Eğer ki onu kızıdıracak birşey yapmışsam üffffffffff yandık bağırır çağırır bende yanağına bi öpücük kondurunca susar:kedi:.
Ama eğer ben haklıysam hiç bir şekilde beni susturamaz kaydirigubbakcemile3
Yani bağırmalarından korkmam ama o benim bağırmalarımdan korkarr:roflol::roflol:
sesimizi yükseltmeden tartışırız
hatta beni sürekli o sesinin tonunu ayarla bana yüksek sesle konuşma diye uyarır :umursamaz:
çoğu zamanda ulan benden kork biraz die sesini yükseltir :umursamaz:
geneldee tartısma esnasındaa o sesını yukseltmez gayet sakın ve relaxtır.. benım sesım duyulur daha cok :lepi: onun o sakınlıgıne hıc bısey olmamıs gıbı hal ve davranıslarına sınır oluyorumm yaa..lmaz:
telde kavga edıyorsak bana bagırmamak için tlfnu yuzume kapatırr yanyanaysakta cabuk parlar ama saman alevi gibi söner gider.. oyle oldugu zaman ben hiç konusmuyorum ,kendımı baska bişeyle mesgul edıyorum.. ascık tripten sonra gelır yanıma sokulur zaten :asigim:
masallah biseee bu seyırde hiç kavgamıss olmadı ilk defa 1.5ay sonra yanmda olcak kısmetse :Saruboceq:
himm sorunun cevabı tatlım korkmuyorum ama kavgamız uzamasın dieye karsılık vermıyorum acıkcası tabı ben haksızsam.. haklıysam karsılık verıyorum bi çözüme varana kadar bu boyle devam edıyor..
o pek bağırmaz.tartıştığımız zaman genelde ben bağırmaya başlıyorum.
korkmuyo tabi ama çok kızıyo.sonra tartıştığımız konuyu unutuyoruz benim bağırmamı tartışıyoruz:))
ilk başta yani yeni evliyken evet ama sonra ne korkuyon kız dedim kendime
bende ona kükredim pus oldu:roflol:
ne kadar bağırsada korkmuyorum kimki o korkayımkötükedihüso
korkmam ama rahatsız olurum saygısızlıktır aslında..erkeklerin çoğu bu şekildedir ne yazık ki..yaratılış bel ki de bizden güçsüzler ya hemen basıyorlar yaygarayı ..
kesinlikle korkmam sevgiliyken bir kere sesini yükseltti ondada ben seni duyabiliyorum bağırdığın zaman seni ciddiye almamı bekleme dedim şimdi neredeyse 3 yıllık evliyiz çok şükür o günden beri sesini yükseltmeden konuşabiliyo.
aaa hatırladım bir kerede yeni evli olduğumuz zaman sesini yükseltmişti o olaydada kayınbabam ona kızdı şimdi sanırım cesareti yok kaydirigubbakcemile3