Tartışma olursa bitiminde direkt küsen erkek

Dengesiz biri. Gunaydin mevzusu, ablasi ile tanistirma mevzusu, kredi karti, 3 saat konusmayinca sizi ozlerken; kisa bir sure sonra kusmesi, siz anlatmissiniz iste, suanki psikolojiniz ile farkedemiyor olabilirsiniz. Karsisindakini sömürmeye son derece açık ve tehlikeli bir karakter gibi düşündüm..

Evet kafa olarak ablası ile tanıstıracak aşamaya gelip sonra biranda ufak bi meseleden ayrılması...
Dengesizlik diz boyu..
Bulunduğu şehre gitmiştim bir iş için...kendisi çalışıyor akşama kadar bi napıyorsun günün nasıl geçti demedi gün boyu ses yok...ben de msj attım yogun çalışıyorum dedi..iyi de yani insanın 1 msj atacak vakti de mi olmaz...soyleyince de trip oldu

Bugün yazdım...Herhalde ayrıldın bari haber verseydin dedim..Ya da başkası vardır belki dedim..Ama ayrıldım bari diyeydin dedim.

Boş atıp dolu tutmaya çalışıyormuşum ilk laf bu oldu..Ne eski ne yeni kimse yokmuş...
Düşünmüş 4 gün boyunca, kızgınlıkla alınacak karar değilmiş...Uyuşamamışız, hsonu söylecektim ama sen erken davrandın her zamanki gibi dedi...
Benden ödünç aldığı şeyi göndereceğini söyledi.
Beni tanıdıgına mutluymuş, umarım her sey istediğim gibi olurmuş...
Ben de bişi yazmadım, güzel veda edemicem bu laflara karsılık...

Bunu yazdıktan 1 dk sonra da instagramda şu yazıyı paylaşmış; Oğuz Atay'ın dediği gibi Anlamıyorlar nazlanıyorum sanıyorlar oysa hiçbirşey istemiyor içim

Ve bunları yapan adam 1 hafta önce ablamla tanışmak ister misin demişti...
İçi birşey istemiyorsa tebelleş olmasın kimseye. Bir başına azcık ötede yaşasın. O maddi manevi bol kepçe alacağı ama gram birşey vermeyeceği birini aramış bulamamış. İnstada ağlıyor şimdi.

İçi birşey istemiyorsa tebelleş olmasın kimseye. Bir başına azcık ötede yaşasın. O bol kepçe alacağı ama gram birşey vermeyeceği birini aramış bulamamış. İnstada ağlıyor şimdi.

O paylaşımı benle mi ilgili acaba...Ben ilgili bile değildir allah bilir...Herkes naz yapıorum sanıyor falan benle bi ilgisini kuramadım ben

Sorsan '' Ne alakası var? '' diyecek tabi. Ne diyecek ya?

Trip bastan beri...baska birinin yasından bahsediyordum üzerine alıp alınmalar...Hastaneye gitmiş orda doktor amca demiş maskeyi çıkarıp ben amca mıyım bak bakalım demeler...Yemek yaparken birliktw ocağı kısar mısın biraz veya köfte yanacak çevir dedim diye ben yamak mıydım sen patron musun demeler...Beklentin olmasın o zaman gunaydın dediğim günler daha cok sevinirsin demeler

Trip bastan beri...baska birinin yasından bahsediyordum üzerine alıp alınmalar...Hastaneye gitmiş orda doktor amca demiş maskeyi çıkarıp ben amca mıyım bak bakalım demeler...Yemek yaparken birliktw ocağı kısar mısın biraz veya köfte yanacak çevir dedim diye ben yamak mıydım sen patron musun demeler...Beklentin olmasın o zaman gunaydın dediğim günler daha cok sevinirsin demeler
Ezik. Net ezik.

bu anlattığınız kişi ona o kadar çok benziyor ki on gün yazmadı ben de hiç umursamamış gibi yaptım sonra merve yazdı efendim dedim napıyorsun yazdı bende sadece hiç dedim sonra peki yazdı üç gündür hiç ses seda yok onu mu çekicem ben
Bas engeli👎🏼

Sevgiliniz/eşinizle akşam tartıştınız..O sizi hatalı gördü, sizin bir lafı özellikle söylediğinizi falan söyledi. Siz de açıklama yaptınız, öyle olmadığını, aslında iyi niyetle söylemiştiniz bunu ifade ettiniz...Ama adam inatla hala alttan almadı, inanmadı ..En son geceyi senle güzel bi şekilde bitirmek istedim ama olmuyormuş dedi bütün dil dökmenize rağmen...
Ertesi gün de hiç konuşmadı işine gitti aramadı sormadı...

Ne yapardınız

Gelişme 12.sayfada
Sana kendini suçlu hissettirmeye çalışan, seni ısrarla dinlemeyen bir adam... Ben olsam adamın hiç üzerine düşmem, kendi kafama göre takılırım. Ama bu iş sürekli böyleyse can sıkıcı. Ben naz,trip, kapris sevmiyorum. Güzelce konuşup halledelim kafasındayım.

Eski esim böyleydi en sonunda ben de inat ettim konusmadim hic. Bir evin icin de 4 ay küsebiliyordu benle. Düsün tek kelime etmeden. 4 aydan sonra dayanamadim böyle mi devam etcek diye verdigi cevap su "noldu burnun sürttü demi" yani küserek beni cezalandiriyormus. Yillarimi yedi. Bitti de kurtuldum. Küsen erkekle olmaz!
Bende de böyle bir tip nişanlı vardı. Ayrılmadan önce 15 gün küs kaldık. Aslında ben onun ne kadar küs kalabileceğini merak ettiğim için denemek istedim. Düşünsene nişanlıyız ve adam benimle 15 gün küsebiliyor. Gerçi o 15 günü de ben sonlandırdım. Dedim, ne kadar devam edecek bu? Baktım hala kendini naza çekiyor. Sanırsın babasının prensesi😁 Vallahi çekemem nazını da seni de dedim, ayrıldım. Oh ne güzel yaptım. Kendime yaptığım en büyük güzellikti.

Bende de böyle bir tip nişanlı vardı. Ayrılmadan önce 15 gün küs kaldık. Aslında ben onun ne kadar küs kalabileceğini merak ettiğim için denemek istedim. Düşünsene nişanlıyız ve adam benimle 15 gün küsebiliyor. Gerçi o 15 günü de ben sonlandırdım. Dedim, ne kadar devam edecek bu? Baktım hala kendini naza çekiyor. Sanırsın babasının prensesi😁 Vallahi çekemem nazını da seni de dedim, ayrıldım. Oh ne güzel yaptım. Kendime yaptığım en büyük güzellikti.
Böyle bir adamla nasıl nişanlandınız ben knu daha çok merak ettim

Babasının prensesi :))) çok iyi tanımlama olmuş bu ama

Back
X