• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartıştık

Adam normalde mesaj atip haber vermiyor ama sizin araniz bozukken her seyi haber veriyor olarak anladim ben dogru mudur?
Boyle yapiyorsa eger cevap atmayin ya da klasik cevap tamam deyip gecin. Nasil trip atilir dersimi verelim sana:olamaz::KK45:
Hayır normalde de yazıyor ama küs olduğumda mesaj atınca barışıyorum ben tekrarlanmaması için barışmak istemiyorum ama uzatıyosun diyo ben mesaj atıyorum hala trip atıyosun diyo

Açık yazdım aslında tartışınca bana sürekli mesaj atıyo ben bi bakıyorum barışmışım böyle olmasını istemiyorum ben biraz uzasın istiyorum ki tekrarlanmasın korksun biraz
herkes ben gibi anlamamıs:)

uzasın istiyorsan kendinden zamanla soğutursun
uzaması tekrarlamayacağı anlamına gelmez
sana uymayan bir durum var ise ayrıl,
yok ise uzatma
senden neden korksun ki?

herkes ben gibi anlamamıs:)

uzasın istiyorsan kendinden zamanla soğutursun
uzaması tekrarlamayacağı anlamına gelmez
sana uymayan bir durum var ise ayrıl,
yok ise uzatma
senden neden korksun ki?
Yani ne bileyim uzarsa bir daha yapmaz diye düşündüm hemen barıştığım için önemsemiyor belki

Hayır normalde de yazıyor ama küs olduğumda mesaj atınca barışıyorum ben tekrarlanmaması için barışmak istemiyorum ama uzatıyosun diyo ben mesaj atıyorum hala trip atıyosun diyo
Surekli boyle yaparsaniz karsi tarafi sogutursun eger gercekten sorun varsa konus hallet sizi etkileyecek bir seyse eger ona gore yolunuza bakin. Ufak triple tavirla duzemez ki.

küçük yada büyük sorunları triple çözen görülmemiştir.
konuşarak anlar insan birbirini susarak degil.
siz burnu sürtsün bir daha yapmasın dediginiz şeyleri anlatın anlayana kadar ama emin olun o burun yere düşesede almayan tipler vardır.

sizi çok iyi anladım da.. ne yapmalı bende bilemedim :işsiz:bu soruna çare bulursan buraya da yaz olur mu? :KK48:

Nişanlımla tartıştık normalde biyere gideceği zaman bana şuraya gidiyorum diye yazar ben de ya tamam derim ya görüldü bırakırım ama bu sefer öyle olmasını istemiyorum tekrarlanmasın diye uzatmak istiyorum ne yapabilirim.. cevap atmadığımda sinirleniyo atsam beni kandırıyo barışıyoruz :süslü: bu arada hemen siniri geçer ve bana normal mesaj atar bunu istemiyorum ben hemen küsüp barışmak istemiyorum biraz uzasın ki tekrarlanmasın
guven duymadığım adamla evlenmezdim gittiği yeri söylemedi diye bir kırgınlık olusuyorsa sorun buyuktur

guven duymadığım adamla evlenmezdim gittiği yeri söylemedi diye bir kırgınlık olusuyorsa sorun buyuktur
Hayır ben kaç kez yazdım güven problemi Yok aramızda sorun kısaca küçük şeyleri bile yapması için yüz kez söylemem

Ne istiyorsun konu sahibi biliyor musun o nişanlın kulun kölen olsun istiyorsun ama çok beklersin senden ayrı bi birey olarak yaşamasın istiyorsun ama çok beklersin yine adam haber verse suç vermese suç gerçekten çok rahatsız edici tavrın ne yapsın adam sana

Back
X