- 22 Kasım 2015
- 802
- 862
- 103
- 31
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Bende çirkefe bağlarımOrnegin erkek arkadasim hoslanmayacagim bir sey yaptigi zaman konuşmak yerine iletisimi tamamen kesip suratina bakmiyorum hic
Ya keske bagirip cagirsam o da yok. Tavir yapip hic konusmuyorum. Mesajlara cevap vermiyorumBende çirkefe bağlarım
Laf söyler bağırırım
Oturup medenice konuşabileni tebrik ediyorum
Ben hiç başaramadım
Karakter meselesi sanırım
Ama bazı erkekler de medenice konuşunca çok kızmadın sanıyor
Çığırcan ki olayın ciddiyetini anlasın diye düşünmekteyim
Kendi kafamda kavga ediyorum, ama kendisine hicbir sey demiyorum. Gel konusalim neyin var diyene kadar devam. Ama gel konusalim demesi cok uzun surmuyor AllahtanSusunca içinde kalmıyor mu hesap sormak istemiyor musun? Veya yaptığı şeyin nedenini merak bile etmiyor musun?
Derdini hemen anlat. Bir süre sonra patlar,daha ağır laflar söylersin...Kendi kafamda kavga ediyorum, ama kendisine hicbir sey demiyorum. Gel konusalim neyin var diyene kadar devam. Ama gel konusalim demesi cok uzun surmuyor Allahtan
Bunu anlamam yıllarımı aldıAma bazı erkekler de medenice konuşunca çok kızmadın sanıyor
Evet o araasin o sorsun o gelsin... Cok sıkıcı olduğunun farkındayım ama gurur yapıyorumEn azindan sorununuzu biliyorsunuz yani birseye bozuldugunuz zaman direk akliniza gelmiyorsa geldikten sonra konuyu acip derdinizi cozun boyle boyle baslayip kendinizi degistirebilirsiniz yok o arasin o sorsun sonra konusalim derseniz bi sure sonra adama.bikkinlik gelir oda umursamamaya baslar ve kaybedebilirsiniz
Artık uygulayabiliyorsan ne mutluBunu anlamam yıllarımı aldı
Yüzde yetmiş diyelimArtık uygulayabiliyorsan ne mutlu
Yüzde 30 yorulma payıYüzde yetmiş diyelim
Eşim ve aileside böyleydi. En sonunda yüzüme demediğinizi sürece bilemem ve ciddiye alamıyorum dedim şimdi diyolar. Şunu unutma rahatsız olduğun vs şeylerden bahsetmezsen anlasilmamaya mahkumsun. Üzülmek istemiyorsan konuşBenim sorunum tartismayi bilmemek. Canim bir seye sikildigi zaman, bir olaya bozuldugu zaman bunu kuserek halletmeye calisiyorum cocuk gibi. Bu huyumun cok kotu oldugunu biliyorum, ama nasil tartisacagimi bilmiyorum.
Ornegin erkek arkadasim hoslanmayacagim bir sey yaptigi zaman konuşmak yerine iletisimi tamamen kesip suratina bakmiyorum hic(ayni yerde calistigimiz icin insanlar da bunlara noluyo diyo...) Her defasinda erkek arkadasim arayip noldu sorunu halledelim diyene kadar da surduruyorum durumu. Kaprisli davraniyorum ama inanin ben bile sikildim kendimden. Nasil duzeltebilirim bu durumu?
Bende öyleyimBende çirkefe bağlarım
Laf söyler bağırırım
Oturup medenice konuşabileni tebrik ediyorum
Ben hiç başaramadım
Karakter meselesi sanırım
Ama bazı erkekler de medenice konuşunca çok kızmadın sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?