- 29 Eylül 2020
- 172
- 291
- 33
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Ya cok tesekkur ederim, hemen inceliyorumTongue fu sözlü dövüş sanatı - Sam Horn
Bu kitabı okursanız iletişim problemini çok rahat çözebilirsiniz. Uzun yıllar yöneticilik yaptım yeni yöneticiler yetiştirirken ilk şart olarak bu kitabı okumalarını tavsiye ettim okuyan herkeste iletişimde büyük farklar gözlemledim. Önceden konuşamayan münakaşaya girmekten çekinip kendin içine atan insanların karşısındakini suçlamadan istedikleri konularda kendi duygularını daha iyi ifade ettiklerini gözlemledim. Belki sorununuzu çözebilir. Çok akıcı bir kitap, kişisel gelişim kitapları gibi sıkmıyor.
Sakin sakin laf sokarim ama erkek arkadasima bu sekilde degilimBende sakin sakin laf sokmayi beceremiyorum sinir oluyorum
ben cok istiyorum bunu yaaSakin sakin laf sokarim ama erkek arkadasima bu sekilde degilim
Tongue fu sözlü dövüş sanatı - Sam Horn
İşte istememen gerekli. Çünkü insanlar hata yapabilir seni üzdüğünü farkında değildir belki sen kendine böyle kötülük yapıyorsun. Söylemeye çalış o zaman duzeldigini farkedeceksin.Ama surat asip tavir aliyorum illa sorsun noldu ne var desin istiyorum
Calisacagim gercekten cunku rahatsiz edici farkindayimİşte istememen gerekli. Çünkü insanlar hata yapabilir seni üzdüğünü farkında değildir belki sen kendine böyle kötülük yapıyorsun. Söylemeye çalış o zaman duzeldigini farkedeceksin.
ikili ilişkilerde en sıkıntılı durum bu. Böyle evli bir çift arkadaşım var araları çok kötü boşanma aşamasına geldilerBenim sorunum tartismayi bilmemek. Canim bir seye sikildigi zaman, bir olaya bozuldugu zaman bunu kuserek halletmeye calisiyorum cocuk gibi. Bu huyumun cok kotu oldugunu biliyorum, ama nasil tartisacagimi bilmiyorum.
Ornegin erkek arkadasim hoslanmayacagim bir sey yaptigi zaman konuşmak yerine iletisimi tamamen kesip suratina bakmiyorum hic(ayni yerde calistigimiz icin insanlar da bunlara noluyo diyo...) Her defasinda erkek arkadasim arayip noldu sorunu halledelim diyene kadar da surduruyorum durumu. Kaprisli davraniyorum ama inanin ben bile sikildim kendimden. Nasil duzeltebilirim bu durumu?
Yani doğrudur cunku anlasamiyorsun ki fırsat vermiyoruz bi neviikili ilişkilerde en sıkıntılı durum bu. Böyle evli bir çift arkadaşım var araları çok kötü boşanma aşamasına geldiler
Cirkeflik hic huyum degildir. Samimi olmadigim kisilerle rahat tartisabilirim, gulerek alttan alta laf sokarim. Ama sevdigim samimi oldugum kişilerle kusuyorum.Küsmek katı ve özgüvensiz geliyor bana.. Küsmek ne yaaa! İletişim varken! Ben de iletişerek çözerim.. Medenice ayrılırım olmazsa..Ama tartışırsamdaa ooo gözüm dönüyor,ağzımdan bal damlıyor insanlar beni tanıyamıyor çirkeflik durumları pik yapıyor:/ Çok pis laf söylüyormuşum ama ben bir türlü buna inanmamışımdır yetersiz geliyor bana tartışırken her sözüm:)) tartışmak bile bir sanat yani:)
Neye kızdığını açıkça anlatmalısın ki karşındaki çözüm bulsun. Sen içinde tuttukça basit problemler bile çok büyük problemlere dönerYani doğrudur cunku anlasamiyorsun ki fırsat vermiyoruz bi nevi
bu resmen benim.Yok oyle de degil benimki. Sorun oldugu zaman sorun yokmus gibi icime atmıyorum, direkt tavır alip, hic konusmuyorum. Tamamen kendimi kapatiyorum
Kendi kafamda kavga ediyorum, ama kendisine hicbir sey demiyorum. Gel konusalim neyin var diyene kadar devam. Ama gel konusalim demesi cok uzun surmuyor Allahtan
Biz erkek arkadasimla yeniyiz o kadar sabredebilir mi acaba bana2.5 yıl sevgililik, 1.5 yıl da evlilik desek ben hala böyleyim. Eşim de n'oldu yine neye küstün diye peşimde... Ben kendimi değiştiremedim eğer başarırsan bana da haber ver lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?