tartisma tartisma tartisma

xxxCanKizxxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
998
87
118
merhaba kizlar...canim cok SIkkIn, beni seviyor zannetigim insan meger benimle maddiyat icin evlenmis...
Etden püfden kavga cikariyor...eve bekar adam getiriyor...yine bu cumartesi bu yüzden kavga ettik. Istemiyorum öyle misafirleri diyince bana DEFOL dedi. Beni kovamassin bu eve kira ödüyorum dedim. ikincisi de ben bu bebek icin burdayim senin icin degil dedim...Ödemesem bile yinede kovmaya hakki yok! Anan söyle böyle diyince iycene tepem atti ne alaka bu durum anamla! illa ki ona laf mi söyleyecek ya?! Bibucuk sene oldu evleneli, misafir misafir diye eve elin bekar adamlarini getiriyor. Getirdiginin bi tanesi de öbür iki bekarla laf etmis benimle ilgili, bu da kalkip ta sen esimin evimin ne lafini ediyorsun diyecegine bir halt da yapmamis. Bir erkek olarak nasil yaparsin bunu insan hic mi kiskanmaz ben erkek olsam eve bile getirmem dedim.
Bekar adam getirmesi en kötüsü...birde akrabalari geliyor laf dedikodu biktim...bu da el lafina bakip evde bana satasiyor...yok suna daha samimi davranmaliymissim yok buna nasilsiniz demeliymissim o dedikten sonra sunun önünde serviste bükülmüs pecete varmis böyle sacmasapan seyler...ayrica birine tuvalette sigara icmek istediginde hayir katiyyen olmaz demisdim...
peki el lafina bakan adama deseler ki esin sunlan bunlan bu adam buna da inanacak ya!? ayrica istemedigim insanlari eve almak zorunda da degilim. geri agladi ziril ziril yok ilk defa asik olmus bi kizi bu kadar sevmis mis de..ama seven insan bunu yaparmi be..istemedigim birilerini evimde tutmak zorundamiyim?! cagriyor bissürü aile ile geliyorlar..koca koca kadinlar, master yapmislar ev hanimliginda...ilk misafirlikte zaten yeni evlendimden tecrübem de yoktu. ne yardimci olalim mi diyen ne bise soran anca oturup kendilerine tek basima hizmet ettirdiler, tasiyamadigimdan tabak takimim kirildi. ayrica kisacik bi süre icinde heryer kapaliykene misafir hazirligi bile göremedim. esime neden cagriosun eve diyorsun baska zamana ayarlasaydin dedim. bikeresinde de yine böyle oldu o zamanda 8 aylik hamileydim üstelik calisiyordum ve evde de proje hazirlamam gerekiyordu...bana danismadan hemen evet diyor. Annesigil misafirlerini kendileri agirlasin birde bissürü kusur bulunup laf ediliyor. laf etmeseler iyi güzel misfir derdim ama evimizin de huzuru kaciyor ve esim el lafina bakiyor.

Allah yardımcınız olsun oturup sakince konuşmayı deneseniz belki bişeyleri yoluna koyabilirsiniz madem sizi seviyomuş oturun anlatın rahatsız olduğunuzu

Vııyy..nebicim iliski bu. Yok cocuk icin ordaymisiniz yok adam eve bekarlari getiriyomus..

Benim eski este eve benden habersiz bekarlari getirirdi.. bir keresindede kendisi degil, ama bekar arkadasi beni ise birakmisti.. ay neler yasamisim Allah yardimciniz olsun

Allah yardımcın olsun gerçekten. Bu adam cokkk zor değişir hatta değişmez bile diyebilirim ama hiç bisey için kesin konuşmamak gerek diye çok zor diyorum

Bir kere mahremiyet duygusu gelişmemiş adamın, illa muhafazakarlik dgil bu, bekar adamin ne isi var surekli bide saçma sapan dedikodunu yapmışlar oda mal gibi savunmamis

Çok geniş bi adam ... Bu şekilde omur nasıl geçer , bu didismekten fazlası bana gore , bazı şeyler oturmamış bu adamda.

Yok misafire şöyle yap böyle yap çok adap biliyorsa kendi uygulasin

Öncelikle çocuk için acele etmişsin,
Bu adamda düşünce yok nasıl baba olacak onu bilmiyorum.
Sana da yazık kendini sakın ezdirme lafını söyle direk susma herkes yerini haddini bilsin.
Sen ağzının payını ver bak bir daha çağırıyo mu lafta ediyo mu?

Eşiniz sizinle maddiyat için mi evlenmiş? Bunu o mu dedi ahhh aman aşıkmış peh be! Herkeşlerde aşık zaten bu devirde aşık olan kıyamaz kıydırmaz pamuklara sarar kurban olur bee Evliliğe devam etmek istiyorsan biraz rest çek istemediklerini söyle böyle böyle de sen hiçbir şeye katlanmak zorunda değilsin! Zaten yapmazsa sevmiyor demektir

Çok zor bir durum. ALLAH yardımcınız olsun, her seferinde ısrarla konuşun. Tatlı tatlı konuşmayı deneyin, az cilve. Bazı erkek öyle anlar. Kolay gelsin canım zoor çok zooor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…