• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartışma kuzen

atessm12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
21
1
1
Merhabalar herkese. Büyük bir olaydan sonra çok çok yakın olduğum kuzenimle yollarımı ayırdım. Çok yakın arkadaşıma çok büyük bir kazık attı, başkalarınada ama bana değil. Benden sakladığı bazı şeyler oldu ama benim alehime birşey yapmadı. arkadaşlarıma yaptıklarından sonra banada yapabileceğini düşünerek onunla yollarımı ayırdım. Bu süreçte onunla ilgili kötü şeyler öğrendim ve bunların üzerine dedikodu yaptım, dalga geçtim.Uzun bir süre sonra onunla konuşmaya karar verdik ve arayı yumuşatmaya çalışacağımıza söz verdik. Sizce onunla küslüğümüz sürecinde onun dedikodusunu yaptığımı söylemelimiyim ?

Merhabalar herkese. Büyük bir olaydan sonra çok çok yakın olduğum kuzenimle yollarımı ayırdım. Çok yakın arkadaşıma çok büyük bir kazık attı, başkalarınada ama bana değil. Benden sakladığı bazı şeyler oldu ama benim alehime birşey yapmadı. arkadaşlarıma yaptıklarından sonra banada yapabileceğini düşünerek onunla yollarımı ayırdım. Bu süreçte onunla ilgili kötü şeyler öğrendim ve bunların üzerine dedikodu yaptım, dalga geçtim.Uzun bir süre sonra onunla konuşmaya karar verdik ve arayı yumuşatmaya çalışacağımıza söz verdik. Sizce onunla küslüğümüz sürecinde onun dedikodusunu yaptığımı söylemelimiyim ?
Tabiki söylemeyin. Madem ki barışma niyetindesiniz ortalığı bulandırmanın anlamı yok. Ama dediğiniz gibi biri ise temkinli olun.

O nasıl hikaye ya.
Merhaba merhaba hepsi bu, havadan Sudan konuş yumuşar ortam

Arkadaşınız için kuzeninizi silmişsiniz.ne oldu da fikriniz değişti,size karşı aynı şeyi yapmicağı konusunda?hem aileden birisi geri dönüşü olacağını düşünerek dedikodu yapmamalıydınız.ne yapma konusuna gelince,açık açık söylerdim ben konuştuğumu.duyma ihtimali var.bari sizden duysun.bunları bilerek arada sıkıntı kalmayacak şekilde başlayın bir daha

Ne kadar da yakın arkadaşınız olsa da o sizin kuzeniniz aileden biri sorun noldu ki böyle küs kaldınız

Back
X