• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartışma olursa bitiminde direkt küsen erkek

Patron çıldırdı.... Üzerine çamaşır suyu döküle ön yıkamada 90 derece de tüm tripleri arınana kadar yıkana...

Rica ediyorum erkekler trip atmasın yaw. O bizim hakkımız. Trip kadın atarsa şık duruyor. Erkeğin trip atanı kokmuş soğan gibi oluyor bu ne yaw..

Allah sabır versin
Evet. Biz duracağımız yeri biliyoruz hiç değilse. Bazen de mecbur kalıyoruz bir yerde durmaya. Ama bu herifler freni patlak kamyon gibi haldır huldur gidiyorlar.
Ayrılmak istesen peşini de bırakmazlar. Adamlar seviyor trip atmayı ömür yemeyi. Sen gidince bir kum torbası daha zor bulur, boşluğa düşer. Ponçik kalbi kırılır. Görüldüğü an depar atılarak kaçılmalı.

.Başta inanılmaz bi ilgi ve sevgi vardı , her sabah günaydın iyi uyudun mu vs yazan sonra biranda günaydın bile yazmayan biri olunca, neden günaydın falan demiyorsun ne değişti demem bile sorun oldu...Beklentilerimi düşürmeliymişim, Arada günaydın yazarsa daha çok sevinirmişim...
Ollldu. Başka derdi var mıymış paşanın?

Bizim ilk kez “seni seviyorum” dememiz 5 ayımızı aldı. Çok erken söylemeye başlayınca dediğiniz şekilde oluyor. Ben ilişkide duygusal yoğunluğun zamanla oluşması ve üzerine katılarak gidilmesi gerektiğine inanıyorum. “İlk günlerimiz rüya gibiydi, bana çok ilgiliydi, çok aşıktı” denen her ilişkide bunlar zamanla azalıyor. Bizde tam tersi, 5. yıl dedim ya işte, önceki yıllarımızdan daha tutkulu daha bir aşığız şu an. Narsist konunuzu da okumuştum. Daha ilk günlerden sizi göklere çıkaran adamları görünce topuklamak gerekiyor. Hızlı yükselişlerin ani inişleri oluyor maalesef. En sağlıklısı üzerine eklenerek gitmesi.

Günaydın mesajı konusunda ben de ilk kim uyanırsa onun yazması taraftarıyım. Ama şu an erkek arkadaşım benden 6-7 saat erken uyandığı için (iyice düzenimi bozdum 17’de kalkıyorum bu ara, şu an dün akşam üstü uyandığımdan beri daha uyumadım) ben kalkınca yazıyorum öyle konuşuyoruz. Birkaç gün kendisi kalkınca yazdı garibim ben saatler sonra yazınca kendisi yazmamaya başladı. Sen yazdın ben yazdım tartışmaları hoş değil ve gereksiz. Günaydın mesajı dışında gün içinde aklına gelip size yazıyor/arıyorsa sorun etmeyin derim.

Ne kadar zamandır birliktesiniz?

Sanırım tam okumadınız...Ben zaten her gün çok erken kalkıyorum mutlaka ondan önce . Onum ise işine veya uyanmasına bağlı ...Önceden hiç.sorun olmayan konuydu, kendisi uyanınca yazıyordu...Sonra sonra saat 10-11 olduğu halde ses çıkmayınca ben de yani eskisi gibi uyanınca yazarsan mutlu olurum dedim hem insan sabah sormaz mı ilk bi sevgilisini...Başta normal olağan bidurumken şimdi neymiş kim ilk kalkarsa yazarmış.kimsenin tekelinde değilmiş .. Ya zaten 8de işe başladığımı bilmiyormuş gibi...Bi ricam bi günaydın yazmak bu kadar zor olmasa gerek ha gören de baştan beri böyle zanneder de her sabah uyanıruyanmaz yazan kişi gitti...Söyleyince de o ilk heyecandı şimdi ayaklarımız daha sağlam yere basıyor dedi....Sağlam basmak sabah öğlene kadar veya akşama kadar arayıp sormamak mı ya

