- 23 Kasım 2022
- 14.333
- 58.415
- 548
Ben Rizeyi çok sevdim :) eşime tayinimizi buraya alalım bile dedim. Bayağı hoşuma gitti. Mutfağı çok hitap etmedi sadeceAntalya daha mı iyi diyorsunn
Rizeliyim kuzumbilmezmiyimm oyüzden köyede olsa orasıda sıcak olur nem olurdu daha 2 sene önce gittim ben bazı yerler öyle değil mesela kuzenimin merkezi biyerde oturuyordu onun evi baya güzel serin oluyordu asla dışarı çıkasım yoktu öyle söyleyeyim akşam yürüyoduk oda
Rize çok güzel nere gitsen şelale heryer eskisinden daha güzel istanbul gibi trafik sorunu herzaman varBen Rizeyi çok sevdim :) eşime tayinimizi buraya alalım bile dedim. Bayağı hoşuma gitti. Mutfağı çok hitap etmedi sadece
Hahahahahahaha10 dk çay ve çiş molası
Hahahahahahahaşuan benim çişim yok neolacak şindi
Harikaa heleki eleni kocari ve esme offff 3lüBölüm çok iyi gidiyor yaa
Hahahahaha sevcanla evlenemicek bak gör kesin görüntüleri göstereceklerÇocuklara yapıyoruz ya dışarı çıkmadan önce annem sen git belki vardır
Kızumii sallarken ayağumda kaldu daaa kim getürecek şindi yatağunaaÇocuklara yapıyoruz ya dışarı çıkmadan önce annem sen git belki vardır
Kızumii sallarken ayağumda kaldu daaa kim getürecek şindi yatağunaa
Sorma yaaa kötü olduBen böyle final sahnesininn
Neseki iki dk getirdim hemen hahahaHah işte şimdi yedun fişkıyı
Bu adam ciddi ciddi hasta normal değilSorma yaaa kötü oldu
Ula şerif ula şerif yaptı yapacagını
BencedeBu adam ciddi ciddi hasta normal değil
Esme simdi tehdit altında kaldı amaa adil asla inanmıcak tehdit altında olduğunu düşüncek elbetki esmeyi tanırBencede
Esme simdi tehdit altında kaldı amaa adil asla inanmıcak tehdit altında olduğunu düşüncek elbetki esmeyi tanır
Karadenizz uşağuYok inanır altını deşelemez. Gururlu adam tiriplerine giriyor hemen malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?