Tartışmaların yoğun olduğu dönemde hamile olduğumu öğrendim

Ailesine karsi sizi savunması ne demek ? Baktiniz rahatsızsiniz gorusmezsiniz. Tek sorun buysa asilir bazi insanlar bu konuda aileleri tarafinda bastiriliyolar duzelmeleri zaman aliyo ablamin oyle olmustu. Simdi gorüsmuyolar sorun yok

Artık buraya yazanlara inanmayck noktaya geldik bilerek isteyrk yapılan böyle bir evlilge gelen bebek.
Hanımefendi de ilgi çekmek istiyor demek ki konu açıp şaşırdım vallahi.

Çoğunluğun merak ettiği sorular;
1-Tartışmalı giden evlilikte neden çocuk?
2-Kürtaj ataerkil sistemr karşı yüzyıllarca savaşarak aldığımız bir haktır biliyor musunuz?

Evet saygı bitti mesele sadece ailesi de değil maalesef, arkadaşı ile mesajlarını yakaladım bir kıza takılmak istediğinden falan bahsetmiş. Bunu da yeni öğrendim

Artık buraya yazanlara inanmayck noktaya geldik bilerek isteyrk yapılan böyle bir evlilge gelen bebek.
Hanımefendi de ilgi çekmek istiyor demek ki konu açıp şaşırdım vallahi.
İlgi çekmek için yaptıysam hadi boş boş yazmayın da kalabalık olmasın ablacım. Daha az dikkat çekerim böylece.

Olabilir. O zaman aramız iyiymiş demek ki, ya da başka şeyler vardı her neyse. Her şeyi yazmak istemedim. O zamanlar sorunlar aşılabilir gibiydi, şimdi aşılamaz geliyor ne yapabilirim. Bebeği de bu kadar istemedim. Kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz.

Aksine sizin yorumunuz bana çok iyi geldi asla çocuk aramızı düzeltir mi diye düşünmedim. Ama olan çocuğu da aldırmak gibi bir düşüncem yok. Kendi başımın çaresine kendim bakmam lazım. Ben aslında eşim konusunda değil hayatın bana getirdikleri konusunda biraz da o açıdan yardım almak istedim. Eşimin ve ailesinin ne olduğu belli, yapabileceğim bir şey yok

Psikolojik olarak güvensizliğimden kastım bu değil. İyi bir anne olacağımı düşünüyorum. Sadece çocuğun babası olmayacak bunu nasıl çocuğuma eksik hissetirmeden büyütebilirim diye düşünüyorum

Çoğunluğun merak ettiği sorular;
1-Tartışmalı giden evlilikte neden çocuk?
2-Kürtaj ataerkil sistemr karşı yüzyıllarca savaşarak aldığımız bir haktır biliyor musunuz?
Bunu ben de biliyorum ben korunduğumu zannediyordum. Salak değilim tartıştığım bir adamdan çocuk yapayım da onun da hayatını mahvedeyim diye bir düşüncem de yok. Aksine çocuğumu büyütürken mutlu aile tablosu çizmek isterdim.

Nisanda konu açmışsıniz hamile miyim diye buda sizin ısrarla hamile kalmak istediğinizi gösterir. Yani korundum zannediyordum hikayelerine kimse inanmıyor. Zaten her hamilelik konusunda merakla cevaplamışsınız.

Görümcelere neden ağızlarının payını siz vermiyorsunuz ? Siz de bireysiniz sonuçta.
Susarak saygılı olunmuyor bunu bizzat tecrübe ettim büyük mü var küçük mü var yapıştırın lafı sizden neyi fazla onların ?

Nisanda konu açmışsıniz hamile miyim diye buda sizin ısrarla hamile kalmak istediğinizi gösterir. Yani korundum zannediyordum hikayelerine kimse inanmıyor. Zaten her hamilelik konusunda merakla cevaplamışsınız.
Peki. Size kendimi ispat etmek zorunda değilim inanmıyorsanız çekilebilirsiniz. Şu anda hamileyim ve bebeğim hakkında, hiç bir şey olmamış gibi konuşmak da en doğal hakkım. İyi günler dilerim

Veriyorum da anlamıyorlar. Mesele sadece görümcem de değil, benim hakkımda laf çıkartan insanlar var. Babası, annesi, abisi, ablası, kardeşleri, hatta gelinleri bile. Ve artık onlarla yarışamıyorum. Onlarla yarışamadığım gibi eşime de laf anlatamıyorum. İpin ucu bu kurban bayramında koptu zaten olan o zaman oldu. O vakte kadar o kadar önemli bir mesele değil gibiydi. Ama kurban bayramında yaşadığımız tartışma her şeyi bu hâle soktu işte.

