Lütfen artık daha fazla yok korunmadın yok sen istemişsin şöyle böyle yazıp durmayın. İlkinde kaza oldu, biraz farklı bir kaza ve ne olduğunu anlatmak istemiyorum bile ikincisi de isteğim dışında beklenmedik ama beni sevindiren, bir haberdi ve hamile olduğumu öğrendim. Hiç bir zaman "ne kadar sorun olsa da aşılır, sıkıntı yaşadığım herkesin evi ayrı yolu ayrı derken. Çocuk dünyaya gelince eşim düzelir" diye düşünmedim hatta bu zamana kadar da çocuk istemiyordum. (Başka nedenlerden dolayı) Ama oldu ve ben bunu öğrendim. Ne yapabilirim. Bazı şeyler öğrendikten sonra koptu. Eşim istemediğim davranışlar yaptığında ben de artık hamileyim çok duygusalım, belki beklenmedik tepkiler verdim ve belki şu an bu yüzden bu noktada. Ama sonrasında daha kötü şeyler öğrendim. Bu yüzden bu konuyu açtım keşke altında mânâ aramadan daha insani daha mantıklı yorumlar yazsanız. Zira yazdığınız saçma sapan şeyler benim için bir teselli değil aksine çok gülünçsünüz. Hayatını ve ne yaşadığını bilmediğiniz insanlara karşı bu şekilde konuşmanız doğru değil. Yaşadığım her şeyi buraya döküp konuşacak değilim. Ve siz benden daha bilgili değilsiniz.