Tartmada Einiz/Sevgiliniz sesiniz ykselttiinde korkar msnz?

asla korkmam ben daha çok bağırırım, korkarsam ve o bunu anlarsa en ufak birşeyde bağırarak beni sindirmeye çalışır. en iyisi daha çok bağırarak onu sindirmek...

2 yılı aşkındır hiç sesini yükselttiğini görmediğim için şükür bilemicem sesini yükseltse şaşırırım heralde :1shok:

korkarım...zemuszemus
bana bağırmasa başkasına bağırsa bile korkarım ...
zira kendisi bağırmaz resmen böğürür...
:kedi:

Tabi ki korkarım ki kendisi pek bağırmaz sesini yükseltmez...

Yükseltti mi de masum çocuk gibi surat asarım ki sussun opuyorumnanaktan

yüksek sese accayip allerjim vardır , bağırdığı zaman elimde olmadan cevap verir ve bulunduğumuz ortamı terk ederim ,hatta bana bağırması şart değil bazen trafikte filan sinirlenir bağırır o bile çok gücüme gider , elimde değil sinirlerim boşalıyor birden , o da hatasını bilir ve gönlümü almaya gelir

1-2 kere yükseltmiştir...

alışkın değilim, annemde babamda görmedim...

susarım, siniri geçsin...sonra anladı zaten bir daha yapmadı yavrum...
:1rolleyes:

kes leeeann
dermisim :))

korkmak degil de, bir taraf sinirliyken sakin taraf olmayi tercih ederim..
Ve susarim..

korkmam ve nefret ederim fisfisfis yüksek sesle bişeyler kabul ettirme çabasına laelaelaelaelae uyarırım susarsa susar susmazsa kendi bağırır kendi dinler lülülülülülü

Korkarım biiraz açıkçası çünkü sinirlenince sağı solu belli olmaz. Çok kavgaya filan karışmış zaten çevresindeki erkekler bile tırsar ondan :mymeka:. Normalde hep ben kızarım tartışırım o ya küser ya güler geçer. Ama arada bir sinirlendi mi kaçacaksın . O zaman diyorum artık "Ne bağırıyon be çocuğa :ecrin_bebek: " derim sonra sakinleşir. Böyle işte benim ki fisfisfis

Bazen cok sinirlenir ve bagirir ani parlama olur bizimkinde
acayip korkarim oyle susarim hic konusmam bazen ona bile tekrar sinirlenir ve bagirir
ama tabi sonra hemen barisiriz askitomla :asigim:

Bir iki defa olmustur bizim aramizda boyle birsey.Alıskın degilim hic boyle seylere. Ne bagırıyorsun die bende ona bagırdım :) sustuk ikimizde. Bi dahada yaşanmadi zaten. Ailemde yasamadım boyle birsey.Onunda hakkı yok benimde.

hayır korkmam bende bağırırım (üste çıkıcam ya) baktım olmadı baş edemiyorum susarım...ama allah var yeri gelir çok kızdımı kaşlarını çattımı sinirlendimi baya bi şeye kendini sıktımı ozmanda çok korkarım ...

hem korkarım hemde bende bağırmaısna ortak olurum.o bağırır ben bağırırım. sus der sürekli.susarımsonra konuş der konuşmamzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…