Ailesine karsi sizi savunması ne demek ? Baktiniz rahatsızsiniz gorusmezsiniz. Tek sorun buysa asilir bazi insanlar bu konuda aileleri tarafinda bastiriliyolar duzelmeleri zaman aliyo ablamin oyle olmustu. Simdi gorüsmuyolar sorun yok
Görüşmemekle iş bitmiyor ki zaten görüşmüyorduk. Ama görüştüğüm dönemlerde yaşadığım tartışmalar eşimin yanında bile olsa hep sessizce izledi.

Peki. Size kendimi ispat etmek zorunda değilim inanmıyorsanız çekilebilirsiniz. Şu anda hamileyim ve bebeğim hakkında, hiç bir şey olmamış gibi konuşmak da en doğal hakkım. İyi günler dilerim

Sizden Ispat isteyen almadı zaten. Ama burada sizin gibi aklımızla dalga geçmeye çalışanlarada bir çift lafımızı soylemesekte olmaz.

Öyle bişey yok illa ki hissedecek. .

Lütfen artık daha fazla yok korunmadın yok sen istemişsin şöyle böyle yazıp durmayın. İlkinde kaza oldu, biraz farklı bir kaza ve ne olduğunu anlatmak istemiyorum bile ikincisi de isteğim dışında beklenmedik ama beni sevindiren, bir haberdi ve hamile olduğumu öğrendim. Hiç bir zaman "ne kadar sorun olsa da aşılır, sıkıntı yaşadığım herkesin evi ayrı yolu ayrı derken. Çocuk dünyaya gelince eşim düzelir" diye düşünmedim hatta bu zamana kadar da çocuk istemiyordum. (Başka nedenlerden dolayı) Ama oldu ve ben bunu öğrendim. Ne yapabilirim. Bazı şeyler öğrendikten sonra koptu. Eşim istemediğim davranışlar yaptığında ben de artık hamileyim çok duygusalım, belki beklenmedik tepkiler verdim ve belki şu an bu yüzden bu noktada. Ama sonrasında daha kötü şeyler öğrendim. Bu yüzden bu konuyu açtım keşke altında mânâ aramadan daha insani daha mantıklı yorumlar yazsanız. Zira yazdığınız saçma sapan şeyler benim için bir teselli değil aksine çok gülünçsünüz. Hayatını ve ne yaşadığını bilmediğiniz insanlara karşı bu şekilde konuşmanız doğru değil. Yaşadığım her şeyi buraya döküp konuşacak değilim. Ve siz benden daha bilgili değilsiniz.

Görüşmemekle iş bitmiyor ki zaten görüşmüyorduk. Ama görüştüğüm dönemlerde yaşadığım tartışmalar eşimin yanında bile olsa hep sessizce izledi.
Esiniz hamile oldugunuzu biliyor mu peki tepkisi ne oldu? Hamilelik acayip bi sey hormonlardan mi bilmiyorum bazen olmayan seyleri bile kafaya takabiliyoruz. Belki siz olmadiginiz da uyariyodur ailesini ?

ben çok ciddi bir soeun görmedim. olayları siz mesele yapıyorsunuz gibi geldi. evlilikte ne siz ne de esiniz mutlu olamaz ki bu durumda. çok fazla “ben” diyorsunuz. hatta o kadar ki okuduğum konuda başka bir sey duyamadım.

madem böyle bir karar verdiniz kürtaj olun. cünkü doğacak cocuk sizi esinize ve ailesine boşansanız dahi sonsuza kadar bağlar.

ayrıca ne yasadığımı bilmeden yorum yapmayın demişsiniz de o zaman neden konu açtınız? ne yasadığınızı bilen cevrenize anlatıp onlara danısın. doğal olarak burda yazdığınız kadar biliyoruz konuyu ge yorum yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…