• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşacak Bu Deniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de sevmiyorum şiddetin hiçbir türlüsünü tv görmeye. Adamları koyunların altında tepiklemelerine, atın sürüklemesini.. Ama hele ki bu ülkede kadın cinayeti bu kadar had safhadayken.

Biz batı özentisi ilan ediliyoruz ama git gide ortadoğu bataklığına batıyoruz çırpındıkça iyice batıyoruz. Malesef bu coğrafyanın kaderini yaşıyoruz ve yaşayacağız. Diziler artık çıtır çerez şu ülkede yaşananların yanında 🤦🏼

Taştı yine bu deniz 😜😜🤣

Deniz değil Orucun misali sabır taşacak böyle giderse 😬 Konu bulsunlar artık. Eskisi gibi değil çabuk sıkılıyor insanlar. Video izleme süremiz bile kısalmışken bölümlerceee aynı konuyu izlememiz beklenmesin

Deniz değil Orucun misali sabır taşacak böyle giderse 😬 Konu bulsunlar artık. Eskisi gibi değil çabuk sıkılıyor insanlar. Video izleme süremiz bile kısalmışken bölümlerceee aynı konuyu izlememiz beklenmesin
Bencede haklısın 😅 ben dizileri iş yaparken telefondan izlerim genelde. Sadece bu diziyi canlı izliyordum. Ama artık iş yaparken izleme kararı aldım 😅

Uzak şehiri kıskandılar zaar 🤣🫣

Bencede haklısın 😅 ben dizileri iş yaparken telefondan izlerim genelde. Sadece bu diziyi canlı izliyordum. Ama artık iş yaparken izleme kararı aldım 😅
Ben sadece bunu izliyorum yaa yoksa kore dizi film izlerim hep 😁😁

Böyle devam ederse bir sonraki bölüm bende adadan ayrılırım muhtemelen 🤣

Ben sadece bunu izliyorum yaa yoksa kore dizi film izlerim hep 😁😁
Ben çok uluslar arası takılmıyorum ya. 🙈🙈🙈 Bir kaç tane dizi izlemiştim zamanında. Ama hiç Kore izlemedim. O bataklığa düsmemeliyim. Hoş düşemem zaten. Şubattan sonra 3 çocukla zor 🤣 elimde olanları izlesem yetecek

Mister Dinamit iyiydi ha 🫣🤣 Bayadır elentrikli kore çifti görmemiştim 😅
Bu arada. Konuyla alakası hiç yok ama. 2021 ikiz anneleri topiginde beraberdik 🥰 ikizlerin nasıllar. Sen nasılsın 😊

Mister Dinamit iyiydi ha 🫣🤣 Bayadır elentrikli kore çifti görmemiştim 😅
Yaaa son bölümüm kaldı bitmesin diye izlemiyorum desem inan ki çok hoşuma gitti bu gece bitireceğim galiba yaa iki gündür açıp açıp kapatıyorum 😁😁

Back
X