Tartışma olursa bitiminde direkt küsen erkek

Sevgiliniz/eşinizle akşam tartıştınız..O sizi hatalı gördü, sizin bir lafı özellikle söylediğinizi falan söyledi. Siz de açıklama yaptınız, öyle olmadığını, aslında iyi niyetle söylemiştiniz bunu ifade ettiniz...Ama adam inatla hala alttan almadı, inanmadı ..En son geceyi senle güzel bi şekilde bitirmek istedim ama olmuyormuş dedi bütün dil dökmenize rağmen...
Ertesi gün de hiç konuşmadı işine gitti aramadı sormadı...

Ne yapardınız
Kocam küser genelde ben hatalıyımdr cünkü fevri sert cıkıslarm vardr...ama küserse hiç ilgilenmem çünkü onada söyledim küsen kişilerden nefret ediyorum diye en sona mecbur konusur hiç çekemem küsen erkek tribini yakısmıyo erkege yaw

Kocam küser genelde ben hatalıyımdr cünkü fevri sert cıkıslarm vardr...ama küserse hiç ilgilenmem çünkü onada söyledim küsen kişilerden nefret ediyorum diye en sona mecbur konusur hiç çekemem küsen erkek tribini yakısmıyo erkege yaw

Hele ki yaşı ileriyse sürekli bir avutma hali

Hayır yakısıklı desen alakası yok, para desen yok, yaş ileri, evlilik desen niyeti oldugunu sanmam yani hangi kadın parayı ona ne için dökecek...hadi ben olmadı baskası neden ek kart cıkartsın...belki evlilik vaadiyle çıkartır
Yani şu yazdıklarınıza bakıyorum bunaldım. Aleni bir şekilde ortada ve siz de görüyorsunuz bu da güzel bir aşama yol verin ve bu tarz insanlara karşı temkinli olun. Güncellemeye de baktım. Yahu adam çakal belli para koparacak diye de kadın erkek rolleri üzerine seminer veriyor 😂 ya bir uzasın gitsin ya. Evlenmeden kadın para verir sevdiğine zor durumda kalırsa, ben bu konuda farklı düşünüyorum. Ama bu adama verilmez.

Yani şu yazdıklarınıza bakıyorum bunaldım. Aleni bir şekilde ortada ve siz de görüyorsunuz bu da güzel bir aşama yol verin ve bu tarz insanlara karşı temkinli olun. Güncellemeye de baktım. Yahu adam çakal belli para koparacak diye de kadın erkek rolleri üzerine seminer veriyor 😂 ya bir uzasın gitsin ya. Evlenmeden kadın para verir sevdiğine zor durumda kalırsa, ben bu konuda farklı düşünüyorum. Ama bu adama verilmez.

Verir de 2 aydır tanıdıgına değil...belli bi yol alınmıştır uzun ilişkidir olur ama yine de pek hoş gelmiyor bana...hiç mi eşi dostu cevresi yoktu bugune kadar nasıl geçindi

Ben yapsam peşimden koşmazlar demişsiniz. Seçtiğiniz erkekler de belli... Buradan bağladım

Tanıyınca hala bitirmemiş.olsam seçmiş olurdum da şu an dvm etmiyor...seçtikleriniz belli nasıl bir yorum ki...Ben özellikle böylesini mi istiyorum sanki.. başta iyi oluyorlar sonra sonra cıkıyor allah allah

