Tartışma..

Adam zıkkımın kökünü ye dememiş ki, zıkkımın kökünü yiyeceğiz demiş, öteki de amma alınganmış heaa :51:
Hee siz onu yiyin o zaman ben döner yiycem derdim ben olsam, bu erkekler de ne meraklı bilader horozlanmaya.

senin erkek arkadaşında hata ilk defa tanıştığı birine şaka maksadında dese hoş değil ee tabi erkek olarak kabarmışlar çok abartmışlar saçma

evet bizde orda hata yaptık özelliklede ben kendi adıma alıp gitmekte hata yaptığımı düşünüyorum ama öyle atmosferde bi an ne yapacağımı şaşırdım en iyisinin aynı ortamda olmamaları gerektiği düşüncesi oluştu kafamda belki en kolayını seçtim ama o anda ne yapacağımı bilemedim.

aslında bacanak durumundan birbirlerine sarılmaları lazımdı:1:..çok gereksiz bir tartışma olmuş..belki kuzeninin sevgilisi de kötü günündeymiş bu lafın üstüne iyice gerilmiş..gereksiz bir cümle ve gereksiz bir alınganlık var ortada..

adam esprile zıkkımın kökünü yiyeceğiz demiş ne varki bunda byütcek hemen artislencekk.hanı oda esprili şeklde yaklaşabilirdi bence..abartmış kuzenin sevgilisi canımm..neolcak yanii.

valla bu öle bi mevzu haline geldiki öğrenmeyen kalmadı ama çoğunluk benim sevgilimin haksız olduğundan yanaydı çünkü orda bir muhabbet dönüyordu ve sevgilim ona zıkkımın kökünü ye demedi arkadaşlar bakın üstüne basa basa tekrara yazıyorum kuzenimin sevgilisi çıkarken ne yemeye karar verdiniz diye sordu oda zıkkımın kökünü yemeye karar verdik dedi.

Bence senin sevgilin suçlu değil sonuçta bi espriyle cevap vermiş ama oda anlamamış doğal olarak tepki vermeden önce bi anlsaymış sorun olmazdı :)

valla bu öle bi mevzu haline geldiki öğrenmeyen kalmadı ama çoğunluk benim sevgilimin haksız olduğundan yanaydı çünkü orda bir muhabbet dönüyordu ve sevgilim ona zıkkımın kökünü ye demedi arkadaşlar bakın üstüne basa basa tekrara yazıyorum kuzenimin sevgilisi çıkarken ne yemeye karar verdiniz diye sordu oda zıkkımın kökünü yemeye karar verdik dedi.

bu olay ramazan içinde mi geçiyor..

Back
X