- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.972
- 598
- Konu Sahibi alonedark18
-
O benim huyumu biliyor ama o anda güzel söz duysam hemen düşerim ..işine gelmiyor son zamanlarda sikintilarimiza çare aramıyor ben böyle patlayınca da susuyor uyuyor sabah işe ..
Evdeki kadının ruhunu güzelleştirende veya başka hale getirende çoğu oranda erkektir ama..uzaktan kulağa hoş gelir yasananlar sıkıntılarSiz de eşinizin huyunu biliyorsunuz. Eşiniz her tartışmada ortalığı yatıştıran taraf olup sizin huyunuza gitmek mecburiyetinde değil. Bence sizde öfke kontrolü var hele ki çocuğun olduğu bir evde böyle patlayarak sıkıntılarınıza çare bulamazsınız.
Evdeki kadının ruhunu güzelleştirende veya başka hale getirende çoğu oranda erkektir ama..uzaktan kulağa hoş gelir yasananlar sıkıntılar
O benim huyumu biliyor ama o anda güzel söz duysam hemen düşerim ..işine gelmiyor son zamanlarda sikintilarimiza çare aramıyor ben böyle patlayınca da susuyor uyuyor sabah işe ..
Siz eşinizin sessiz kalmasına sessiz bile kalamazken, eşinizin siz esip gürlediğinizde, size güzel birşeyler mi söylemesini bekliyorsunuz?O benim huyumu biliyor ama o anda güzel söz duysam hemen düşerim ..işine gelmiyor son zamanlarda sikintilarimiza çare aramıyor ben böyle patlayınca da susuyor uyuyor sabah işe ..
Çok ama çok gitmek istiyorum bu durumlarda ama gidemem buna gücüm yok ..Peki gerçekten evden gidecek misiniz?
Evet gerçekten tam.anlattiginiz gibi..ama bazen işine gelince çok.da güzel konusur onu da biliyorum yanitepkisiz insanlarin ici daha fena olur
bende kilitlenirim cevap veremem tabiri caizse mallasirim
Ben esip gurlesin demiyorum ki ..konuşsun cevap versin güzel guzel açıklama yapsın ben zaten hemen iniveriyorum biliyorum bunu o da biliyorSiz eşinizin sessiz kalmasına sessiz bile kalamazken, eşinizin siz esip gürlediğinizde, size güzel birşeyler mi söylemesini bekliyorsunuz?
Zor...
Bence o da sizden aynen bunu bekliyordur.Ben esip gurlesin demiyorum ki ..konuşsun cevap versin güzel guzel açıklama yapsın ben zaten hemen iniveriyorum biliyorum bunu o da biliyor
Kavgayla bişey hallolmaz bunun hepimiz bilincinde olan insanlarız .esle ilgili.ters bir durum.oldugunda bu ruh haline girebiliyorsak sebebi zaten karşı tarafki o an böyle olmuşum..yataktan kolay kolay git demem ama arsız hissetttim.okadar şeyi duyup uzlaşma sağlama gereği bile duymadan gelip sinsi sinsi yatağa yatması ben hamile ve sinirden patlarken ,bence hakettiSizi bu hale eşinizin getirdiğine inanıyorsanız boşanabilirsiniz. Yok eğer evliliğinize devam etmek niyetindeyseniz ona göre davranacaksınız. Öfke patlaması yaşayarak, bağırıp çağırarak, yataktan kovarak kendinizi çok haklı gördüğünüz konunuz her neyse onu çözebileceğinize inanıyor musunuz gerçekten?
Hemen cikivermek değil birikim ve patlamakBence o da sizden aynen bunu bekliyordur.
Hemen "inivermek" ten daha kıymetlisi hemen "çıkıvermemek"
kendimden biliyorum ne dersen de vermez cevap cildirdiginla kalirsinEvet gerçekten tam.anlattiginiz gibi..ama bazen işine gelince çok.da güzel konusur onu da biliyorum yani
Gerçekten öyle cildirdigimla kalıyorum ...kendimden biliyorum ne dersen de vermez cevap cildirdiginla kalirsin
aynı seyi sen yapmaya calis
Şöyle bi konu var, çoğu erkek eşlerinin evi bırakmayacağını, giremeyeceğini bildiği için daha da konuşmaz, susmuş ve umursamaz oluyorlar.Çok ama çok gitmek istiyorum bu durumlarda ama gidemem buna gücüm yok ..o an sinirle dedim ama ne önemi var bunu diyebilmek de acı bence
Benimki de aynen böyle çatlıyorum sinirimden cevap vermedikçeBana göre çok haklı olduğum bir konu yüzünden şuan sinirden ölüyorum..baya da soylendim bağardim cagardim hatta yarın eşyalarımı toplayıp gidiyoruz çocukla bile dedim...adam ağzını açıp tek kelime etmiyor güya yüz ifadesi falan üzülüyor sadece..bı cevap ver ya bişe de ..gerçekten bişey demedikvr beni takmadigini hissettikcedaha da sinirlendim ..bide geldi yatağa yatıyor peşime ..kovdum yataktan ses etmeden gitti başka yatakda gayet uyuyor şuan...ben sinirden uyuyamıyorum avazım çıktığı kadar bagarmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?