Kusen es cok zor. Zamanla enerjin gucun kalmiyor. 10 yillik evliyim. Ailelerimiz anlasir maddi durumumuz cok cok iyi. Guzel meskegimiz ve harika 2 cocugumuz var. Ama gelin gorunki tek sorun esimin bu kusme huyu. O kadar basit meselelerden kusuyorki cidden yildim artik.bagirmaz siddet iceren tavri vs yoktur kusken tum sorumluluklarini yapar ama konusmaz kapatir kendini.Onceleri alttan alir ayni gun barisirdik. Ama artik son yillarda ben de almiyorum alttan cunku yoruldum. Kaç kere bosanmak istedim ona da yanasmadi. Seviyorum dedi. Nasil sevgiyse. Sene de 1 iki ayimiz boyle geciyor. Ama cidden artik cok zor simdi olmasa bile en sonunda birakacagim bu adami. Lafi uzattım ama konu sahibi seni cok iyi anliyorum ve evliysen cocugun yoksa cidden kurtar kendini.sevgiliysen zaten hiç ugrasma

Kusen es cok zor. Zamanla enerjin gucun kalmiyor. 10 yillik evliyim. Ailelerimiz anlasir maddi durumumuz cok cok iyi. Guzel meskegimiz ve harika 2 cocugumuz var. Ama gelin gorunki tek sorun esimin bu kusme huyu. O kadar basit meselelerden kusuyorki cidden yildim artik.bagirmaz siddet iceren tavri vs yoktur kusken tum sorumluluklarini yapar ama konusmaz kapatir kendini.Onceleri alttan alir ayni gun barisirdik. Ama artik son yillarda ben de almiyorum alttan cunku yoruldum. Kaç kere bosanmak istedim ona da yanasmadi. Seviyorum dedi. Nasil sevgiyse. Sene de 1 iki ayimiz boyle geciyor. Ama cidden artik cok zor simdi olmasa bile en sonunda birakacagim bu adami. Lafi uzattım ama konu sahibi seni cok iyi anliyorum ve evliysen cocugun yoksa cidden kurtar kendini.sevgiliysen zaten hiç ugrasma

Adam zaten basit bi meseleyi tartıstı 3 gündür ses yok...keyfi bilir

Sevgiliniz/eşinizle akşam tartıştınız..O sizi hatalı gördü, sizin bir lafı özellikle söylediğinizi falan söyledi. Siz de açıklama yaptınız, öyle olmadığını, aslında iyi niyetle söylemiştiniz bunu ifade ettiniz...Ama adam inatla hala alttan almadı, inanmadı ..En son geceyi senle güzel bi şekilde bitirmek istedim ama olmuyormuş dedi bütün dil dökmenize rağmen...
Ertesi gün de hiç konuşmadı işine gitti aramadı sormadı...

Ne yapardınız
Tek bir tavsiyem var YANGINA KÖRÜKLE GİDİN aynısını yaşıyordum ve sonrasında bana küstüğü zaman ben adım attığımda ya da konuştuğumuzda çok sivri ve sinirli tavır sergiledim. Bu bir yaşandı iki yaşandı sonrasında o anlamayınca ben yine bu durum esnasında küserse ve durum uzarsa dönüş kavgasının daha kötü olduğunu ve sonraki zamana da yansıdığını, bunu artık yaşamak istemediğimi onun diline göre belirttim ve sonuç daha olumluya gidiyor. Bir deneyin.

Başta her sabah diyordu ..Ben her sabah ondan erken kalktığım için hatta arada 1-2 saat var eşşek gibi çalıştığımdan demiştim ki sen uyanınca yaz bana hem uyandığını anlamış olurum....O da şikayetçi değildi Sonra kesildi bakıyorum adam kalkmış duş almış işine gitmiş bize yazan yok...Noldu dedim bahaneler..Yazarsan mutlu olurum dedim..Önce kim kalkarsa o yazsınmış kimsenin tekelinde değilmiş.. o her gün yazan kibar adam hayvana dönüştü...Bi günaydını bile çok görmeye başladı neymiş ilişkiden beklentimi sıfıra indirirsem bişi olunca daha mutlu olurmuşum

