• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartışma olursa bitiminde direkt küsen erkek

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.779
388
45
Sevgiliniz/eşinizle akşam tartıştınız..O sizi hatalı gördü, sizin bir lafı özellikle söylediğinizi falan söyledi. Siz de açıklama yaptınız, öyle olmadığını, aslında iyi niyetle söylemiştiniz bunu ifade ettiniz...Ama adam inatla hala alttan almadı, inanmadı ..En son geceyi senle güzel bi şekilde bitirmek istedim ama olmuyormuş dedi bütün dil dökmenize rağmen...
Ertesi gün de hiç konuşmadı işine gitti aramadı sormadı...

Ne yapardınız

Gelişme 12.sayfada

Son düzenleme:
Küsen adamla işim olmaz çünkü babam senelerce yaşattı sagolsun iletişim kurmayı beceremeyen adamlar için yorulmaya değmez.
Ama siz vazgeçmiyorsunüz ne var bu adamda sizi bu kadar motive eden anlamak cok zor bu kaçıncı konunuz madem asla pes etmiyorsunuz gidip yalvarıp yakarın başka da ne denir ki

Valla ben hiç kendimi yormuyorum küstügünde mecbur o kedi akşam eve gelecek diye kafama da takmıyorum 1 gün konışmaz 2 gün konuşmaz 3. Gün çorabının eşlerini değiştiririm bulamaz mecbur gelir konuşur sonrada barışır. İstiyorsa barışmasın eşsiz çorapla gezemez.:KK60:

Biri birini dovmustur ahlaksız ithamlarda bulunmuştur aldatmistir...bunlara küser insan.
Küsen insan evliliği bitirmek istiyodur diye yorumlarım ve ben de işi yokuşa surerim

Sevgilimse ayrılırım. Kocamsa da boşanırım. Naz tavır yapan insan yoruyor valla. Hiç çekemem. Bunlar insanların çocukluğundan kalan yerleşmiş davranışlar değişmesi de çok zor. Kocaya terapi alması şartıyla belli bir süre verilebilir. Acıdım 😁. Ancak ben açık sözlü tartışmadan 5 dk sonra affeden ya da özür dileyen biriyim. Siz küsen, trip atan, tavır yapan biri iseniz uyumlu olabilirsiniz.

Yol verirdim..
Biz yol verirdik de siz bu kişiye bir türlü yol veremiyorsunuz.
Bu adam için kaçıncı konunuz diye düşündüm. Bulamadım..:KK64:

Bu adamdan bir cacık olmaz.
Size değer vermediğini ben buradan anladım. Ama siz bir türlü kabul etmiyorsunuz.

Hâlâ niye zorluyorsunuz???:olamaz:

Sevgiliniz/eşinizle akşam tartıştınız..O sizi hatalı gördü, sizin bir lafı özellikle söylediğinizi falan söyledi. Siz de açıklama yaptınız, öyle olmadığını, aslında iyi niyetle söylemiştiniz bunu ifade ettiniz...Ama adam inatla hala alttan almadı, inanmadı ..En son geceyi senle güzel bi şekilde bitirmek istedim ama olmuyormuş dedi bütün dil dökmenize rağmen...

Ne yapardınız
Aynısını bir-kac gun önce yasadim ve cinnet geçirdim resmen sanırım yaptığı trip ve suratlara bin pisman olmuştur😅Sonra gitti ve döndüğünde hic bir sey yaşanmamış gibiydi🤷‍♀️

Yol verirdim..
Biz yol verirdik de siz bu kişiye bir türlü yol veremiyorsunuz.
Bu adam için kaçıncı konunuz diye düşündüm. Bulamadım..:KK64:

Bu adamdan bir cacık olmaz.
Size çok değer vermediğini ben buradan anladım. Ama siz bir türlü kabul etmiyorsunuz.

