- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Hem o hemde umursamazlık seziyorum ben artık ..eskiden karşılıklı konuşarak tartışıp halledersik son zamanlarda böyle olmaya başladı ..derdimi bile anlatmak istemiyorum ona cunku çare aramıyor benimle snaki , hayatimi hissettiklerimi umursamıyor gibi ,baksın çocuklarıma bagarsin dursun ben ise kaçar byy diye algılıyorumBelki iyice yükselmemeniz için ses etmiyodur. Durun sakin olun.
Öfke ile hareket etmeyin.
Annem hep der ki: öfke gelir göz kararır, öfke gider yüz kararır.
O herzaman kolay olmuyor işte...ayrıca ben susup sorunu acmasam açmaz mutfaktan biseleralir yer çay içer sonra miymiy yatar ve uyur...Bence siz de öfkeniz geçene kadar eşiniz gibi davranın. Öfkeniz dinince neyse mesele onu konuşun.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Kesinlikle yaa güzel guzelcevap verse beni tatmin edici şeyler söylese ağzı laf yapsa gerçekten ikna olucam ama yok TV ye bakıyor güya üzgün bir ifadeyle ama içinde ne derse desin gibi bir şeyler var ..kadınlar hissederGerçekten en iyi tepki, tepkisizlikmiş. Bir kez daha anladık. İşiniz zor.
Konuyu bize açarsanız dışarıdan bir göz olarak daha objektif yorumlarız.Hem o hemde umursamazlık seziyorum ben artık ..eskiden karşılıklı konuşarak tartışıp halledersik son zamanlarda böyle olmaya başladı ..derdimi bile anlatmak istemiyorum ona cunku çare aramıyor benimle snaki , hayatimi hissettiklerimi umursamıyor gibi ,baksın çocuklarıma bagarsin dursun ben ise kaçar byy diye algılıyorum
Ben bazen tepki göstermiyorum ve kendimi geri çekiyorum, çünkü konuşsam hem ortam daha kötü olur hemde ağır konuşurum. Siz bu kadar patlarken üstüne çocukla tehdit ederken oda sizin gibi bağırıp çağırsa daha mi iyi? Bide evde cocuk varken üstelik. Öfke kontrolü sırf erkeklere lazım değil
O benim huyumu biliyor ama o anda güzel söz duysam hemen düşerim ..işine gelmiyor son zamanlarda sikintilarimiza çare aramıyor ben böyle patlayınca da susuyor uyuyor sabah işe ..Yatak size ait bir alan değil eşinizi kovma hakkınız olduğunu da düşünmüyorum bu yüzden. Eşiniz en iyisini yapıyor belli ki sakinleşmenizi bekliyor, kalkıp size sizin gibi öfkeyle tepki verse daha mı iyiydi? İş kim bilir nerelere giderdi o zaman?
Rutin her evlilikte olan klasik sıkıntılar ..eve karşı sorumsuzluk haftasonu maça kaçmalar benim kişisel dertlerimle ilgilenmemeler bunun gibi daha bir çok seyKonuyu bize açarsanız dışarıdan bir göz olarak daha objektif yorumlarız.
Kolay olmuyordur eminim.O herzaman kolay olmuyor işte...ayrıca ben susup sorunu acmasam açmaz mutfaktan biseleralir yer çay içer sonra miymiy yatar ve uyur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?