Tartışmaların yoğun olduğu dönemde hamile olduğumu öğrendim

Mantıklıyım demek için; kıyas yapacak veri gerekir.
Veri içinse; tecrübe içeren forumlarda ki benzer konuları günlük okumak gerekir.

Eğer bunu yapmıyorsak salalıkta yapabiliriz, kendimizi bilmişlikte, burnumuzun dikine gitmişlikte.

Konu sahibi siz önce kendinize dürüst olun burada ki hanımlar ben istemiyordum, nasıl oldu bilmiyorum hamileyim tarzı yazılanlardan kaynaklı size tepki gösteriyor. İnsanız, duygularımız değişken aranız kötü olduğunda istememiş olabilirsiniz ama iyiyken korunma durumuna hiç dikkat etmemişsiniz yani gayet bile isteye hamile kalmışsınız, açık bir şekilde evet ben istedim ve hamileyim demek çok zor olmamalı. Diğer bir meseleye gelecek olursak mesleğiniz var mı, aileniz destek çıkar mı, maddi kaygılarınız var mı? İnşallah aileniz size destek oluyordur ve bu süreci kolaylıkla atlatırsınız. Şunu da eklemek isterim siz ne yaparsanız yapın ne derseniz deyin bebekten kaynaklı karşı tarafla iletişim kurmak zorunda kalacaksınız, bırakılacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…