Hâlâ niye zorluyorsunuz???:olamaz:

Yanlışlık var herhalde defalarca konu açmadım aynı kişi için

Ne yapardınız
Sabah eşimle tartıştık sonra bikaç telefon görüşmesinden sonra öğlen iş yerine gittim işimi hallettim sonra telefonda yine başka bi konudan tartıştık biraz önce iki kere telefonda konuştuk başka konular konuştuk. Her seferinde niye tartıştığımızı unutuyorum hepsini aklımda tutamıyorum. Ömür kısa bunları dert edecek küsecek vaktim yok.
Sözün kısası babannemin lafıdır "eğer geçinmeye gönlü varsa ne olursa olsun geçinir gönlü yoksa hiçbişey yokken küslük çıkarır durur"

Altında başka sebepler olup hepsi için genel bi bunalma yaşayıp küsmüş olabilir biraz zaman verin kaç gün devam edebilir küslüğe.

Yanlışlık var herhalde defalarca konu açmadım aynı kişi için

Narsist kurbanı olup bu ilişkiden yıllarca kurtulamamış acı çekmiş örselenmiş kadınlar bi şekilde kurtulduktan sonra karşısına çıkan adam aynı narsistik özellikleri mi gösterir? Bu nedir çekim yasası mıdır yoksa narsist bağımlısı olmak kı nedir ? Var mı narsitten zar zor kurtulup yine karşısına narsist çıkan hatta birebir aynı kabus davranışları gören
Bu konu sizindi..
Bu adamla ilgili bir konu daha vardı sanırım. Ya da yorum..
Profil kapalı. Konularınızı göremedim. Ben öyle diye hatırlıyorum.

Yanlışsa kusura bakmayın..

Küsen erkek bende yaşının adami olmadığı, olgunlasamayan bir erkek çocuğu olduğu hissini verir. Saygı duymam, ayrilirim nitekim ayrildim onda bile "zaten sen şöylesin" tripleri attı cok da tın...
Basarim tekmeyi gider. Erkek mi yok dünyada

Evet sen şöylesin böylesin demeyi çok iyi yapıyorlar

Eski esim böyleydi en sonunda ben de inat ettim konusmadim hic. Bir evin icin de 4 ay küsebiliyordu benle. Düsün tek kelime etmeden. 4 aydan sonra dayanamadim böyle mi devam etcek diye verdigi cevap su "noldu burnun sürttü demi" yani küserek beni cezalandiriyormus. Yillarimi yedi. Bitti de kurtuldum. Küsen erkekle olmaz!

Eski esim böyleydi en sonunda ben de inat ettim konusmadim hic. Bir evin icin de 4 ay küsebiliyordu benle. Düsün tek kelime etmeden. 4 aydan sonra dayanamadim böyle mi devam etcek diye verdigi cevap su "noldu burnun sürttü demi" yani küserek beni cezalandiriyormus. Yillarimi yedi. Bitti de kurtuldum. Küsen erkekle olmaz!

Ay sana ders vermek için boş geçen aylar...İnanılmaz gerçekten bunların zamana verdiği değer sıfır...Sanki hayatımız ve yaşanacak günler sonsuz..

Peki bu huyundan dolayı mı boşandınız?

Evet sen şöylesin böylesin demeyi çok iyi yapıyorlar
Ben ne yaptım demeyi bilmeyen empati yoksunu insanlar sen suçlusun demeyi adet haline getirmistir. Kendi duygularinin bile sorumlulugunu alamazlar. Tamamen klinik vaka bence
Kac kurtul hic cekilecek çile değil

Valla o kadar uğraşmışım kendimi anlatmaya çalışmışım eğer o dinlemek istememişse işine gelmemiştir ve son geceyi güzel bir şekilde bitirmek için değil de sizi yargılayacak bir şey aramaya gelmiş belli ki kendi keyfi bilir çokta fifi. Böylesi herifler kendilerine yalvarılmasına bayılır ama siz tongayı düşüp ego okşamayın.

Back
X