Tartışmaların yoğun olduğu dönemde hamile olduğumu öğrendim

Kendi hakkını savunani, üyelerin fikirlerine eyvallah demeyeni üslubun kötü olmasa da banlıyorlar.Heee heee diyeceksin ki ban yemiyesin. Fikrin beğenilmedi ondan dolayı böyle. Herkes dünyevi yorum yapıyor. O çocuğun senin için ne mucizeler getireceğini bilemezsin. Olaya zahir perdeden bakanlar babasız büyütmenin zorluğundan dem vurabilir. Doğrudur da. Babalı olup da yetim gibi büyüyen bir sürü çocuk da var. Bu hayatta hiç bir şeyi garanti altına alamazsınız. Herkes musmustlu bir yuva ister ama imtihan olunca başa gelenle mücadele etmeyi bilmek lazım. Sen anlaşılan bu çocuğu isteyerek yapmışsin hesabını da ona göre yapiyorsun yapacaksındir. Allah yardımcın olsun.

Çocuğu isteyerek yapmadım. Biliyorum başlıktan ve yazdıklarımdan öyle anlaşılıyor. Hatta çocuk yapmamak için kendimce başka başka haklı sebeplerim vardı. Sağlık durumu vs. Ama oldu ve ben ne zaman olduğunu bile kestirebiliyorum az çok. Eşimin ailesi her zaman sıkıntılı insanlardı bana karşı, önemli olan eşimdi ve eşimle aramda büyük meseleler olmadığı için ben istemesem bile eşimin ne kadar istediğini biliyordum. Ve olana hele ki Allah'ın yazdığı kadere ben istemesem de neden engel olayım haram olan bir şey de değil diyordum. Ama birden bayramda eşimin ailesi ile olan sorunlar yeniden gündeme geldi. O da sorun değildi. Eşime hamile olduğumu söyleyince o çok istekli adam bir anda nemruta döndü. Kabullenemedi. İster istemez o zaman neden oldu bittiye getirildi diye düşünürken çıkıp eve geldim. Bu sefer de o bahsettiğim sosyal medya olayına denk geldim. Uyardım ama tepkisi de daha farklı oldu. Ben onsuz çocuk büyütebilirim bundan eminim. Ama benim çocuğum da ben de o insanlarla muhatap olmak zorunda kalacağız. Beni korkutan da bu zaten

Böyle itekleye itekleye ilişki mi olur be.kürtaja karşı olan vardır yoktur o kısmı bir kenara bırakıp sadece kendi düşüncemi yazacağım.kürtaj olup, boşanıp kendime tertemiz bir sayfa açardım.sanki bu tip abuk sabuk heriflerin genlerinden olan çocuk çok mu hayırlı bir şey olacak? Millet eskiden 10, 15 defa hamile kalıp, kalan sağlar bizimdir deyip devam ediyormuş.kimsenin de umrunda değilmiş.bir tek bizim nesilde var aşırı vicdan nedense.ne yapalım yani sistem saçma zaten.şu bebeleri az ve öz verseydi de bir kıymeti olsaydı yani.hep garibime gitmiştir.kaç çocuğum olacağına ben karar veririm bu beden bana verilmiş.yapacak hiçbir şey yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…