Evet. Biz duracağımız yeri biliyoruz hiç değilse. Bazen de mecbur kalıyoruz bir yerde durmaya. Ama bu herifler freni patlak kamyon gibi haldır huldur gidiyorlar.
Ayrılmak istesen peşini de bırakmazlar. Adamlar seviyor trip atmayı ömür yemeyi. Sen gidince bir kum torbası daha zor bulur, boşluğa düşer. Ponçik kalbi kırılır. Görüldüğü an depar atılarak kaçılmalı.

Konuda bahsettiğim sebebpten bugün 2.gün ne arayan ne soran...Sanırım ayrılmak istiyordu ama daha evelsi gece yarısına kadar da bana yazıyordu anlamıyorum zaten ne hali varsa görsün...Nedir bu çektiğim ya

Sevgiliniz/eşinizle akşam tartıştınız..O sizi hatalı gördü, sizin bir lafı özellikle söylediğinizi falan söyledi. Siz de açıklama yaptınız, öyle olmadığını, aslında iyi niyetle söylemiştiniz bunu ifade ettiniz...Ama adam inatla hala alttan almadı, inanmadı ..En son geceyi senle güzel bi şekilde bitirmek istedim ama olmuyormuş dedi bütün dil dökmenize rağmen...
Ertesi gün de hiç konuşmadı işine gitti aramadı sormadı...

Ne yapardınız

Umursamazdım hiç, ben daha fazla surat yapardım.

Konuda bahsettiğim sebebpten bugün 2.gün ne arayan ne soran...Sanırım ayrılmak istiyordu ama daha evelsi gece yarısına kadar da bana yazıyordu anlamıyorum zaten ne hali varsa görsün...Nedir bu çektiğim ya
Sen ara diye bekliyor. Bırak beklesin.

Sen ara diye bekliyor. Bırak beklesin.

Benim artık erkek tribi çekecek gücüm yok bu saatten sonra....Bu huy değişmez yani...Daha önce de ağzını aça aça bütün dişlerinin dolgusuna kadar göstere göstere esnerken defalarca.... ağzını kapasana elinle esnerken dedim yani ilk yapınca hemen değil...bunu dedim diye aniden kalkıp yanımdan apartopar aracına binip gitmişti..
Bi kadın olarak hiçbişey diyemeyecekmiyiz kadınla yaşamaya alışkın olmayan bi adama...Yalnız yaşadığım için diyor alışmamışım evde rahatım gaz da çıkarırım esnerim de...İyi de uyarınca bozulup çekip gitmek nedir...Uğraşamıcam gerçekten

Sanırım tam okumadınız...Ben zaten her gün çok erken kalkıyorum mutlaka ondan önce . Onum ise işine veya uyanmasına bağlı ...Önceden hiç.sorun olmayan konuydu, kendisi uyanınca yazıyordu...Sonra sonra saat 10-11 olduğu halde ses çıkmayınca ben de yani eskisi gibi uyanınca yazarsan mutlu olurum dedim hem insan sabah sormaz mı ilk bi sevgilisini...Başta normal olağan bidurumken şimdi neymiş kim ilk kalkarsa yazarmış.kimsenin tekelinde değilmiş .. Ya zaten 8de işe başladığımı bilmiyormuş gibi...Bi ricam bi günaydın yazmak bu kadar zor olmasa gerek ha gören de baştan beri böyle zanneder de her sabah uyanıruyanmaz yazan kişi gitti...Söyleyince de o ilk heyecandı şimdi ayaklarımız daha sağlam yere basıyor dedi....Sağlam basmak sabah öğlene kadar veya akşama kadar arayıp sormamak mı ya

Yok hayır okudum. “Sen yazdın ben yazdım” tartışması gereksiz dedim o yüzden de. Hep erkekten bekleniyor bazı şeyler. İlk kalkanın yazması öbür tarafın da uyandığında cevap vermesi gayet mantıklı ve çevremde birçok çiftin de uygulaması bu yönde oluyor.