Her gün seni seviyorum yazan, hatta bugün demedim di mi deyip yazan, 3 saat konusamasak seni özledim diyem adam hiç bişi soylemez olunca hayırdır değiştin dedim, adam bana bu laflar her gun soylenmez ki dedi...Sanki başka biriydi
bu anlattığınız kişi ona o kadar çok benziyor ki on gün yazmadı ben de hiç umursamamış gibi yaptım sonra merve yazdı efendim dedim napıyorsun yazdı bende sadece hiç dedim sonra peki yazdı üç gündür hiç ses seda yok onu mu çekicem ben

Verir de 2 aydır tanıdıgına değil...belli bi yol alınmıştır uzun ilişkidir olur ama yine de pek hoş gelmiyor bana...hiç mi eşi dostu cevresi yoktu bugune kadar nasıl geçindi
:KK48: benim eşim de küser. Hem de bana o an soylemedigim seyleri soyledigimi onu kirdigimi ve yanlisimi farkedene kdr benle konusmayacgni soyler. Ben dusunurum soyledin dedigi hicbr seyi ona soylemedim diye. Megerse teeee oncesindeki kinusmalarimi da soylermis😁 ben aklimda tutamam ama o unutmaz hic. Ama evli olunca istedigi kadar küssun ben de sallamam o tv izler ben evde kendi isime bakarim hatta gider alir kumandayi inadina baska bisi acarim küs oldugu icin ses etmez. Kalkar salona gecer ben de salonda yapcak bisi bulurum 😁 hicbisi bulamasam elektrkli supurgeyle eve girisirim kacacak yer arar😁 eninde sonunda onu iyice sıkıstırırm kendi gelir su evle ugrasmak yerine sana küstgmu görüp biraz bunu düsnsene gönlümü alsana diye 😁 ama sevglyken ya da ilk aylarmda cok uzulurdum ama anladm ki ben uzulup aciklama yaptikca bu kafada " demk ki suclu iste kendni savunuyor" diye dusunuyorms.bir gun boyle küstgnde dayanamadim cekip gittim annemlere (ayni sehirdeyiz) delirdi sabahlara kadar aradi annemin yanina gittgmi de dusunememis😁 ertesi gun de eve donnce hicbsi olmamis gbi davrandim niye soylemedn deynce de küssün ya ne diyeyim dedimnsasti kaldi ama cok mucadele ettm.Simdi saldim ilgilenmiyorm küsnce evi dar ediyorm sonucta bu evin hanimi benim ✌🏻o zeytindali uzatiyor cunku gereksiz tavir oldgnu benm boyle hicbisi yapmayacagimi anladi sanrm.. Küsme sklıgnda da azalma oldu✌🏻:ıslık: bazen tatlı geliyor sevdiğimden midir bilmem ama bazen de ümüğünü sıkasım gelio :KK67: 😁

Bugün yazdım...Herhalde ayrıldın bari haber verseydin dedim..Ya da başkası vardır belki dedim..Ama ayrıldım bari diyeydin dedim.

Boş atıp dolu tutmaya çalışıyormuşum ilk laf bu oldu..Ne eski ne yeni kimse yokmuş...
Düşünmüş 4 gün boyunca, kızgınlıkla alınacak karar değilmiş...Uyuşamamışız, hsonu söylecektim ama sen erken davrandın her zamanki gibi dedi...
Benden ödünç aldığı şeyi göndereceğini söyledi.
Beni tanıdıgına mutluymuş, umarım her sey istediğim gibi olurmuş...
Ben de bişi yazmadım, güzel veda edemicem bu laflara karsılık...

Bunu yazdıktan 1 dk sonra da instagramda şu yazıyı paylaşmış; Oğuz Atay'ın dediği gibi Anlamıyorlar nazlanıyorum sanıyorlar oysa hiçbirşey istemiyor içim

Ve bunları yapan adam 1 hafta önce ablamla tanışmak ister misin demişti...

Bugün yazdım...Herhalde ayrıldın bari haber verseydin dedim..Ya da başkası vardır belki dedim..Ama ayrıldım bari diyeydin dedim.

