ve inan cok güzel hersey.. onada ispatladim hep tartismadimizi.. :) simdi fikri degisti artik:) askim benimmm:69:

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün tartışmaktan çok tartıştıktan sonra geldiğimiz durumun canını sıktığını söyledi. haliyle ikimizde çok soğuk oluyoruz 1 gün boyunca. aslında böyle olması beni de üzüyo ama tartıştıktan sonra hemen canım cicim olmuyo haliyle. biraz fazla sert oluyoruz sanırım tartışırken. yani kötü oluyoruz baya. buna canı sıkıldığını söyledi...

bugün tartışmaktan çok tartıştıktan sonra geldiğimiz durumun canını sıktığını söyledi. haliyle ikimizde çok soğuk oluyoruz 1 gün boyunca. aslında böyle olması beni de üzüyo ama tartıştıktan sonra hemen canım cicim olmuyo haliyle. biraz fazla sert oluyoruz sanırım tartışırken. yani kötü oluyoruz baya. buna canı sıkıldığını söyledi...

sende ozaman tamam askim birdaha öyle olmiyalim artik tartismiyalim, altan alalim o noktaya gelmemek icin ikimizde kendimize ceki düzen verelim de :)

benım de eşim sürekli ıyı olalım ısterdı
en ufak bır pürüzde bız anlasamıyoruz derdı
hıc konusma tartısma olmayacakmıs hem de 32 yasındaydı yası da kucuk değildi
zorluga hıc gelemezdı
aynı fıkırlerı nadır olarak tasımasak da bu ona göre buyuk bır sorundu ve sanırdı kı mutlu olan ciftlerın hiçbiri tartısmıyor:))))

Back
X