Ne kadar zamandır birlikte olduğunuzu sormuştum, gözünüzden kaçtı sanırım 😊

Ben de yazmıyorum...Defalarca ağzını aça aça Esnerken agzını kapasana dedim diye zaten yanımdan çekip gitmişti öyle tripli

Siz sevgilisiniz sanırım, sevgiliyken ağzını aça aça esneyen ve sizin rahatsızlığınızı umursamayan evlenince gaz çıkarır benden söylemesi....

Siz sevgilisiniz sanırım, sevgiliyken ağzını aça aça esneyen ve sizin rahatsızlığınızı umursamayan evlenince gaz çıkarır benden söylemesi....

Evde yalnızken onu yaptığını söyledi zaten...Ben alışmışım yalnız evde rahat olmaya o yüzden senin yanında esnerken kapatmak aklıma gelmio dedi

Yok hayır okudum. “Sen yazdın ben yazdım” tartışması gereksiz dedim o yüzden de. Hep erkekten bekleniyor bazı şeyler. İlk kalkanın yazması öbür tarafın da uyandığında cevap vermesi gayet mantıklı ve çevremde birçok çiftin de uygulaması bu yönde oluyor.

Ne kadar zamandır birlikte olduğunuzu sormuştum, gözünüzden kaçtı sanırım 😊

Tamam mantıklı olabilir ama ben ilk sen yaz ben oyle istiyorum oyle mutlu olurum diye rica ettim hem de basta hep boyleydi zaten.. Ne var cok mu zor ya..kısa oldu daha birliktelik

Tamam mantıklı olabilir ama ben ilk sen yaz ben oyle istiyorum oyle mutlu olurum diye rica ettim hem de basta hep boyleydi zaten.. Ne var cok mu zor ya..kısa oldu daha birliktelik

Şu esnerken ağzını kapat dediniz diye evi terk ettiğini okuduktan sonra bu adamla hemfikir olmaktan pek hoşlanmadım ama bu adamla devam edecekseniz beklentilerinizi düşürmezseniz mutlu olamazsınız. Çok yüksek beklentiler olduğundan değil ama bu adama çok.

Şu an fragmanını yaşıyorsun, evlenince herşeyi 10 la çarp o derecesini yaşarsın. Aklında soru işareti varsa sürdürme bencede.

Sabahtan akşama dek hiç arayıp sormadıgı da oldu ilk başta saatte 1 özledim yazarken...Demek ki aslı buymuş...Niye akşama dek hiçbişi yazmıosun o kadar mı yoğun 1dk bile yok mu dediğimde vaktim olsa yazardım sorardım dendi...Kadını elde edene kadar full ilgi verip hevesi geçince oduna bağalayan modelmiş meğer

Evde yalnızken onu yaptığını söyledi zaten...Ben alışmışım yalnız evde rahat olmaya o yüzden senin yanında esnerken kapatmak aklıma gelmio dedi
Bu bir kere adabı muaşerettir yahu, toplumsal görgü kuralıdır. Ne demek evde yalnızım o yüzden alışmamışım!! Hiç mi dışarı çıkmıyorsun be adam, sosyal hayatında mı yok. Yahu elle tutulur hiçbir yanı yok ama gel gör ki totosu nirvanada. Sanki bana peri padişahının oğlu.

Ayrıca başlarda yazıp şimdi yazmamasıyla alakalı bahanesi de o kadar saçma ki. Sizin ilişkiniz daha çok yeni. Yılları devirirsiniz heyecan kalmaz belki ama 3 günde ne balon heyecanmış bu böyle de heyecan kalmadı diyor. Bence ya hayatında başka biri vardır ya da sizden soğumuştur. Prim vermeyin şöylelerine.

Back
X