- Emoji Skoru
- 27.491
- Puanlar
- 428
Ben dediydim yaa ben dediydim2.fragman çıkmış oruç Sevcanla evleniyor.
Adil de hicranı dışarı çıkartıyor 13.bölümde ki sürpriz düğün bunların olurmuş birde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dediydim yaa ben dediydim2.fragman çıkmış oruç Sevcanla evleniyor.
Adil de hicranı dışarı çıkartıyor 13.bölümde ki sürpriz düğün bunların olurmuş birde![]()
Ulaaaa ulaaaaa![]()
Ayy sorma yaaaHay o Orucun aşkının ızdırabını.....
S.çtı sıvıyor tam bir Türk erkeği![]()
Hazırız hazırız. Bütün hafta çocukların hastalıklarıyla boğuştum. Yıkılmadım, ayaktayımAkşama hazır mısınız uşaklar![]()
Esme itiraf etti. Çocuğumuz öldü dedi. Beraber mezarına gittiler. Acı onları yakınlaştırdı. Bir de Esme Şerif’i boşamakta kararlıydı. Ordan da puan aldı yavruKızlar dizide Adil Koçari ve Esme Fırtuna düşman iken bir anda birbirlerine ısındılar orda herhangi bir neden sonuç ilişkisi olmadan çok havada kalmadı mıbir olay sonrasında yakınlaşmalılardı bence. Orası bende çok havada kaldı
![]()
Kızlar dizide Adil Koçari ve Esme Fırtuna düşman iken bir anda birbirlerine ısındılar orda herhangi bir neden sonuç ilişkisi olmadan çok havada kalmadı mıbir olay sonrasında yakınlaşmalılardı bence. Orası bende çok havada kaldı
![]()
Ama öncesinde de Esme Adilin tarafında gibiydi. Yani bilemiyorum belki de çok detaycı olduğum için Türk dizileri bana neden sonuçsuz geliyorEsme itiraf etti. Çocuğumuz öldü dedi. Beraber mezarına gittiler. Acı onları yakınlaştırdı. Bir de Esme Şerif’i boşamakta kararlıydı. Ordan da puan aldı yavru![]()
Esme itiraf etti. Çocuğumuz öldü dedi. Beraber mezarına gittiler. Acı onları yakınlaştırdı. Bir de Esme Şerif’i boşamakta kararlıydı. Ordan da puan aldı yavru![]()
Hazırız hazırız. Bütün hafta çocukların hastalıklarıyla boğuştum. Yıkılmadım, ayaktayımBeni hayata motive eden tek şey şu an Taşacak Bu deniz
![]()
Favorim Şerif FırtunaYorumunu görüp bir geri dönüş yaparlar belki güzel olur genç Adille Esmeyi daha çok seviyorum şu ara![]()
Favorim Şerif FırtunaOyunculuğu çok iyi değil mi
Oyyy çok geçmiş olsun uşaklarınaHazırız hazırız. Bütün hafta çocukların hastalıklarıyla boğuştum. Yıkılmadım, ayaktayımBeni hayata motive eden tek şey şu an Taşacak Bu deniz
![]()
Sağol aşkım ya. Toparlayamıyoruz bir türlüOyyy çok geçmiş olsun uşaklarına![]()
Benim oğlan da aynısı iki haftadır çekiyorduk valla yeni yeni kendine geliyor bi haftadır okula gitmemişti yaniSağol aşkım ya. Toparlayamıyoruz bir türlüAllah beterinden saklasın.
Ben de sevmiyorum şiddetin hiçbir türlüsünü tv görmeye. Adamları koyunların altında tepiklemelerine, atın sürüklemesini.. Ama hele ki bu ülkede kadın cinayeti bu kadar had safhadayken.Ballı vurulmasından sonra gerçekten bişeyler koptu bende de ya. Önceki tüm bölümleri 500 kez tekrar izleyen ben iki bölümdür televizyonda izlediğimle kalıyorum.