Boş atıp dolu tutmaya çalışıyormuşum ilk laf bu oldu..Ne eski ne yeni kimse yokmuş...
Düşünmüş 4 gün boyunca, kızgınlıkla alınacak karar değilmiş...Uyuşamamışız, hsonu söylecektim ama sen erken davrandın her zamanki gibi dedi...
Benden ödünç aldığı şeyi göndereceğini söyledi.
Beni tanıdıgına mutluymuş, umarım her sey istediğim gibi olurmuş...
Ben de bişi yazmadım, güzel veda edemicem bu laflara karsılık...

Bunu yazdıktan 1 dk sonra da instagramda şu yazıyı paylaşmış; Oğuz Atay'ın dediği gibi Anlamıyorlar nazlanıyorum sanıyorlar oysa hiçbirşey istemiyor içim

Ve bunları yapan adam 1 hafta önce ablamla tanışmak ister misin demişti...
😁 Benimki de ilk başlarda oyleydi. Engellerdi falan sonra dayanamaz geri kaldirirdi engeli😁 ama ben her zaman onun bu tavrini tôrpüleyebilicegimi biliyordum. Bir sekilde bu konuda ondan emin oldum aylarca bekledim izledim kafa yordum ondan sonra evlilik yoluna girdim cunku soz konusu bir omur. Evlendkten sonra da cok ugrastim ilk zamanlarm hep sinirden aglamakla gücenmekle gecti ama cok sukur yonttum 🥴 ha ömrüm azck kisaldi ama değdi 🥴🤪Sen de eger eminsen devam et. Emin degilsen birak gitsin kendi uyuzlugunda bogulsun yazik etme kendine. Cnku küsme huyu gercekten karsi tarafi cok yoruyor cok:kusmuk: insanin yasam enerjisini kendine olan guvenini azaltiyor . ve bir insanin degismesi cok zordur o konuda emin olmadigin muddetce asla devam etme. :KK43:

10 yıldır tüm bankaların kara listesindeymiş, benden kendisine yarı şaka yarı ciddi ek kart çıkarmamı istemesi de cabası, kendi ödemek kaydıyla tabi...10 yıldır en yakın dostundan bunu niye istemedi, kimseden istemezmiş ama ben onun en yakınıymışım...En yakını olduğum için günaydın bile çok görüldü ya
Adam dolandırıcı!! Son durumunuzu da okudum. Bir süre sonra geri vites yapıp, tekrar ilk donemdeki postuna bürünebilir. Aman ha suan itibarıyla kesip atın. Asla görüşmeyin tekrar.

Adam dolandırıcı!! Son durumunuzu da okudum. Bir süre sonra geri vites yapıp, tekrar ilk donemdeki postuna bürünebilir. Aman ha suan itibarıyla kesip atın. Asla görüşmeyin tekrar.

Dolandırıcı diyemem yasadıklarını bilemem tabi
Sanmam bidaha bastaki gibi olup geleceğini..2. ayrılışı artık bu kadar kısa sürede, hemen ayrılık kararı alıyor
Yok yaa ben aramam1

Dolandırıcı diyemem yasadıklarını bilemem tabi
Sanmam bidaha bastaki gibi olup geleceğini..2. ayrılışı artık bu kadar kısa sürede, hemen ayrılık kararı alıyor
Yok yaa ben aramam1
Anlattiklarinizdan yola çıkarak, adamın karakterini yorumlamaya calistim. Umarım aramaz, ancak ben yine de tekrar görüşmek isteyecek diye düşünüyorum.

Hmmm
Neden boyle dusundunuz peki
Dengesiz biri. Gunaydin mevzusu, ablasi ile tanistirma mevzusu, kredi karti, 3 saat konusmayinca sizi ozlerken; kisa bir sure sonra kusmesi, siz anlatmissiniz iste, suanki psikolojiniz ile farkedemiyor olabilirsiniz. Karsisindakini sömürmeye son derece açık ve tehlikeli bir karakter gibi düşündüm..

Back
X