• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartışma olursa bitiminde direkt küsen erkek

Valla o kadar uğraşmışım kendimi anlatmaya çalışmışım eğer o dinlemek istememişse işine gelmemiştir ve son geceyi güzel bir şekilde bitirmek için değil de sizi yargılayacak bir şey aramaya gelmiş belli ki kendi keyfi bilir çokta fifi. Böylesi herifler kendilerine yalvarılmasına bayılır ama siz tongayı düşüp ego okşamayın.

Açıklamanı kabul etmeyip, sadece kendi gördüğüne inanan cinsten...Senin açıklamanın bir anlamı yok çünkü o kendi değerlendirmesine göre hata gördü ve sen ne desen boş...Ertesi günü küs müyüz yazacaktım, o da benim ne kadar hatalı olduğumu yine yüzüme vuracaktı muhtemelen

Sevgiliniz/eşinizle akşam tartıştınız..O sizi hatalı gördü, sizin bir lafı özellikle söylediğinizi falan söyledi. Siz de açıklama yaptınız, öyle olmadığını, aslında iyi niyetle söylemiştiniz bunu ifade ettiniz...Ama adam inatla hala alttan almadı, inanmadı ..En son geceyi senle güzel bi şekilde bitirmek istedim ama olmuyormuş dedi bütün dil dökmenize rağmen...
Ertesi gün de hiç konuşmadı işine gitti aramadı sormadı...

Ne yapardınız
Adil Yıldırım’ın videosu var youtube da bu konuyla ilgili bi bakın derim

Açıklamanı kabul etmeyip, sadece kendi gördüğüne inanan cinsten...Senin açıklamanın bir anlamı yok çünkü o kendi değerlendirmesine göre hata gördü ve sen ne desen boş...Ertesi günü küs müyüz yazacaktım, o da benim ne kadar hatalı olduğumu yine yüzüme vuracaktı muhtemelen

Aynen öyle papağan gibi tekrar edip dururlar ama yok öyle bir dünya o at gözlüğünü bir çıkaracak önce gözünden.

Ay sana ders vermek için boş geçen aylar...İnanılmaz gerçekten bunların zamana verdiği değer sıfır...Sanki hayatımız ve yaşanacak günler sonsuz..

Peki bu huyundan dolayı mı boşandınız?
Siddette vardi. Mesela bir gün yine o uzun süren küslük döneminde yanina gittim konusalim diye, konuscak bir sey yok dedi adam bildigin küs rahat bir sekilde yasiyordu. Nasil konuscak bir sey yok böyle olmaz dedim. Sen bilirsin o zaman diyordu. Konusmak icin israr edince sen resmen kasiniyorsun deyip siddete kadar gitmisti.

Es ,sevgili ayni kategoride dahi olamaz
Eşimse bi şekilde konuşup halledilebilir sevgilim özür dilemeye rağmen trip atıyorsa oluruna bırakıp hic oralı olmam beni o kaybeder keyfi bilir

Sevgiliniz/eşinizle akşam tartıştınız..O sizi hatalı gördü, sizin bir lafı özellikle söylediğinizi falan söyledi. Siz de açıklama yaptınız, öyle olmadığını, aslında iyi niyetle söylemiştiniz bunu ifade ettiniz...Ama adam inatla hala alttan almadı, inanmadı ..En son geceyi senle güzel bi şekilde bitirmek istedim ama olmuyormuş dedi bütün dil dökmenize rağmen...

Ne yapardınız

Biraz kendi kendine düşünmesi için süre veririm. Sonunda kendi gelmez de hala devam ederse bir 'hayırdır?' derim herhalde.. Ciddi bir konu değilse özellikle bir küslüğün uzaması ayrılmak istediği düşüncesini uyandırır bana. Bunu sevgili için söylüyorum aynı zamanda, evlilik hakkında fikrim yok.

Eski esim böyleydi en sonunda ben de inat ettim konusmadim hic. Bir evin icin de 4 ay küsebiliyordu benle. Düsün tek kelime etmeden. 4 aydan sonra dayanamadim böyle mi devam etcek diye verdigi cevap su "noldu burnun sürttü demi" yani küserek beni cezalandiriyormus. Yillarimi yedi. Bitti de kurtuldum. Küsen erkekle olmaz!

Çok özür dilerim ama 'ne oldu burnun sürttü demiii' kısmına gülesim geldi. Ben mi toyum anlamıyorum yoksa evlilik gerçekten bu kadar yıpratılmaya izin verilecek süreç mi? 4 ay nedir yani? İnsan sevdiği insandan -sevmese bile hayatını birleştirdiği- bu kadar uzak kalabilir mi hırsına yenik düşüp.. hastalıklı bir tavır.
Şu an aynı kişi ile devam etmediğinize sevindim. Çok mutlu olun <3

Şuan sevgilisiniz sanırım ama evliyken inanın kabus gibi işkence gibi oluyor. Aynı evde yaşıyorsunuz muhattab olmak zorundasınız ama karşı taraf çocuk gibi. Eşim aynı anda ise giderken benimle inmemek için yangın merdivenini kullanırdı küstüğünde o sevgili iken bir iki gün konusmamalar evlenince çok başka boyuta dönüyor . Daha ağır oluyor. Sizden ayrı yemek yiyor. Yatağını ayırıp salonda uyuyor. Sakın evlenmeyin içinde kin tutan biriyle. Ayrıldım ama hala düşündükçe öfkeyle doluyorum kendime.

Ne yapardınız
Küsen erkek görünce, duyunca tüylerim diken diken oluyor. Hiç sevmem, daha önce böyle erkek arkadaşım oldu, şuam nasıl tahammül etmişim diyorum. Ömür törpüsü bu tür insanlar, uzatan, küsen, konuişmayan...

Ne yapardınız
Ayni durumu bende yaşıyorum her defasında gidip yine ben konuşuyorum hatta şuan beyefendi yatıyor bende TV izli yorum hamile olduğum halde ağladım da sinirden ama erkek milleti Allaha bırak geç takma bos ver

Çok özür dilerim ama 'ne oldu burnun sürttü demiii' kısmına gülesim geldi. Ben mi toyum anlamıyorum yoksa evlilik gerçekten bu kadar yıpratılmaya izin verilecek süreç mi? 4 ay nedir yani? İnsan sevdiği insandan -sevmese bile hayatını birleştirdiği- bu kadar uzak kalabilir mi hırsına yenik düşüp.. hastalıklı bir tavır.
Şu an aynı kişi ile devam etmediğinize sevindim. Çok mutlu olun <3

Hakkaten 4 ay aynı evde cok zor ama var boyle adamlar...sevmeyi bilmeyen, beyinlerinde sevgi alanı yok

Back
X