- 19 Ocak 2017
- 7.575
- 22.741
- 348
- 38
NEyseki atlattıkknere gittiiin looo
Geldim geldim. Bugünümün teması hastane ve eczane ilaçlara boğuldum
Karadeniz'den Akdeniz'e geçtim bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NEyseki atlattıkknere gittiiin looo
Antalya mı Mersin mi buraların soğukları da iyidir ama kar soğugu ve üstüne don gelirse Ankara yı aratmazGeldim geldim. Bugünümün teması hastane ve eczane ilaçlara boğuldum
Karadeniz'den Akdeniz'e geçtim bu aradaBoğaldum orda çok basık havası denizi yosun. bana pırıl pırıl güneş sıcak deniz lazımdı
![]()
Evett karadeniz öyle çok nemli rizede felaket nemli ama işin aslı terletmiyorr sadeceGeldim geldim. Bugünümün teması hastane ve eczane ilaçlara boğuldum
Karadeniz'den Akdeniz'e geçtim bu aradaBoğaldum orda çok basık havası denizi yosun. bana pırıl pırıl güneş sıcak deniz lazımdı
![]()
Ay yok o kadar uzun sürmesin 5 sezon bile çok benceAaa bakk çok mantıklı çünkü düşman oldukları için birsürü hikaye var baya bu gider ama ömrü arka sokaklar kadar uzun olsun ammiinnnnşerboyada böyle diledik ama bohu çıktı
![]()
Trt1 çok reklam vermiyor amaa haaa izleyebilirsin 3 saat tuvalete gitmemen garantisiyleAy yok o kadar uzun sürmesin 5 sezon bile çok benceha uzun sürecek de dizi sürülerini kısaltsınlar eskiden ne güzel 1 saat en fazla 1.5 saatte bitiyordu özet filan yok,reklamda cok yoktu.
2 sezon bilemedin ,3 sezon sonra toparlayamıyorlar bambaska bir hal alıyor.
Bulca diziye katacaklar mı o kardeşi?Zarifenin bir oğlu daha varmış adı Fatih ona kimi alacaklar,onun konusu ne acaba ailesi ile görüşmüyormuş.
Sorma aşkım ben de 2 gündür hastane hastane geziyorum. Benim de büyük kız ateşlendi hafta sonu. Faranjit olmuş. Valla kreşe yollamayacağım artık. 1 gün gidiyorlar, 1 hafta hastalar.Geldim geldim. Bugünümün teması hastane ve eczane ilaçlara boğuldum![]()
Fadime fenotip olarak en Karadenizlileri gerçekten tüm cast inEsmenin kardeşi Fadime ve kocasınada agırlık verebilirler Karadeniz şivesini güzel yapıyorlar fadimeyi bilmiyorum da kocası Karadenizli galiba.
Ballıda güzel yapıyor karakterini bence gezep ihtiyarı benim sayemde gencleşti gibi birsey demişti
Ballıda maas konusu saçma olmuş annesi ölünce zaten emekli maaşı kızına kalacaktı .
Katılacak diye okudum Instagram da dizi sayfalarında yoksa adı gecmezdi , Instagram da ilveden ve Atakan dan da bahsedildi katıldılar diziye,hatta Instagram resmi sayfasında 2 ailenin akrabalarını anlatan şablon vardı orada da isimleri vardı.Bulca diziye katacaklar mı o kardeşi?
Sorma aşkım ben de 2 gündür hastane hastane geziyorum. Benim de büyük kız ateşlendi hafta sonu. Faranjit olmuş. Valla kreşe yollamayacağım artık. 1 gün gidiyorlar, 1 hafta hastalar.![]()
Antalya mı Mersin mi buraların soğukları da iyidir ama kar soğugu ve üstüne don gelirse Ankara yı aratmazgecen sene Mersin merkez bile _10 karı gördü,hersey dondu enerjiler patladı dondu meyve ve sebze keza öyle.
Evett karadeniz öyle çok nemli rizede felaket nemli ama işin aslı terletmiyorr sadece
Bulca diziye katacaklar mı o kardeşi?
Sorma aşkım ben de 2 gündür hastane hastane geziyorum. Benim de büyük kız ateşlendi hafta sonu. Faranjit olmuş. Valla kreşe yollamayacağım artık. 1 gün gidiyorlar, 1 hafta hastalar.![]()
Basla bence,guzel dizi. Ben de gec basladim iyi oldu beklemeden hepsini izledim.Çok duyuyorum bu ara ilk bölümden başlasam mı napsam
Hahahahah yerim senii yaaAntalya'dan neme alışığımda kapalı hava hiç çekilmiyor be joucum. Oranın adamı ondan aksi. Resmen aksileştiriyor havası![]()